bu kocaya sabir mi etmeli terk mi etmeli

mantigim ayrilmayi kabul etmesede hislerim birseylerin dogru olmadigini yolunda gitmedigini hep sinyallerini veriyordu ama iyi dusunmeye calistigim icin yuvamin dagilmasini istemedgim icin kondurmuyordum..bu aksam tartismamizda anladimki ben onun icin hicbirsey ifade etmiyorum hicbir kiymetim degerim yokmus bu yuzden zaten sorumluluk almiyor kendini zora getirmiyor surekli benim fedakarlik yapmami bekliyormus..belkide bu kavgalar iyice gozu acti.ve onsuz bi hayat kurmaya calisicam belki zaman alabilir ama vazgecmemem en dogrusu

Canlarim rica ediyorum hamileligim konusunda asla elestiri yapmayin hayatta en cok istedigim sey cocugum olmasi ailem olmasi bende cocuklarimla bir aile olmaya calisiyorum
eleştiri değilde bu şekilde ve bir çocukla nasıl aile olucaksanız.ayrılsanz çocuğunuzda bir aile istemicek mi bilemedim.umarım sorunlarınızı çözersiniz

Peki ne yapmami tavsiye edersin
sorunlarınız çözülmücek şekildeyse tabiki ayrılın derim.benim demek istedeğim bu kadar sorunlar arasında bebek düşünmüşsünüz rabbim de vermiş bu çok güzel.aile olma isteğinizide anliyorum fakar bir çocuk yuvayı kurtarabilir mi. ama ben sadece çocuğumla aile kurmak isterim diyorsunuz sizin kararınız

Bebegim olmasini cok istiyordum kizim yalniz buyumesi beni uzuyordu..esimde daha iyi olur bende daha sabirli olurum diye dusundum ama benim sabrim birsry degstirmiyor..bugun anladmki esim yetetince deger kiymet vermiyor gozu surekli disarda beni hep onlarla kiyasliyorki beni asla haketmeyen biri.

şuan sadece bebeğinize odaklanın bence.önce bir doğum gerçekleşsin sonrasını düşünün.

Yillardir bildim bileli maddi sorunlari var kapasitesi geregi omur boyuda boyle gidecek gibi
tamam da hangimizin maddi sıkıntısı yok ki,çoğumuz idare ediyoruz elimizde olan şeyleri borca yatırıyoruz ama çok şükür ödeyebiliyoruz ya çalışıp ödeyemesek.Bence eşine destek olup güzelce konuş yeniden baba olacaksın bu borçlar bizi sıkıntıya sokar diye,söylüyorsundur da muhakkak ama hamile hamile ayrılsammı lafları saçma geldi.Hem erkekler sinirlendiğinde çok acaip saçmalayabiliyor git daha iyisini bul gibisinde.Bnce öfkeyle söylenen sözlere değil gerçekte olan şeylere bakmalısın.Sabret çünkü hayat gerçekten yalnızken daha zor!

Tarlan var ama nerede yasayacaksınız? Kırsalda yasamaya uygun bir profilde yok tek kadın bir ydnidoğan bir 5 yas çocuğu mana hiç mantıklı gelmedi tarlayı ellerinizle mi işleyeceksiniz tum herseyi planladınız mı hasat ekim sulama hasat malkarın satılması bu zincirde bi kırılma olduğunda elinize para gecmez. Körle yatan şaşı kalkar derler sizde eşiniz gibi düşünmeden mi karar sldınız öyle gibi duruyor. Ayrıca beni istemeyen adam için tabiki hiç uğraşmam boşanırım. Bu da çok gurur kırıcı

Yorumun icin tskederim.
Cokda kirsal biryer degil aslinda fabrikalari yuksek okulu olan bir ilce egede.her isin zorluklarida vardir kolayliklarida ama toprakla ugrasmayi seviyorum.bir isim meslegim olmadigi icin hayatimi busekilde kazanarak devam ettirmeyi dusunuyorum.
Esim konusuna gelince cok mucadele ettim ama hic dahil olmadi kendini nazli bi bebek bi ergen gibi hissediyor bana gelincede herseye katlanmak zorunda olan ve asla sikayet hakki olmayan biri bu durumu ne kadar idare edebilirim bilmiyorum..sizlerden fikir ve tavsiye bekliyorum

kocan seni çok seviyormuş olunca parasını da esirgemiyormuş şimdi parası yok diyemi terk edeceksin.Derdinizi tam anlayamadım

Adam benden bu kadar, beğenmiyorsan git demiş.

Sabretsin mi? Yoksa terk mi etsin onu soruyor sanırım.

Ben 10 yıllık eşine; beğenmiyorsan git diyene şunu derim;

Be adam senin borcunda, harcında, püsürüğünde yanında olmus kadına git mi diyorsun? Sen al borçlarını bi zahmet öteye git.

Sadece esimi suclamakda hata olur benimde cok hatam var..cok fedakar davrandm kendimi ona karsi korumayi basaramadim ailevi sorunda olunca cok yalniz kaldim..kendimi naza cekmeyi bilmedim sorunlari ona birakmak yerine hep cozmeye cabaladim..hatarini sabrim tukenmedikce soylemedim ne yaptiysa col cabuk affettm hersey yolundaymis gibi davrndm onun daha buyuk hatalar yspmasina sebep oldum.sonra sesizligimi bozuncada dunyanin en kotusu ilan edildim..belki bunlarda gececek ama suan cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…