Bu kıza neler yapılabilir

Belediyelere, kaymakamlıklara, çeşitli eğitim vakıflarına başvurabilirler..İnternetten hepsini araştırıp tüm bunları onlara da anlatırsanız belki yardımcı olabilirler..Yoksa ne yapılabilir ki?

evet belediye ve kaymakamlıktan yardım istesin. belki iş için bile yardımcı olurlar.

Ne demek 2 yıllıklara burs verilmiyorumuş yok öyle bir şey alanları tanıyorum... Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi kız üniversiteye geçecek kadar büyümüş kaydını dondurup çalışabilir bi sene güzel bi parasınıda biriktirmiş olur annesinede yardımcı olmuş olur ve yine devlete bu konuda başvursalarda bi şekilde bi yardımda bulunurlar.

Allah tum okuyanlara yardım etsın ...
ne desem bılemedım kı ...

calısıp para bırıktırse ve sonra unıye gıtse ?
suan bn oyle yapıyorum mesela ...

ihtiyaç sahibi olmadığı halde 2-3 burs birden alanlar var bu ülkede! Nasıl bir sistemdir ki gerçek ihtiyaç sahipleri kapıdan geri çevriliyor. Feleğin çemberinden geçmişler. Allah o kızcağızı kötü yollara düşürmesin. Burs aramaya devam edin inşallah rast gelir. Part-time çalışabilir okullarında da böyle imkan oluyor.

Kız part time çalışabileceğini söylemiş, ayrıca ne kadar parası artarsa annesine göndereceğini söylemiş anneme
annem annesinin teyzesi oluyor araları da baya iyi. bugün konuşmuşlar annenin de artık psikolojisi bozulmuş, sesi falan da kötü geliyormuş. canım çok sıkkın ben neden bu hale geldim diyormuş. hem yeni kavuştuğu kızından ayrılmak hem 600 tl maaş alıp 350'sini kiraya vermek... onun için de endişelendik.
ayrıca bugün zengin bir akrabamızdan aylık 100 tl burs kopardık çok sevindim:)
herkesin ilgisine teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…