Bu kocaya napmalı?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
5 yıllık evliliğimiz boyunca sağolsun eşim beni kendine benzetti. Baktım o bana benzemiyor ben ona benzeyim dedim. Örnek verecek olursam eşim kendi ailesinin yanında beni görmezden gelir. Nedenini sorduğumda “burda olmayı içten içe istemediğini düşündüğümden muhattap olmamaya çalışıyorum” “napıyım yüzün asıktı bulaşmak istemedim” gibi kırıcı ve gerçek dışı şeyler söyler. Ben de o bizimkilerin yanına geldiğinde aksine ona daha ilgili devranırım ki yabancılık çekmesin sevsin isterim.ailemle birlikte olmaktan mutlu olsun isterim ama onun umrunda değil,ben orda olayım da ister mutlu ister mutsuz fark etmiyor ona. Ben iyiysem iyi ben kötüysem çok daha beter kötü. Bazen diyorum sen sen olarak kal boş ver ona benzeme,bazen de yediremeyorum yaptıklarını aynılarını yapmak ödeşmek istiyorum. Ona benzesem aynı evin içinde birbiriyle hiç konuşmayan iki yabancı olarak yaşar ğideriz herhalde ama sürekli çabalayan olmak da çok yıpratıcı,gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Sürekli çabalamaya devam etmenizden dolayı böyle zaten.
Yüz vermeyi bırakın da o havası sönsün biraz, burnu sürtülsün.
Yoksa arsızlıkla devam edecek bu davranışlarına.

Benim eşim ilk senemizde aynıydı beraber dısarı cıkardık kv ben esim el tutmayı bırak ynmda yürümezdi oturmAya giderdik konusmazdı sanki yabancıydık ama ona haddini öyle güzel bildirdim ki o gün bugundur sıkıntı yok

Benim eşim ilk senemizde aynıydı beraber dısarı cıkardık kv ben esim el tutmayı bırak ynmda yürümezdi oturmAya giderdik konusmazdı sanki yabancıydık ama ona haddini öyle güzel bildirdim ki o gün bugundur sıkıntı yok
Nasıl bildirdiniz??

KonuşArak olmadı anlamadı hak vermedi ben abartıyor ben büyütüyor oldum aynılarını ona sırasıyla yaşattım ailesiyle de arama mesafe koydum simdi aşkımlar bitanemler havada ucusur evdeki gibi

Sürekli çabalamaya devam etmenizden dolayı böyle zaten.
Yüz vermeyi bırakın da o havası sönsün biraz, burnu sürtülsün.
Yoksa arsızlıkla devam edecek bu davranışlarına.
İnanın çabalamamak yüz vermemek ne demek onu bile unuttum,yani yapamıyorUm çok ilginç.. umursamayım diyorum ortası yok tek kelime etmeden küs oluyorum o daha beter küsüyor gündelik hayatımıza devam ediyoruz işi düşünce konuşuyor “o nerde bu nerde vs gibi bu sefer bUnu yediremiyorum kendime neden bu haldeyiz beni sevmiyorsun die bi sürü gereksiz konuşmaya giriyorum.. off ben bile kendimden bıktım

zaten erkekler bir değişik ilgilenmediğin laf soktuğun ondan daha zeki akıllı olduğunu kanıtladığın zaman nasıl da peşinden koşuyorlar... aşk böceği olmayın..

Ben de merak ettim doğrusu, ne yaptınız?

Gitme ailesine.
Oda senin ailene gelmezse gelmesin.
En azından suratını çekmezsin.

Back
X