• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kızı Yeniden Büyütmeliyim:)

Yaa bak günde 2lt su haftada 3 gün spor şartt

Ay inanmıyorummm benide çıkolatalar çağırıyor"beni ye dilaaaaa,bişey olmaaaz!"
çok tatlısın dilacım:) neyseki aklımda pasta vardı ama yemedim,onun yerine çayın yanında gofret yedim. sende çikolatalara "sizi yemeyeceğiiiiiiimmm gidiiiiiin aklımdan gözüümdeeeeenn" deseydin ehehhe:)

Ahahahha günaydın canım aynen öyle dedim o senin tatlılığın bbegmmmmm:)

Ahahahha günaydın canım aynen öyle dedim o senin tatlılığın bbegmmmmm:)

Günaydın arkadaşlar, ben de tartının doğruluğunu kontrol ettirdim. Ve 105 kg. geliyorum, inşallah daha da vereceğim. Bu arada leslie videolarının nasıl bu kadar kolay olup, nasıl terlettiğini anlayabilmiş değilim.

Günaydınn
Aynen rukiyecim bende anlayamadım ama çok eğlenceliii bi 10 gün daha yapıp jilliana geçmeyi planlıyorum.

80.2 çıktım. Her gün 100 gr gidio sinirleniyorum amaaaa 79u göreyim artık yahuuıı

Günaydınn
Aynen rukiyecim bende anlayamadım ama çok eğlenceliii bi 10 gün daha yapıp jilliana geçmeyi planlıyorum.

80.2 çıktım. Her gün 100 gr gidio sinirleniyorum amaaaa 79u göreyim artık yahuuıı

Darısı benim başıma . 80 kg. daki günleri de görmek nasip olur inşallah. Ben anlayamadığım kelimeleri sorayım, Jilliana da mı bir video ? Bu arada gitsin de 100 gr 100 gr gitsin.

nasıl verdın 3 ayda 20 kıloyu :O

aslında çok farklı bişey yapmadım sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğrendim gece atıştırmalarına paydos dedim cips çikolata kola elveda un şeker tuza güle güle dedim ve sonunda kilolarda gitti bide işin aslı az yemekten geçiyo kim ne derse desin herşeyden yedim ama çok çok az

aslında çok farklı bişey yapmadım sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğrendim gece atıştırmalarına paydos dedim cips çikolata kola elveda un şeker tuza güle güle dedim ve sonunda kilolarda gitti bide işin aslı az yemekten geçiyo kim ne derse desin herşeyden yedim ama çok çok az
GERCEKTEN HAKLISIN AZ YEMEK VE GECE ATISTIRMAMAK EN ONEMLILERI. :D

Darısı benim başıma . 80 kg. daki günleri de görmek nasip olur inşallah. Ben anlayamadığım kelimeleri sorayım, Jilliana da mı bir video ? Bu arada gitsin de 100 gr 100 gr gitsin.
Amin canım yemene dikkat et eminim göreceksin jillian michaels bşka bi kadın spor yaptırıyor leslieyi bitiricem ben hemen sıkılıyorum

Bugün kü menüm

Sabah
Kavun

Ara
Limonaa
3 gün kurusu

Öğle
Patlıcanlı salta

Ara
Elma
Ara
Kepekli simit

Akşam
Tavuk salata

2.5 lt su
Leslie 3 mil

Bugün kü menüm

Sabah
Kavun

Ara
Limonaa
3 gün kurusu

Öğle
Patlıcanlı salta

Ara
Elma
Ara
Kepekli simit

Akşam
Tavuk salata

2.5 lt su
Leslie 3 mil
wuvvv bizim hatun bayağı iyi gidiyor hee.Sen bu gidişle 60 ları bile görürsün canım maşaAllah.

Canıııım 60 diyen dillerini senin yaaaa :):) inşallah inşallah canım sendeee

Bıgün kavun ve çorbayla günü geçirdim valla tabi kahvaltım klasikti. Yarın 79.7 çılmak istiyorum. Gerçi fazla çıkmıyimde 79.9 çıksamsa olur

:nazar:Güüüüünaydııııınnnnnn

Bugün gerçekten istedigim kilonunda altında çıktım valllaaaa
79.6 :nazar::KK71::rolleyes::KK71::confused::KK9::KK5::KK75::KK70:
Ne kadar mutluyum anlatamam artık 8 lerden kurtuldum ömüüüür boyu görmek istemiyorum darısı 7 lerin başınaaaa:KK72: Tam 7 gündür çikolataya hamurişine hasretim sabah sabah gidip lahmacun yicem ödülüm bu da benim haftaya da çikolata ile ödüllendirrim kendimiiiii

Günaydın günlük
Dün lahmacun dışında akiama kadar ayranaşı içtim bugünde eksik çıktım ama dün çok az yedigimden yarın tartılıp söyleyecegim artış olur belki. Kahvaltı edicem canım tatlı istiyor reçel yiyim bende. Hoşçakalınn.

Back
X