sizi başka erkeklerle düşünen bir adam sizi nasıl sever anlamıyorumKocam iyi bir adam vicdanli fedakar ama bana karsi yeterince degil hatta oldukca bencil oldugu zamanlar oluyor..on yildir bir ayrilip bir barisiyoruz.esimi degil ama aile olmayi seviyorum kendi ailemle uzun yillardr gorusmedgmden bir ailem olmasina daha cok ihtiyacim var bu yuzden bu adam kotulukde yapsa yine arada yaptigi iyliklere kaniyorum yine barisiyorum..en ufak bi tartsmamzda ailemle olan sorunlari yuzume vuruyor herseye resti cekip ben boyleyim istemiyorsan git dilediginle evlen diyor.aslinda o kadar cok sorunumuz varki hangisini anlatacagimi sasiriyorum.en buyuk kavgalarin sebebi maddi sorunlar yillardir cok calistgi halde hep borcu var nasil basariyor bilmiyorum ama bu birazda geninde var babasyla kardeside ayni.benden parasini asla esirgemez ama olmayinca bana hep idare etmk dusuyor..birde calistgm zaman param oluyor daha mutlu daha huzurlu oluyorum kocam beni cok seviyor ne zamn calisma imkanim olmasa onun eline baksam
perisan oluyorum bunalima giriyorum
Bencillikleri ne konuda tam olarak örneklendirseydiniz keşke.
Böyle pek anlaşılır olmadı.
kocan seni çok seviyormuş olunca parasını da esirgemiyormuş şimdi parası yok diyemi terk edeceksin.Derdinizi tam anlayamadımKocam iyi bir adam vicdanli fedakar ama bana karsi yeterince degil hatta oldukca bencil oldugu zamanlar oluyor..on yildir bir ayrilip bir barisiyoruz.esimi degil ama aile olmayi seviyorum kendi ailemle uzun yillardr gorusmedgmden bir ailem olmasina daha cok ihtiyacim var bu yuzden bu adam kotulukde yapsa yine arada yaptigi iyliklere kaniyorum yine barisiyorum..en ufak bi tartsmamzda ailemle olan sorunlari yuzume vuruyor herseye resti cekip ben boyleyim istemiyorsan git dilediginle evlen diyor.aslinda o kadar cok sorunumuz varki hangisini anlatacagimi sasiriyorum.en buyuk kavgalarin sebebi maddi sorunlar yillardir cok calistgi halde hep borcu var nasil basariyor bilmiyorum ama bu birazda geninde var babasyla kardeside ayni.benden parasini asla esirgemez ama olmayinca bana hep idare etmk dusuyor..birde calistgm zaman param oluyor daha mutlu daha huzurlu oluyorum kocam beni cok seviyor ne zamn calisma imkanim olmasa onun eline baksam
Bir değil iki değil yillardir ayni şeyi yasiyormuşsun canin . Neden yanliz kalasin ki ? Çocuklarin var hem bu şekilde ne kadar dayababilirsin ? Ve cocuklarina bu adamla nasil mutlu bir yuva kurabilirsin, bence biraz bunu kendi içinde sorgulaman gerek.Kocam iyi bir adam vicdanli fedakar ama bana karsi yeterince degil hatta oldukca bencil oldugu zamanlar oluyor..on yildir bir ayrilip bir barisiyoruz.esimi degil ama aile olmayi seviyorum kendi ailemle uzun yillardr gorusmedgmden bir ailem olmasina daha cok ihtiyacim var bu yuzden bu adam kotulukde yapsa yine arada yaptigi iyliklere kaniyorum yine barisiyorum..en ufak bi tartsmamzda ailemle olan sorunlari yuzume vuruyor herseye resti cekip ben boyleyim istemiyorsan git dilediginle evlen diyor.aslinda o kadar cok sorunumuz varki hangisini anlatacagimi sasiriyorum.en buyuk kavgalarin sebebi maddi sorunlar yillardir cok calistgi halde hep borcu var nasil basariyor bilmiyorum ama bu birazda geninde var babasyla kardeside ayni.benden parasini asla esirgemez ama olmayinca bana hep idare etmk dusuyor..birde calistgm zaman param oluyor daha mutlu daha huzurlu oluyorum kocam beni cok seviyor ne zamn calisma imkanim olmasa onun eline baksam
kocan seni çok seviyormuş olunca parasını da esirgemiyormuş şimdi parası yok diyemi terk edeceksin.Derdinizi tam anlayamadım
cnm gebeyken mi soruyorsun derken; şuan sorunlarıda ,çözümleride bir kenara bırakman gerek,sadece karnındaki bebeyi düşünmen gerek diye söyledim,her halukarda stres olucak ama, ciddi kararlar için zamanlaman yanlış!Yillardir bildim bileli maddi sorunlari var kapasitesi geregi omur boyuda boyle gidecek gibi
Bir değil iki değil yillardir ayni şeyi yasiyormuşsun canin . Neden yanliz kalasin ki ? Çocuklarin var hem bu şekilde ne kadar dayababilirsin ? Ve cocuklarina bu adamla nasil mutlu bir yuva kurabilirsin, bence biraz bunu kendi içinde sorgulaman gerek.
cnm gebeyken mi soruyorsun derken; şuan sorunlarıda ,çözümleride bir kenara bırakman gerek,sadece karnındaki bebeyi düşünmen gerek diye söyledim,her halukarda stres olucak ama, ciddi kararlar için zamanlaman yanlış!
Kendini yeterince zora sokmuyor ama surekli bizim fedakarlik yapmamzi sabretmemzi bekliyor
Ben anlattığın kadarıyla çok ciddi bir sorun göremedim,ama böyle mutsuzsan, onsuz daha mutlu olurum diyorsan da, doğum sonrasını bekle bence!Yani ne tavsiye edersin beklemelimiyim gidip kendi hayatimi kurmlmiyim
Maddi anlamda mı kendini zora sokmuyor. Çok açlışıyor demişsin. Orayı anlamadım.
Bu adamı çekilmez terkedilecek adam yapan borçlar dışında ne var bir anlatsan.
sorumsuz bencil elindeki imkanlari kullansa su an yasadgmz hic bir maddi sorunu yasamayiz...mesela gecen yil evin borcu icin tarlalarini satip daha az faizle evin borcunu odemesini soylemistim ama babasinin sozuni dinledi yapmadi simdi ise borcu cok birikti tarlayi satmayi dusunuyor ama nafile borcunu karsilamiyor artik.bir ornek daha evimizi aldimuza pisman olduk hem bu evde oturmsk istemiyoruz kendide istemiyor hemde baska borclardan dolayi evin taksitlerini odeyemiyoruz evi sat baska bi yerden borcsuz bir yatirim yap diyorum yanasmiyor..cunku hem kiraya cikmak hemde ev borcunu odememz cok zor..bunun gibi bir cok sey aile bilinci bize krsi pek gelismedi aile denince kendi ailesi geliyor biz ikinci plandayz...ustelik sakin biri oldugum icin hep fedakar davradigim icin dahada fazlasini bekliyor..uzerime gelme daha fazla sorun yasamaya gucum kalmadi deyince inanmiyorum sen guclusun daha fazlasini yapabilursin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?