• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kızın derdi ne ?

Demek ki herkesin böyle arkadaşları var,benim de ilgi manyağı bir arkadaşım var ,istiyor ki sürekli merak edelim,sürekli poh pohlayalım,ön planda hep o olsun.Gerçekten çekilmiyor.Fazla görüşmemek en iyisi.

İşin aslını söylemek gerekirse sizin ailenizle olan problemler onun ailesinde de var . Yaş itibariyle biz sizden küçüğüz ve ben ona sizi göstermiştim .

doğrudur, zor benim tarz ailede yaşamak, ben hala zorlanıyorum eşşek kadar oldum. o kaç yaşında?

eğer gün içinde sürekli ailesiyle bir şeyler yaşıyorsa oluyordur.

mesela ben öyle yazdım ama bazen benim moralim bozuk oluyor bi arkadaşım arıyor, noldu bana mı kızdın diyor, ben de hayır senle ilgisiz moralim bozuk sonra arayayım diyorum.

ben çünkü artık saldım, herkes bilsin duysun umrum değil onlar beni bağlamaz, benim kalitemden ödün verdiremezler çevreme karşı modundayım. asileştim.

ama klasik türk kızı yapısı, ailemin kötü hallerini anlatırsam, beni ayıplarlar, beni saymazlar, saygı duymazlar şeklinde olduğundan belki her şeyi açamıyordur size.

ben dostlarımı ve en yakınlarımı çok dikkatli seçtiğimden her kötü olayı bile direkt anlatabiliyorum ve bana bakış açıları değişmiyor.

belki siz de bunu hissettirerek ona can yoldaşı olabilirsiniz, sadece dinleseniz bile içi rahatlar.

ben çok arkadaşımı bilirim 1 saat ailemi anlattığım o kadar iyi geliyor ki anlatamam.

ben olsam aynı durumda cok bozulurdum bi müddet arayıp sormazdım eger gercek bi arkadaslıksa o hatasını telafi eder zaten değilsede zaten yapacak bişey yok.

doğrudur, zor benim tarz ailede yaşamak, ben hala zorlanıyorum eşşek kadar oldum. o kaç yaşında?

eğer gün içinde sürekli ailesiyle bir şeyler yaşıyorsa oluyordur.

mesela ben öyle yazdım ama bazen benim moralim bozuk oluyor bi arkadaşım arıyor, noldu bana mı kızdın diyor, ben de hayır senle ilgisiz moralim bozuk sonra arayayım diyorum.

ben çünkü artık saldım, herkes bilsin duysun umrum değil onlar beni bağlamaz, benim kalitemden ödün verdiremezler çevreme karşı modundayım. asileştim.

ama klasik türk kızı yapısı, ailemin kötü hallerini anlatırsam, beni ayıplarlar, beni saymazlar, saygı duymazlar şeklinde olduğundan belki her şeyi açamıyordur size.

ben dostlarımı ve en yakınlarımı çok dikkatli seçtiğimden her kötü olayı bile direkt anlatabiliyorum ve bana bakış açıları değişmiyor.

belki siz de bunu hissettirerek ona can yoldaşı olabilirsiniz, sadece dinleseniz bile içi rahatlar.

ben çok arkadaşımı bilirim 1 saat ailemi anlattığım o kadar iyi geliyor ki anlatamam.

Ben onun herşeyini biliyorum ailesini kavgalarını büyükleriyle arasında olanları .
Hatta normalde bir sıkıntısı olsa ilk beni arar mesaj atar . Yada ben mi ona mesaj attım ilk başta sürtüşsekte k.b der özür diler , sonra derdini anlatır yine . Orta okuldan beri arkadaşız . 19 yaşında . Ben onun büyükleriyle onun için tartıştığımı bile biliyorum ama bu yaptığı tabiri caiz se çok koydu .

