- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
Ortak değerler batsın be kadın cadı görmüyor musunuz doğum yapıldığı gün lohusa bi kadının üstüne yürümek ne demekO ananın oğlu ile evlisiniz
Ya hero ya mero muydu?
Aile bağları asla kopmaz unutmayın
Görüşmemek gibi bir seçeneğiniz yok gibi evli olduğunuz sürece çünkü ortak değerler var
Ayni gorusteyim bitirmeyi göze aldim zatenO ananın oğluyla evliysek O ana Oğlunun Karısına ve ailesine saygı duymak zorunda!!
oğlunun evinden içeri girebilmek istiyosa gelinine iyi davranmak zorunda!
iyi gelsinler bi tepemize etmedikleri kalsın ama oğlunun evi diye hizmet edelim güler yüz gösterelim kimse kusura bakmasın ben böyle iki yüzlü bir hayat yaşayamam..
Ben de eşimin ailesiyle porblemliyim değil evime girmeleri rüzgarlarını sokmam evimden içeri.. herkes ilerisini görerek hareket etsin bakacağın yüze pislemiceksin pislediğin yüzede bakmayacaksın.. bu kadar basit!
çok üstelerse verirsin mahkemeye kocanda anasıyla beraber mahkemenin belirlediği gün ve saatte görür cocuğunu kimse için kendinizi paralamayın madalya takmıyolar sonunda..
Niye o kadar tepki gösterdi kiYok o kadinin seytan görsün yuzunu barismayacagim arkadaşlar. Oglu benle mutlu değilmiş bilmem ne neler saydirdi hastanede sus demekle susturamadik.gormek istemiyorum onu artik.
Yuh be. Annen varken neden kayinvaliden olsun ki anlayışsız kadın! Kaç yaşında kendisi 70 80 kusurse olabilir dicem inşallah öyledirNormal dogum yaptim annem kalsin dedim durumum cok kotuydu cunku onu kiskandi 5yildir icinde biriktirmis hepsini demis rahatlamis oyle dedi hastanede
Cooooooook geçmiş olsun. Ömrü varsa daha 30 35 sene bu kadınla uuğraşırsıniz.Hayir 47yasinda
Kizlar ayrilcaktim cocugu da aldim gittim 15gun yalvardi gelmeyecek ler diye simdi yine eskiye döndük bir daha gidersem donmeyecegimi belirttim bu seferKaynananla sakin gorusme.
Evine de gelmesin zaten sokmazsin.
Esin gitsin gorussun kendi annesiyle.
Is ileri giderse ayril yol yakinken
Kadınla gorusmeyecegim kocama uyuz oldum suan affedilir seyler yasanmadi zorlamasi mantiksiz buna cozum onerin arkadaslar napabilirim
Ayni gorusteyiz.israrlar devam ederse bitirmek en iyisi olacaktirGörüşmemek gibi bir seçenek var da sizin eş daha beter ailesinden,mecbur bırakmak da neymiş.
Benim hassas konum bu,eş ailesi,en başından tavrımı koymuştum,kafam rahat,
Allah korusun bir gün bu dereceye gelirse iş gözümü kırpmadan ayrılabilirim,yaşamadım aynısını ama çok kişiye uyguladığım yöntem bu,anında kesmek iletişimi.
Beni hiç kimse istemediğim biriyle görüşmeye zorlayamaz.net.
Kendi annem dahi olsa.
Kan bağları da asla ve kata bağlayıcı bir unsur olamaz fizyoloji dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?