Bu kızı istesekde hayırlı mi hayırsız mi..

Kardeşini nasıl masum kuzu diye anlatmışsın :)
Kızda nasıl paranoyaklık etkisi bıraktı acaba?

Kuzu diye anlatmadım ki peki dikkatimi çeken bir detayı soylim. İlişkinin ilk 2 ayı bile sürekli geçmiş kurcalayan en az 10 kere çocuğa geçmiş anlattirmasina ne dersiniz yorumunuz ne olur?

Kardeşiniz güvenilecek biri değil de ondan bunları yaşıyor. Kız haklı bence haksız olduğu tek şey kardeşinizle hala birlikte olması. Üzüldüm kızın adına

Vallabenim kardesime sordugum soruyu sor askindan ölüp geberiyomusun bu kizin ya abla seviyorum ölmuyorum ama dedi ozaman bitir dedim daha fazla canin sıkılmasin ama kardesimin sevgilisi gercekten cok seviyo eminiz buna ee noldu diyceksin kardesim ölmüyorum ama onla olmazsa daha da evlenmem dedi bu arada kardesimde yeni 25ine girdi sonrasinda kizla adam akilli konustu kendine ceki duzen ver diye Allaha sukur simdi nisanlilar gayette iyiler mutlular Allah sizede yardimci olsun
Kamera şakası gibi

Güvenmemekte haklı 1 aylık boşlukta bile gitmiş başkasını bulmuş.. kardeşinizde sosyallik adı altında olayı götürüyor.
Kız deseniz ayrı bi vaka.
Bence siz hiç karışmayın sonra siz kötü olursunuz. Ne halleri varsa görsünler..

Sadece konunun başını okudum ve yine görümce...lütfen kimsenin ilişkisine karışmayın artık...gelin alsak mı nasıl bi sorudur ya

ben bu konunun aynısı okudum sanki aylar önce.
hayırlısı olsun.

Kız kıskanıp sorun çıkarıyor tamam ama kardeşinizin de kızı kıskanacağı bir olay olmuş ve kardeşiniz de orda gayet saçma davranmış. Kızın sevgilisne mesaj atmak nedir, benim kız arkadaşımla bir daha görüşmesinler diye. Demek ki kıskanılacak bir durum oldu mu kardeşiniz de sorun çıkaran bir insan.

Back
X