Ben onun herşeyini biliyorum ailesini kavgalarını büyükleriyle arasında olanları .
Hatta normalde bir sıkıntısı olsa ilk beni arar mesaj atar . Yada ben mi ona mesaj attım ilk başta sürtüşsekte k.b der özür diler , sonra derdini anlatır yine . Orta okuldan beri arkadaşız . 19 yaşında . Ben onun büyükleriyle onun için tartıştığımı bile biliyorum ama bu yaptığı tabiri caiz se çok koydu .

daha çok küçükmüşsünüz, bu yaşlarda aklı başına gelecek işte.

belki nazı sana geçiyor, yakın arkadaşın kötü şey düşünmezsin diye böyle yapıyordur.

eğer seviyorsan al karşına konuş bunları, hem de bu ailesel olayları çok takmasın kafasına kendi hayatına odaklansın bir an önce kurtulsun. okuyorsa mesela 22-23 yaşında iş bulup ordan ayrılırsa, emin ol düzelir, bir ömür arkadaş kalırsınız bence.

zor olduğu konusuna katılıyorum, ne güzel olgun bir kızsın sen, ona yardım et. ben de mesela sevgilim sayesinde gözüm açılmıştı. insanın hayatındaki olgun düşünceli insanlar çok şey değiştirtiyor.

ha şu da var, ben uğraşmak istemiyorum bu yaşta onun derdini çekemem dersen sen de haklısın, meşakatli bi iş çünkü, bazen ben bile çok kafa şişirdim bıktırdım insanları çok çekilmezim diye düşünüp kendimi çekesim geliyor, belki arayıp sormaması o yüzdendir, hani arayıp da aile kavgası mı anlatacak? hayatında güzel bir şey olmuyorsa yapacak bir şey yok.

bazen de insanları kendi haline bırkamak gerekiyor, bikaç arkadaşımla mesela uzun süredir konuşmayız ben severim onları onlar da beni sever bilirim ama beni dürtmezler halimi bildiklerinden (çok yakın olmayan arkadaşlarım bunlar) ama bilirim ki ben kendi halimde olduğumda yine arkadaşlığıma devam edebilirim onlarla.

dediğim gibi karar senin, biraz kendini de düşün, seni çok yıpratıyorsa biraz kendini çekmen sana iyi gelir, o da biraz kendine odaklanır.

tavsiyem arama ama işte arada bi netten vs, komikli şeyler hakkında mesajlaş, havadan sudan, o zaman baskı altında hissetmez kendini de çekmez.

Yeni arkadas grubu one yetiyor demek sizde onun dünyasindan uzak ama dahil olmaya calisan diş mandal olmuşsunuz onun tavriyla...
Benim can ciger lise arkadasim ilk yil üniv.olmuştu bense dershaneye devam 3 saatlik bir şehirdi gittigi yer haftasonlari gelir görüsürdük ...bigün yine buluştuk o harika üniv anılarını yeni arkadaşlarını anlatiyor bense biaktigi yerdeki kiz...
Bıgün sarıldım çok özledim kız seni diye bana ben o kadar özlemedim galiba dedi ...VE SONRA BIRDAHA HIC HAYATIMDA OLAMADI

Yeni arkadas grubu one yetiyor demek sizde onun dünyasindan uzak ama dahil olmaya calisan diş mandal olmuşsunuz onun tavriyla...
Benim can ciger lise arkadasim ilk yil üniv.olmuştu bense dershaneye devam 3 saatlik bir şehirdi gittigi yer haftasonlari gelir görüsürdük ...bigün yine buluştuk o harika üniv anılarını yeni arkadaşlarını anlatiyor bense biaktigi yerdeki kiz...
Bıgün sarıldım çok özledim kız seni diye bana ben o kadar özlemedim galiba dedi ...VE SONRA BIRDAHA HIC HAYATIMDA OLAMADI

Şöyle geçmişe baktım da bende aynısını düşünüyorum şuan .

Özledim lafına ararsın ulaşırsın kafam ağrıyor şuan dedi daha ilerisi olsa olsa sizin ki olur sanırım . Sizede banada çok geçmiş olsun .

