- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse kadına destek vermediği ve kaale alıp cevap bile vermediği için şimdilik grupta kalmaya devam. Gruptaki kişiler ile onun olmadığı ayrı bir grup da kurabilirsin.Ya öyle laf sokuyorki ben kala kalıyorum.
Karsilik versem kesin kavga cikacak. Yani örnekte verdiğim o laflari bana söylemesi çok yersizdi çünkü ben art niyetle söylemedim ve kelimelerimi özenle seçtim. Ona noluyorsa bi cildirdi o an
Ben böyle durumlarda yani beni geren ama gerildiğimi hissettirmemek istediğim durumlarda karşıdaki kişinin mesajına alakasız bir cevap verip konuya başkasını dahil editorum,bu sefer o kişi deliriyor.
Şöyle ki
- Ben : bugün x yerden şunu aldım,kaçırmayın indirim var
- uyuz insan : ohoo ben onu alalı yıl oldu birileri ancak farkına varmış
- ben : hıııhııı uyuz insan su böreği yapmak bence de çok kolay bir şey ? E Ayşe teyze senin oğlan askerden geldi mi ?
gibi gibi...
Defalarca ve birden çok kişi üzerinde denenmiş,onaylanmıştır.
bencede konu sahibi siz böyle sabırlı umursamaz davrandıkça gruptan çıkacaktırSende o sana laf atınca hemen arkasından başka bir konuda yaz yani sanki o hiç yokmuş gibi. Bence bir müddet sonra o çikar gruptan.
Ee su böreği de nereden çıktı demiyor mu?
Bu akraba grupları kadar saçma bir şey yok. Kim kiminle konuşmak istiyorsa onunla iletişim kurar zaten. Sonra böyle problemler oluyor işte..