- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Aynen :) hem öğretmen hemde müdür yetkiliyim idare benim yani...ama yine de ona gönderiyorum raporu haberi olsun diye
Hahaaaaae kadına iş çıkarıyorsunuz doğal olarak. çok var bu durumda insan takmayın kafanıza.
benim yüzüme karşı hamilelere tahammül edemiyorum diyen bir bekar arkadaş vardı, şimdi ikinciye hamileyim amirim hariç kimseye söylemicem. merdivenden itivericekler diye korkuyorum :)
Evet size katılıyorum...Bende fevri davrandım.hic beklemediğim insandı.Koca koca insanlarsiniz, bu duruma bozuldugunu soyleyebilirdiniz. Kaldi ki ogretmen olarak iletisiminizin kuvvetli olmasi lazim. Nedenini sorabilirdiniz ilk mesajda parlamak yerine. Sonucta herkes kendine yakisani yapar.
Attiginiz mesajla iletisiminizi zorlastirmissiniz. Verdigi cevap sizi tatmin etmeseydi daha fazla samimi olmazdiniz, misafir etmezdiniz.
Normal arkadaş mesaj atmak zorunda değil ki ama dostunuz atar mesajı yanlış bilmiyorsam raporu da mesai başlamadan önce almanız lazım eşim böyle durumlarda bi gün önce ya da gece alıyor hamilelikten dolayı sık sık rapor alsa çalıştığım yerde biri bende bozulurum yani 2 katı çalışmak demek kçbıKeşke olsaydı keşke....normal arkadaştık
Ne bekliyordu hayatinin sonuna kadar koy okulunda onunla durmanimi.Tayin yakinsa cok takma zaten yaz geldi seneyede dogum kismetse cok gorusemezsiniz.Hayır hiçbirsey yok.rpaorumu gönderdim giderken aradım. Tamam dedi geçmiş olsun demesi bile.hamile olduğumu öğrenince de çok erken kalmissin zaten köyden gitmek istiyordun bahanen hazır dedi ben şok geçirdim
Seni çok ii anlıyorum böyle 2 kişilik küçük okullarda bazı arkadaslar evliliği yada hamileliği olanları okuldan kaçmak isteyen olarak etiketliyebilir insanlık hali olarak düşünmezler umursamamak en güzeli bundan sonra nasıl adım atacagını öğrenmiş oldun işteHayır hiçbirsey yok.rpaorumu gönderdim giderken aradım. Tamam dedi geçmiş olsun demesi bile.hamile olduğumu öğrenince de çok erken kalmissin zaten köyden gitmek istiyordun bahanen hazır dedi ben şok geçirdim
yok artık ya insan düşmanına bunu yapmaBen öğretmenim. Köy okulunda öğretmenlik yapıyorum. Bu zamana kadar hiç rapor almadım. Hamile oldugumu öğrendikten sonra düşük tehlikesi yaşadım. Doğuda öğretmen olduğum için eşim beni ailemin yanına götürdü.annem bana 10 gün baktı. Sonra çok şükür toparladım geldim görev yaptığım yere.biz okulda 2 öğretmeniz.hem okul arkadaşım hemde normal dosttuk. Ama bu 1p günlük süreçte bana bir geçmiş olsun mesajı dahi atmadı. Raporumda düşük tehdidi yazıyordu sormadı bu ne diye.neyse bana bir anda mesaj atmış.okulun şu işi var evrak işiyle ilgili yap diye.bende bir kere olsun beni sor bir daha bana mesaj atma yazdım. Neyse konuşmuyoruz ondan beri.iki gündür ağır grip geçiriyorum.ilac da kullanamıyorum.bugün okula gitmedim.tam rapor almak için evden çıkarken milli eğitimden aradılar hocam okula gitmemissiniz dediler.bende evet çok rahatsızım raporu göndereceğim dedim.millo eğitimi arayıp söyleyen de bu kız. Bir insan bu kadar vicdansız olabilir mi ya.kendi 5 gün memleketine tatile gitmek için rapor aldı. Bu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vefasız olmuşlar.....
