eleştiri değilde bu şekilde ve bir çocukla nasıl aile olucaksanız.ayrılsanz çocuğunuzda bir aile istemicek mi bilemedim.umarım sorunlarınızı çözersinizCanlarim rica ediyorum hamileligim konusunda asla elestiri yapmayin hayatta en cok istedigim sey cocugum olmasi ailem olmasi bende cocuklarimla bir aile olmaya calisiyorum
eleştiri değilde bu şekilde ve bir çocukla nasıl aile olucaksanız.ayrılsanz çocuğunuzda bir aile istemicek mi bilemedim.umarım sorunlarınızı çözersiniz
sorunlarınız çözülmücek şekildeyse tabiki ayrılın derim.benim demek istedeğim bu kadar sorunlar arasında bebek düşünmüşsünüz rabbim de vermiş bu çok güzel.aile olma isteğinizide anliyorum fakar bir çocuk yuvayı kurtarabilir mi. ama ben sadece çocuğumla aile kurmak isterim diyorsunuz sizin kararınızPeki ne yapmami tavsiye edersin
sorunlarınız çözülmücek şekildeyse tabiki ayrılın derim.benim demek istedeğim bu kadar sorunlar arasında bebek düşünmüşsünüz rabbim de vermiş bu çok güzel.aile olma isteğinizide anliyorum fakar bir çocuk yuvayı kurtarabilir mi. ama ben sadece çocuğumla aile kurmak isterim diyorsunuz sizin kararınız
şuan sadece bebeğinize odaklanın bence.önce bir doğum gerçekleşsin sonrasını düşünün.Bebegim olmasini cok istiyordum kizim yalniz buyumesi beni uzuyordu..esimde daha iyi olur bende daha sabirli olurum diye dusundum ama benim sabrim birsry degstirmiyor..bugun anladmki esim yetetince deger kiymet vermiyor gozu surekli disarda beni hep onlarla kiyasliyorki beni asla haketmeyen biri.
şuan sadece bebeğinize odaklanın bence.önce bir doğum gerçekleşsin sonrasını düşünün.
tamam da hangimizin maddi sıkıntısı yok ki,çoğumuz idare ediyoruz elimizde olan şeyleri borca yatırıyoruz ama çok şükür ödeyebiliyoruz ya çalışıp ödeyemesek.Bence eşine destek olup güzelce konuş yeniden baba olacaksın bu borçlar bizi sıkıntıya sokar diye,söylüyorsundur da muhakkak ama hamile hamile ayrılsammı lafları saçma geldi.Hem erkekler sinirlendiğinde çok acaip saçmalayabiliyor git daha iyisini bul gibisinde.Bnce öfkeyle söylenen sözlere değil gerçekte olan şeylere bakmalısın.Sabret çünkü hayat gerçekten yalnızken daha zor!Yillardir bildim bileli maddi sorunlari var kapasitesi geregi omur boyuda boyle gidecek gibi
tamam da hangimizin maddi sıkıntısı yok ki,çoğumuz idare ediyoruz elimizde olan şeyleri borca yatırıyoruz ama çok şükür ödeyebiliyoruz ya çalışıp ödeyemesek.Bence eşine destek olup güzelce konuş yeniden baba olacaksın bu borçlar bizi sıkıntıya sokar diye,söylüyorsundur da muhakkak ama hamile hamile ayrılsammı lafları saçma geldi.Hem erkekler sinirlendiğinde çok acaip saçmalayabiliyor git daha iyisini bul gibisinde.Bnce öfkeyle söylenen sözlere değil gerçekte olan şeylere bakmalısın.Sabret çünkü hayat gerçekten yalnızken daha zor![/QUO
Hakli olabilrsin ama durum anlatmaya calistgmdan daha zor galiba.hakikaten cok katosigim ama esimin beni istemedigi deger vermedigi gozunun disarda oldugu asikar..maddi sorunlar tabi asilir ama manevi sorunlarda iyice cekilmez oldu..sen olsan seni istemedigine emin oldugun bir adama katlanirmiydn
Yorumun icin tskederim.Tarlan var ama nerede yasayacaksınız? Kırsalda yasamaya uygun bir profilde yok tek kadın bir ydnidoğan bir 5 yas çocuğu mana hiç mantıklı gelmedi tarlayı ellerinizle mi işleyeceksiniz tum herseyi planladınız mı hasat ekim sulama hasat malkarın satılması bu zincirde bi kırılma olduğunda elinize para gecmez. Körle yatan şaşı kalkar derler sizde eşiniz gibi düşünmeden mi karar sldınız öyle gibi duruyor. Ayrıca beni istemeyen adam için tabiki hiç uğraşmam boşanırım. Bu da çok gurur kırıcı
kocan seni çok seviyormuş olunca parasını da esirgemiyormuş şimdi parası yok diyemi terk edeceksin.Derdinizi tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?