Ben olsam bu gerilimi kaldıramaz çıkarım gruptan galiba.
Ben olsam çıkmam. Kudursun
Boşverin ya çekemeyen kendisi. O zaman kendisi çıksın.Burası survivor burdan kaçış yok diyosunuz yaniallahim sinirlerim bozuldu
Ay amaann. Kendini küçük düşürüyor. Bence hic cevap vermeden düştüğü bu durumun keyfini çıkarın. Milletin antipatisini topluyor kendi kendine. Ben olsam gruptan filan da cikmazdim. Engelleseniz acaba yazdiklarini yine de görür müsünüz ki?
Senin konuşman gayet nazik o nerden bişey bulsam da seni sinir etsem diye çırpınıyor başaramamış ki kimse ona katılmıyor. Ben karşımda böyle biri olsa ne kadar serin kalmaya çalışsam da sinirden kudururum en iyisi görmemek duymamak benim için.Ya öyle laf sokuyorki ben kala kalıyorum.
Karsilik versem kesin kavga cikacak. Yani örnekte verdiğim o laflari bana söylemesi çok yersizdi çünkü ben art niyetle söylemedim ve kelimelerimi özenle seçtim. Ona noluyorsa bi cildirdi o an
Maalesef engelli olmasına rağmen görünüyor. Ama dediğim gibi benden yana kırıcı birşey cıkmaz. Bu hep bi saldırı peşinde
Sende o sana laf atınca hemen arkasından başka bir konuda yaz yani sanki o hiç yokmuş gibi. Bence bir müddet sonra o çikar gruptan.
Ben böyle durumlarda yani beni geren ama gerildiğimi hissettirmemek istediğim durumlarda karşıdaki kişinin mesajına alakasız bir cevap verip konuya başkasını dahil editorum,bu sefer o kişi deliriyor.
Şöyle ki
- Ben : bugün x yerden şunu aldım,kaçırmayın indirim var
- uyuz insan : ohoo ben onu alalı yıl oldu birileri ancak farkına varmış
- ben : hıııhııı uyuz insan su böreği yapmak bence de çok kolay bir şey ? E Ayşe teyze senin oğlan askerden geldi mi ?
gibi gibi...
Defalarca ve birden çok kişi üzerinde denenmiş,onaylanmıştır.
Beni kiskandigini düşünmüyorum benden eksik kalır bir yanı yok yani şu pis tarafi olmasa iyi bir insan ama insanligini kaybediyor o derece. Cok ustüme geliyorYa ben anlamadim yani konusmalariniz da sizi kıskandıgi bir olay yok niye kuzeninizin sizi kiskandigini düşünüyorsunuz. Rahatsizsaniz engeleyin olsun bitsin sinirinizi bozmaya değmez.
Ayyy inan hayat birilerini kafaya takmak için çok kısa yokmuş gibi varsayinBe
Beni kiskandigini düşünmüyorum benden eksik kalır bir yanı yok yani şu pis tarafi olmasa iyi bir insan ama insanligini kaybediyor o derece. Cok ustüme geliyor
Ayyy inan hayat birilerini kafaya takmak için çok kısa yokmuş gibi varsayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?