• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocayı napim şimdi ben

telefonda watsap kısmı farklı kendi çektiğimiz kızım farklı. göstersin bi zahmet
Canım farklı ama taşına biliyor cektiklerimiz o bölüme.

Kocası bunu biliyorsa tasir gosterir ne olacak.
Telde varsa belki nezaman çekilmiş tarih saat vs bakıp eşinin o saatte nerde olduguyla karsilastira bilir

Arkadaşı zaten nereye gitse ne yeyip içse atiyo fotosunu eşime ama benim eşim bakmak zorunda mi şimdi o fotoya baktığını düşününce bile deli oluyom ya
Heee o mesele.
O zaman adamceeeğizin arkadaşının bir kulağını çekin bence.
Yediği,içtiği,gördüğü,yattığı,kalktığı size ne lazım di mi?

Arkadaşı zaten nereye gitse ne yeyip içse atiyo fotosunu eşime ama benim eşim bakmak zorunda mi şimdi o fotoya baktığını düşününce bile deli oluyom ya

tabiki bakmak zorunda. biri size foto yollasa bakmazmısınız.

ama eşiniz arkadaşını uyarabilir böyle şeyler yollama diye. uyarmıyorsa siz uyarmasını sağlayın.

En çok sinirlendiğim de o fotoları gönderecek kişiyi eşim olarak seçmesi bekar birine niye atmiyo yada evliyken bile bi sürü halt yiyenlere

Şubatta nişanlıyken mi diş çıkarmakta zorlanan bebeniz mi oldu?
Bu pavyon fotoğraflarını atan adamı nişanlılınızın tutucu ailesi tanıyor mu?
Resmi nikahlı mısınız bu boş harcamalar yapan adamla?
Ben nerdeyim?
Ben kimim?

Ben nerdeyim?
Ben kimim?
Aynen ya kafamda deli sorular ?

Ben nerdeyim?
Ben kimim?

Balatalarim yandı:):KK76:

bi pavyon merakı hortladı bu ara erkeklerde noluyo bunlara ben anlamıyorum.
evde gül gibi tertemiz karın dururken elin kalitesizlerinde ne arıyosun...
Cocuklar evde saglikli lezzetli yemekler varken bakkakdaki bi liralik seylere kosuyorlar ya onun gibi

Bigun hastalik bulasacak gorecdkler analarinin ebelerini

Sigaraya başladığım ve annemin bilmediği dönemlerde cebimde ya da çantamda ki sigara paketleri hep arkadaşımın olurdu.Bu kocalarınki de aynı hesap.:işsiz:

Şimdi kadın fark eder durumu
pavyonda iki hatunla çekilmiş fotoğraf
Kadın bune?:sopa:
Adam ne ne?:KK17:
Bu fotoğraf video neyse işte?:sopa:
Adam nerede?:KK57:
Karşında?:sopa:
Bu mu?:ruh:
Evet:KK62:
Adam iç ses oğlum bittim:KK17:
Ha o mu tanırsın bizim zeki burda arkadaş satmak kaçınılmazdır zeki hovarda işe yaramaz bir adamdır hiç sevmem kendisini:ukala:
Kadın sen bittin:KK67:

Benim herif şimdi kaçacak delik arıyordu.

Bana çok da inkansiz gelmedi. WP'ıma gelen resimlee otamatik kaydediliyor. Bir sürü grubum var. Zaman zaman goygoy da yapıyoruz. Alakasız fotoları birbirimize attigimiz da oluyor. Hatta kardesim telefonumu karistirmak istediginde galerimdeki fotolara kefil degilim, yarıçıplak adam bile çikabilir diyorum :D
Ben benimkinin pc'sinde boyle bir resim gorsem ve bana bu sekilde aciklasa inanirdim.
Ama tabii esinizin sabıkasına da bağli bu durum.

Subatta nisanli martta 6,5 aylik ogluslu
Kayinvalide tutucu simdi banli zamanin degisik isledigi bir gezegenden kendisi niye banlandiki renkli bir kisilikmis:eğlence:

Böyle bir resim atılmaz ki.Ankara da yaşamıyorsunuz dimi? Resimleri pc ye atmaya uğraşan insan o saçma resimleri de silerdi bence.

Eşinin watsapini kendi bilgisayar ına ayarla ne halt yediği anlaşılır veya telefonunu kendi telefonuna yönlendir

Fotografin ayrıntılarına bak bakalım.

Hep aynı hikaye..

Back
X