:KK43: Tek sorunumuz bu ve bu güne kadar gözüme aşırı batmamıştı ama bu gün ona obu özlediğimi anlatan bir mesaj attım . tersledi beni :KK43: Bilmiyorum .
Sana değer vermediğinin kanıtı bu. Bunu sana gösterdiği halde arkadaşlığa decam etmek onun gözünde saygınızı yitirmeniz anlamına gelir. Bence eğlenmelik takılmak istiyorsanız devam edin ama hani yakın arkadaş falan değilsiniz. Sizde size davrandığı gibi davranırsanız sıkıntı olmaz. Keyfinize bakın üzerinde düşünmeyin bile.

Çoğu yorumunu beğendiğim, çok aklı başında bulduğum birisin. O nedenle sana bir abla tavsiyesi canısı kimseye hak ettiğinden fazla değer verme. kötü olmaya gerek yok mesafeni koy. ha dostum o benim , vazgeçemiyorum diyorsanda onu öyle kabul et. Ancak karşındaki insan ben buyum beni böyle kabul et! dediği sürece fedakarlık yapanda, üzülende hep sen olacaksın bunu bil....

Çoğu yorumunu beğendiğim, çok aklı başında bulduğum birisin. O nedenle sana bir abla tavsiyesi canısı kimseye hak ettiğinden fazla değer verme. kötü olmaya gerek yok mesafeni koy. ha dostum o benim , vazgeçemiyorum diyorsanda onu öyle kabul et. Ancak karşındaki insan ben buyum beni böyle kabul et! dediği sürece fedakarlık yapanda, üzülende hep sen olacaksın bunu bil....

Teşekkür ederim ilk önce yorumunuz içimi ısıttı :) .
Sanırım dediğinizi yapmalıyım .

İşte tamda bu yüzden hiç ''dost'' diyeceğim birisi yok hayatımda... Hepsi böyleydi :) Sizinle samimi olmaya eğilimi olmayan, en ufak bir durumda sizi tersleyen (ha evet, arada bir olabilir insanlık hali ama bu sürekli tekerrür etmiş durmuş) birisine çokta kardeş gözüyle bakmamak lazım. Bir gün çok büyük bir kayıp yaşadığını anlayacaktır, ama geç olacak. Umarım sizde gerekli tavrı takınırsınız... Sizin değil, onun sorunu olsun bu ;)

İşte tamda bu yüzden hiç ''dost'' diyeceğim birisi yok hayatımda... Hepsi böyleydi :) Sizinle samimi olmaya eğilimi olmayan, en ufak bir durumda sizi tersleyen (ha evet, arada bir olabilir insanlık hali ama bu sürekli tekerrür etmiş durmuş) birisine çokta kardeş gözüyle bakmamak lazım. Bir gün çok büyük bir kayıp yaşadığını anlayacaktır, ama geç olacak. Umarım sizde gerekli tavrı takınırsınız... Sizin değil, onun sorunu olsun bu :KK66:

Dediğim gibi en yakını buydu yeu . Ben onun için artık bir şey yapmam ki şuan arada mesafe var zaten .
aşmak yada aşmamak ona kalmış . Pek kaybedecek bir şeyim yok gibi .

• Beğen
Reactions: Yeu
Dediğim gibi en yakını buydu yeu . Ben onun için artık bir şey yapmam ki şuan arada mesafe var zaten .
aşmak yada aşmamak ona kalmış . Pek kaybedecek bir şeyim yok gibi .
Bence burada sen "ideal" arkadaşsın. Buna emin ol... Senin gibisini bulmak zor, bulanda harcıyor ona üzülüyorum... Bence üzülen sen olsan da, kaybeden değilsin inan bana...

Bence burada sen "ideal" arkadaşsın. Buna emin ol... Senin gibisini bulmak zor, bulanda harcıyor ona üzülüyorum... Bence üzülen sen olsan da, kaybeden değilsin inan bana...

:KK23:; sağol canımcım :KK60: Dışarıda görsen aynısını der misin bilmiyorum ama .. :-)

• Beğen
Reactions: Yeu
Back
X