Çok haklısınız yürümüyormus bunu Anladimİş arkadaşlığı ve dostluk bir arada yürümüyor malesef.
Evet öyle yaptım zaten...okula gittiğim gün aldım.okula gitmeme rağmen o günde raporlu sayildım.umursamadim.cunku o kadar agrım vardı ki inanın okulda ne olmuş ne yapmış raporu naisl almışım umrumda olmadı. Allah kimseye bi ağrıyı vermesin....Normal arkadaş mesaj atmak zorunda değil ki ama dostunuz atar mesajı yanlış bilmiyorsam raporu da mesai başlamadan önce almanız lazım eşim böyle durumlarda bi gün önce ya da gece alıyor hamilelikten dolayı sık sık rapor alsa çalıştığım yerde biri bende bozulurum yani 2 katı çalışmak demek kçbı
Mesajına kaba bır sekılde cevap vermıssınızKaçırdınız sanırım aynı zamanda evime girip çıkan birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşımdı
Evet öyle etiketledi beni..tabi zor oluyor köy okulu ama ordaki öğrencilerimi o kadar çok seviyorum ki.birakamam onları. Mesele bu yıl başında polis eşleri merkeze geçebilir diye yazı geldi.ben merkeze geçmedim. Evimin dibindeki okulda boş kadro vardı gecseydim oraya geçerdim zaten.arkadas bu ne yazıktır ki bilmesine rağmen böyle laflar ettiSeni çok ii anlıyorum böyle 2 kişilik küçük okullarda bazı arkadaslar evliliği yada hamileliği olanları okuldan kaçmak isteyen olarak etiketliyebilir insanlık hali olarak düşünmezler umursamamak en güzeli bundan sonra nasıl adım atacagını öğrenmiş oldun işte
Bekar ve çocuksuzsa kıskanıyordur seni.Ben öğretmenim. Köy okulunda öğretmenlik yapıyorum. Bu zamana kadar hiç rapor almadım. Hamile oldugumu öğrendikten sonra düşük tehlikesi yaşadım. Doğuda öğretmen olduğum için eşim beni ailemin yanına götürdü.annem bana 10 gün baktı. Sonra çok şükür toparladım geldim görev yaptığım yere.biz okulda 2 öğretmeniz.hem okul arkadaşım hemde normal dosttuk. Ama bu 1p günlük süreçte bana bir geçmiş olsun mesajı dahi atmadı. Raporumda düşük tehdidi yazıyordu sormadı bu ne diye.neyse bana bir anda mesaj atmış.okulun şu işi var evrak işiyle ilgili yap diye.bende bir kere olsun beni sor bir daha bana mesaj atma yazdım. Neyse konuşmuyoruz ondan beri.iki gündür ağır grip geçiriyorum.ilac da kullanamıyorum.bugün okula gitmedim.tam rapor almak için evden çıkarken milli eğitimden aradılar hocam okula gitmemissiniz dediler.bende evet çok rahatsızım raporu göndereceğim dedim.millo eğitimi arayıp söyleyen de bu kız. Bir insan bu kadar vicdansız olabilir mi ya.kendi 5 gün memleketine tatile gitmek için rapor aldı. Bu insanlar ne kadar acımasız ne kadar vefasız olmuşlar.....
Evet canimm çok kaba verdim bunun farkındayım ama bende doldum.bana attığı mesaj emri vakiydi.Mesajına kaba bır sekılde cevap vermıssınız
Evet çok terbiyesizce...ama görecek bundan sonra okulun müdür benim.ona not bile veriyorum. Kıdem olarak da yükseğim. Bütün veliler ayaklandı zaten geçen yıl benim öğrencilerim bu yıl onda.hicbir veli memnun değil ondan.bugune kadar sert uyarılarda bulunmadım. Ama madem öyle davranıyor bende ona göre davranicamBekar ve çocuksuzsa kıskanıyordur seni.
Bir de böyle arkadan milli eğitimi aramak ne terbiyesizce bir durum. Kadın resmen bilenmiş size. Düşman yapmaz yahu. Bırak iş etiğini, insan olmaya ters. Sinir oldum. Bana yolla ağzını yolayım onun. Ben olsam arar saydırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?