Bu kocayi ne yapmali?

O ananın oğlu ile evlisiniz
Ya hero ya mero muydu?
Aile bağları asla kopmaz unutmayın
Görüşmemek gibi bir seçeneğiniz yok gibi evli olduğunuz sürece çünkü ortak değerler var
Valla karsi taraf hakederse oyle de bi kopuyor ki o bağlar. Benim babanem de zamaninda anneme cektirmedigini birakmadi. Ben bile hatırlıyorum cocukken anneme nasil davrandigini neler yaptigini. Babam sonunda gercek yüzünü gördü ve baglari kopardi. Simdi babamin tek ailesi annem ve biz cocuklariyiz. Bi yandan üzülüyorum annesiyle bağlarını kopardı ailesiyle arasi soğudu diye ama sonra da diyorum ki onlar bunu hakettiler insan olsalardı da gorusseydik, hem nasil olsa biz variz babamin yaninda diye teselli ediyorum kendimi.

Sanki ona annesiyle gorusmesin diyen var. Kendisi gitsin görüşsün istedigi kadar. Ama karısını muhatap etmesin.

Bagları koparan sen değilsin onlar.. onlar seni bu hale getirmiş sen neden düşünüyorsun ki ?
kesinlikle görüşme kv ile..
O kadın benim evime gelmeyecek gelse kovalarım diyeceksin..
görüşmüyorum zorlamı diyeceksin ?
Sen git görüş ananla diyeceksin !
ha evet zorla derse o zaman bitti bu kadar hadi canm ananın evine de . bak nasıl dönüyor
ayrıca bende senin ailenle görüşmem vırt zırt edersede herkes kendi ailesi ile görüşür dersin..
Biirz koyun agırlıgınızı lütfen susmayın ezdirmeyin kendinizi terbiyesizler lohusa kadına yaşatııklarına bakın hele
Allahlarndan bulsunlar.
Ben olsam o kv evden kovmam kovmaktan beter ederim birdaha kapımdan içeri adım atamaz.

bizdede yasaniyor buna benzer diyaloglar ama ben hic sesimi cikarmiyorum babannesi bazen der gel kizim seveyim kizim gitmez mesela kvalidemde bi daha sevmiycem seni der..ben hic mudahil olmam ama sanirim sizin kvaldenizle diyalogunuz cok farkli biz gun asiri gorusuyoruz

Ne sanslisin ya:))keske bu da biraz gururlu olsa ömrü boyunca konusmasa benle.

Her insan bir olmaz bazı insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Bu kadın böyleyse böyle deyip ona göre davranmak lazım. Bence canınızı sıkmayın cok da önemsemeyin.

YOOOOOO nerde biz 10 yıllık evliyiz 3 kez evime geldi
1) ilk evlendiğimde
2)kızım dogdugunda
3)ameliyat oldugunda
yani gurur gereksiz trip yüzünden ne görüşüyorz nede iletişim var
zaten yaslı ne dediğini biliyor ne yaptıgını ama iş laf sokmaya gelince yılan gibi sokar

trip gurur yapsam ben yapardim 7 yillik evliyim ve iki sokaklik mesafedeyiz yuzlerce kez gelmistir cat kapi gelir gider neler oldu neler hep sustum saygisizlik yapmadim alttan aldim herseye tmm tmm.ben gurur trip yapsam suan evli degildim zaten ama iyimi yaptim yapmadim tabi hep ben yiprandim benim gorusmeme luksum yok zaten kapidan kovsan bacadan girer oyle bir tip

inan oda zormu bizimkini arasan gel diye yalvarsan gelmez halbuki kendi suclu genede trip yapar
buzzzzzzzzzz gibiyiz birbirimize karsı
bende bu yüzden beni asglıgımda arayıp sormayanı ben hiçççç aramam diyorum
ne ölürsem gelsin nede ölürse yüzünü bile görmeyeyim
cok agıor seyler yasamadık belki incir çekirdegini doldurmaz ama
bende böyleyim kırılınca insanlık görmeyince birinden siler atarım onu
lanet olsun yüzüne

Ben dogum yaptigimda da gelmis kv 3 5 tane daha dogur yine ayircam sizi diyip gitmişti. 1 hafta sonra eve geldi bende kovdum oglunun yaninda.defoldu gitti. Bu ahlaksiz ananlada gorusmeyeceksin dedim.gorusmedi de.neyse yillar sonra baska sebepten bosandimda varligindan komple kurtuldum

herkesin aile iliskileri farkli yapilarimiz farkli bisey diyemiyorum ben daha agir seyler yasadim lohusaligimda neler yapti bana cok kirdi ben yinede hicbisey olmamis gibi davraniyorum kendimede kiziyorum bunun bir nedenide esim zaten esim arkamda olmadigi icin yalnizim

+1
Arkadasim yokmu bir aile buyuyugunuz cunku konuşmama gibi bir seçeneğiniz yok Çünkü o Eşinizin annesi. Bu buyuklerin genclere karismasi yuzunden nice yuva dagildi
Yazik gunah ya

