Bu kız kafayı bana takmış

ona insan degil demelisiniz bizim iş yerindede var onlardan. hastalanırsın küçümser gecmiş olsun demez rapor alırsın piskolojik baskı yapar ne gerek vardır der.
ama insanlık ölmüş
 
Evlenmek cocuk sahibi olmak istiyorsa kiskanmis da olabilir, neden olmasin. Siz kiskanmazsiniz belki ama baskalari kiskanir.
Anladigima gore kendisi de rapor alip memleketine gidiyormus. Sadece konu sahibi tatil yapmiyor ki.
hepimiz olasılıkları konuşuyoruz,yaşananları 2 tarafada sorsak farklı şeyler duyabiliriz tabi.Ama ben sırf hamile diye kıskandığı için bu tarz şeyler yapılacağını sanmıyorum.
Yazdığınız herşeye katılıyorum.
 
Bence böyle şeyleri dert etme. Hassas bir dönemdesin. Bebeğin sağlığı herşeyden önce gelir. Bebeğine, eşine ve sevdiklerine odaklan. Evet zor bir dönem. Gününün çoğunu bu insanla geçiriyosun ama belki 1 yıl sonra hayatının hiçbir yerinde olmayacak. Güzel ve iyi şeylere odaklan. Hoş bu gidecek başka sorunlu insan gelecek. Bunlar hep enerji emiciler. Sen kafaya takmamayı öğrenmelisin
 

Hay ağzına sağlık.

Konu sahibi eğer anlattıklarının ötesi arkası yoksa sana hak veriyorum ama lütfen evliyim hamileyim diye beni kıskanıyor tavrına girme. Belki önceden bir şeye kırıldı sen farkında değilsin. Belki o da diyor ki "dost olduğumuzu sanıyordum benim kalbimi kırdı". İki yetişkin insan olarak oturup konuşmanız gerekirdi.

Düzenleme: sonradan verdiğin cevapları gördüm yok uçak bileti bilmem ne. O zaman çanak tutmuşsun, şimdi aranız açılınca mı aklına geldi? Kıza etek altından nasıl sopa gösterdin kimbilir de bu tavrı koydu sana. Ya da boşver yaa tamam kıskanıyor seni, kocişinin hamişi.
 
Son düzenleme:
Aynen.Rapor alıp tatile gittiğini bildiği halde işlem yapmayıp şimdi ortaya çıkarmaya çalışıyo olması sen yaptın bendede koz var demekten başka bişey değil.konu sahibi kendince elinde koz tutmaya çalışmış.Kimin ne yaptığının hiçbir önemi olmazdı şayet konudaki şahıslar öğretmen olmasaydı.Öğretmen olarak atandıkları okuldaki çocuklara üzüldüm.Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.O yüzden diyorum herkes öğretmen olamaz
 
bu arkadas kiskanc hemde cok.aman uzak dur hic muhatap olma onu gorunce oku kendini bebegini.kiskanc ve hasettt!!!
 
Evet edebilirim zaten.her an bu durumu göz önünde bulunduruyor. Her an açığa alınabilir. Uçak bileti bile kayıtlı. 5 gün rapor aldı tatile gitti.ama hastayım dedi.!
Özel klinikte minik operasyon geçirdim, gizli kalmasını uygun buldum, dr istirahat önerdi

Haydi gizliliği geçtim, dişim ağrıdı, yardıma muhtaçtım der.

Tek sen mi zekisin? Müdür oldu zart pırt rapor alıyor, koca okulda tek başıma, tüm öğrencilerin sorumluluğu benim üstümde, hiç mi düşünmüyor beni diye düşünüyordur
Haklı.

Sen kendi çocuğun için endişeleniyorsun, o milletin bilmem kaç çocuğu için birden
 
Hamilelik herkesin başına zamanı geldiğinde gelecek bir durum. Yarın o hamile olur ona yardımcı olacak biri olur. Bu işler sırayla. Ayrıca hamilelik bir hastalık değildir tabi ki kişi kendi isteğiyle hamile kalır ama bazısının bulantısı çok olur bazısında düşük tehlikesi vardır bazısı da hiç hissetmez. Ben çok ağır şartlarda doğuda görev yapıyorum ama hamile ve çocuklu olanlara gösterilen tolerans beni rahatsız etmez. Zamanı gelince benimde başıma gelecek bulunduğumuz durumdan bencilce yorum yapmak yerine biraz empati yapmayı deneyelim bence
 
İyide şuana kadar rapor almadım diyor konu sahibi elinde imkan varken düşük tehlikem var diyor. Raporu devlet sorgulayamıyor siz nasıl sorguluyorsunuz anlamıyorum keyfi değil düşük tehlikesi diyor farkındamısınız ? Ayrıca etrafta cins çok bende doğuda memurum ufacık çocuklu kadını gece göreve yazmıyorlar diye millet arkasından konuşuyor. Kime emanet etsin gecenin bir vaktinde çocuğu insanın içinde biraz merhamet olmalı. Ablanın gece gelmemesinden bende etkileniyorum mesela ama o ufacık çocuğun gece uyandığında annesini görmesi benim için daha önemlidir. Dediğim gibi bugün sana yarın bana durumlar. Belki siz yarın hamile olduğunuzda yerinizden kalkamayacak duruma geleceksiniz o zaman arkanızda konuşulan laflar tavırlar sizi rahatsız etmeyecek mi ?
 
Abla, ufak çocuk, emanet ne alaka ya?

Bana ne senden.

Sana ne benim yorumumdan,

Benim konum değil, konu sahibine yaz,

Polemik çıkarma durduk yere
 
Bende is yerinde rahatsizlandim.. inanin sef'im gecmis olsun mesaji bile atmadi.. diger is arkadaslarimda atmadi.. birisi haric.. ve ne kadar degersizmisim dedim kendi kendime..
 
konu sahibinin isten kactiğini kim çikardi. kadincagiz hastaymis ve rapor almis.. hemen bir saldirilar. bence köydeki diger öğretmen ne kadar tanidigi varsa topladi, konuya hücum etti
 


2 ihtimal aklıma geldi

- Ya sizi kıskanıyor cekemiyor ( bu durum daha ağır basıyor gibi)
-Ya da arkadaşınızın canını sıkacak bir sözde/eylemde bulundunuz (farkinda olarak/farkinda olmadan) o yüzden size cephe almış vaziyette.
 
Canimmm polemiğe girme boşver.okumadim inan kötü yorumları:) herkes bildiğini yazsin...10 gün az az kanamam oldu.doktor kendi yatak istirahati dedi.o yüzden aldım rapor.Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor dönemdi.
 
konu sahibinin isten kactiğini kim çikardi. kadincagiz hastaymis ve rapor almis.. hemen bir saldirilar. bence köydeki diger öğretmen ne kadar tanidigi varsa topladi, konuya hücum etti
Canimmm insanlar yargılamayı o kadar seviyor ki.Allah kimsenin başına vermesin düşük tehdidi geçirdim. Doktorum yatak istirahati dedi.ona rağmen çalışamazdim. Allah kimseye yaşatmasın zor dönemlerden geçtim. Zaten her gittiğim doktor da zor dönemden geçtiğin belli kese nin etrafı kanlı dedi. Fiziksel rahatsızlığım olduğu gibi psikolojimde çok yıprandı bu süreçte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…