Bu kız rahatsız mı?:/

gruptan çıkınca emin olun onun bir zaferi olmayacak ... kendinizi daha çok seveceksiniz sizi rahatsız eden insanların size bu kadar yakın olmasına müsade etmeyin...

Gruptan cikmayin yazsin dursun cevap da vermeyin kudursun:kahve::deli:
Seyre bakın yani...

Gruptan bu yüzden çıkmayın, muhatap da almayın; zaten herkes fark eder böylesi tiplerde bi anormallik olduğunu, bilirler, sessiz bir anlaşma gibi. Öyle kendi kendine kumunda oynasın dursun yanınızda. Yazıktır.

Ya öyle laf sokuyorki ben kala kalıyorum.
Karsilik versem kesin kavga cikacak. Yani örnekte verdiğim o laflari bana söylemesi çok yersizdi çünkü ben art niyetle söylemedim ve kelimelerimi özenle seçtim. Ona noluyorsa bi cildirdi o an
Kimse kadına destek vermediği ve kaale alıp cevap bile vermediği için şimdilik grupta kalmaya devam. Gruptaki kişiler ile onun olmadığı ayrı bir grup da kurabilirsin.

Ben böyle durumlarda yani beni geren ama gerildiğimi hissettirmemek istediğim durumlarda karşıdaki kişinin mesajına alakasız bir cevap verip konuya başkasını dahil editorum,bu sefer o kişi deliriyor.
Şöyle ki
- Ben : bugün x yerden şunu aldım,kaçırmayın indirim var
- uyuz insan : ohoo ben onu alalı yıl oldu birileri ancak farkına varmış

- ben : hıııhııı uyuz insan su böreği yapmak bence de çok kolay bir şey ? E Ayşe teyze senin oğlan askerden geldi mi ?

gibi gibi...

Defalarca ve birden çok kişi üzerinde denenmiş,onaylanmıştır.

Ee su böreği de nereden çıktı demiyor mu?

2010lu yıllarda da böyle bir sosyal medya, mesajlaşma dertlerimiz oldu.
normalde günlük hayatımızda olmayacak insanları her gün hayatımızın içine sokuyoruz.
gün boyu anlamsız mesajlaşmalar, gereksiz muhabbetler.
zaman kaybı..
ben yapmıyor muyum?
yapıyorum..
elimizde telefon sürekli.

ama bunu dert edinmeyelim derim.
itiraf etmem gerekirse bana biraz tuhaf geliyor böyle konular.
konu sahibi alınmasın, sadece dert etmesin :)
bu tip durumları yönetebilmek zaten hayatın gerekleri.
örneğin iş hayatımızda sevdiğimiz, nötr olduğumuz, sevmediğimiz, arkadaş olarak iyi ama iş olarak kötü insanlar var.
yaşayıp gidiyoruz. mesafemizi belirliyoruz. çok ciddi sorunlar olmadığı sürece.

gidip başka bir forumda
"kadınlar kulübünde bir üye var, benim her yorumumu alıntılıyor ve muhalefet ediyor" diye konu açmak gibi geliyor bana..

Okul grubu hariç eklendiğim bütün gruplarda çıktım yüzyıl sonra tarihin kötü anılarında yer alacak

Bence onun oynuna gelmeyin.belliki sizi tahrik edip kavga cikarma derdinde sizde ne cvp verin nede gruptan cikin.hatta sevinin sizi cok kiskaniyorki bu kadar saldiriya geciyor

Çok özür dilerim ama bu gruptaki herkesin ne kadar çok boş vakti varmış. Ne diyeceğimi bilemedim. benim için zaman kaybıdır mesela bu tür boş muhabbetler. Sallayın gitsin siz de.

Siz gruptan çıkmayın tabi ki. Belli ki genele yayılan bir antipatikliği var. Herkes anlamış.
Boşverin keyfini çıkarın. O size laf soktuğunu sansın. :KK66:

Ya ben whatsapp ın bir on/off düğmesi olmamasından dertliyim arkadaş. Bir link istiyorum ben şu gruplardaki muhabbetleri görmek istemiyorum diye. Netin açıksa sürekli mesaj..
Gruptan çıkamıyorsun hepsi akraba, eş, dost. Arşive kaldırıyorsun ilk mesajda yine anasayfada bildirimleri kapatmak da çare değil yani. O an telefon elinde değilse rahatsız olmuyorsun sadece..
Bir kere sırf görmeyeyim diye whatsapp ı kaldırdım tabi kurunca aynı şekilde yükleniyor hepsi..

Herkes çok yoğun. Bazısı çalışıyor bazısı ev hanımi ama vakit ayırıp 2 dk yazan varsa ortam güzel oluyor.

Bu sabah mesela. Ben kendi çektiğim manzara fotosunu editledim yanına ufak bir söz yazdım sosyal medyam için. Bir şairin sözü. Gruba koydum zaten imali birşey değil.
Anında aynı kişinin gitmiş başka sözünü bulmuş ve gruba atmış. Ve diyor ki yanlış oldu bu ama neyse buda olur.

Yok artik dedim yani pes.

Bu akraba grupları kadar saçma bir şey yok. Kim kiminle konuşmak istiyorsa onunla iletişim kurar zaten. Sonra böyle problemler oluyor işte..

Bence gurupta kal ve tadini cikar sen biliyosun sonucta laf sokmalarini zaten dediğin gibi kimse cvp vermiyormuşda yazdıklarına kendi kendini küçük düşürüp güldürüyor sende görmedim anlamadım ( afedersin bu yazdigimdan dolayi ) salağa yat..

Sende o sana laf atınca hemen arkasından başka bir konuda yaz yani sanki o hiç yokmuş gibi. Bence bir müddet sonra o çikar gruptan.
bencede konu sahibi siz böyle sabırlı umursamaz davrandıkça gruptan çıkacaktır
yazııııkkk.. kıskanıyor
başka bir meşgalesi yoksa demek :D

Ee su böreği de nereden çıktı demiyor mu?

İlk başlarda aptallaşıyordu acaba bir şey mi kaçırdım yoksa özelden başkasıyla benim hakkımda mı konuşuyorsun falan diye paranoya yapıyordu sonradan anladı onu sinir etmek için yaptığımı :)

Bizde de böyle bir grup var. Hiç sevmediğim bir akraba m benim de her lafima bir laf sokar ben de hiç umursamaz gibi güzel bir şarkı yolluyorum bir de en kötü günümüz böyle olsun yazıyorum:) diğerlerinden duydum ki deliriyormus. En iyi cevap hiç umursamamak.

Bu akraba grupları kadar saçma bir şey yok. Kim kiminle konuşmak istiyorsa onunla iletişim kurar zaten. Sonra böyle problemler oluyor işte..

Evet ya eşimi de kendi ailesinin grubuna eklemişler
Amann korkunç şeyler oluyor
Herkes anlık atsın diye bişey oldu geçen

Grupta kaç kişi varsa hepsi o sırada ne yaptığına dair fotoğraf yükledi

Anlık atmak oymuş meğer :D
Beni aileden saymadıklarından eltim var grupta ben yokum çok üzülüyorum grupta olmadığıma
:D

Bence çıkın ya da o kişiyi yok sayın takmayın

Back
X