Kizlar ayrilcaktim cocugu da aldim gittim 15gun yalvardi gelmeyecek ler diye simdi yine eskiye döndük bir daha gidersem donmeyecegimi belirttim bu sefer
Bakın nefretle yaklaşmayın, kayınvalideniz nefretle yaklaştığı için kaybediyor, siz ılımlı olun, sizin yapacağınız teklif şu olabilir, annen veya ailene bayramlarda hep beraber gideriz seni torunlarını görürler, fakat samimi içli dışlı olamayız artık, olanları gördün, yuvamız dağılacaktı tekrar bunları yaşamak ve çocuğuma da bunları yaşatmak istemiyorum. Bunun dışında benim ailem de senin ailen de değerlidir fakat biz de artık bir aileyiz ve huzurlu olabilmek için mesafeli durmamız gerekebilir. Bunun dışında çok yakın oturuyorsanız eğer imkanınız olursa biraz uzak bir yere taşının derim, sebebi eşiniz evde yokken gelirlerse kovmak veya kavga etmek zorunda kalmayın. Biz çözüm yolu olarak uzaktan ev tutmaya karar verdik yoksa benim ailemin de eşimin ailesinin de tavırları yüzünden tartıştığımız çok oluyordu. Eşiniz de siz de evde olanları anlatmayın ailelerinize, konuşurken selam söyleyin, illaki konuş diyorsa nasılsınız iyi misiniz deyip geçin, uzatırlarsa evet siz haklısınız deyin, gerilmeyin. Öyle bir zamandayız ki kime sorsan haklı, kimse kendini karşıdakinin yerine koyamıyor o sebeple konuşarak anlaşmak zorlaşıyor. Yani içinizde sevgisi bitmiş olabilir hak veriyorum ama, eşinizin hatrı için bunu teklif edin, şahsi olarak görüşmeyin, görüşürseniz ailecek eşinizle beraber görüşün. Annen gelmesin demek de çok ağır olur o sebeple, eşiniz evdeyken gelsin, siz çok yüzgöz olmayın, işinize gücünüze çocuğa bakın. Beterin beteri de var her zaman, dünyadaki en kötü insan olarak görmeyin o da hatalarıyla bir insan işte ve ne olursa olsun eşinizin dolayısıyla sizin yavrunuzun da doğmasına vesile olmuş bir anne. Doğum lohusalık kadının en zor zamanları olduğu için destek bekliyor insan ve bulamayınca çok kırılıyor, ama zamanla geçer bu öfkeniz, yaşananlar yeniyken görmek istememeniz normal. İlerisi için kesin konuşup eşinizle aranızı bozmayın, orta yolu arayın.

Ben sogukmusum gelinlik gormemis benden.dogumum zor gecti annemi yanımda istedim onu kiskandi son olarak.olay ordan patladı.
E sizde ipler böyle kopmadan biraz sıcak davransaydıniz.
Nedir böyle mesafeli duracam edaları..
Böyle yaparsanız tabi size kinlenirler. Yani bazı insanları anlayamıyorum evlendik kocamiz yanımızda olsun isterse dünya yıkılsın bir de çocuk doğurdular mı tamamdır burunlarından kıl aldırmazar.

Size de hergun gelin deselrler siz de mesafenizi korursunuz.her gun her gun benim onlarda isim ne

Arkadaslar ben de inanin sizler gibi ilimli davranmayi cok isterdim ama insan basina gelmeden anlamiyor malesef. Bilemiyorum ileride ne olur ofkem gecer mi artar mi ama cidden oldukca sikintili bi kadin bize geldiginde de zaten surekli kocasiyla kavga ediyodu o ona kufur ediyodu o ona.bunlar alismislar böyle yasamaya benden de bekliyolar yapalım edelim konusalim oyle olmuyo ama iste herkeste.yorumun icin saol ilimli bi yaklasim

Yuh bu da yapar beklenir.eee onun yüzünden mi ayrildiniz

Emin ol herkesin başında bir imtihan var, kimse el bebek gül bebek bir hayat yaşamıyor, dayak yiyenler, iftiraya uğrayanlar, kovulanlar da çok fazla, bu konular buralarda her zaman okuyoruz. Fakat evlilik devam etsin isteniyorsa uzak durulur, mesafe koyulur bu konular uzatılmaz demek istedim. Ben uzatırım, o yaparsa ben de yaparım diyen insanlar da zaten ya boşanıyor veya evinde hergün huzursuzluk kavga yaşıyor, en çok da çocuklar etkileniyor bundan. O anda sinirle verdiğiniz tepkiden bahsetmiyorum ama bundan sonra siz ılımlı olmazsanız kendi yuvanız da eşinizle aranız da bozulacak. Öfkeyle nefretle hareket etmeyin diyorum. Sonuçta sizin huzurunuz yuvanız bozulacak siz onları kafaya taktıkça, kayınvalidenize birşey olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…