- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi gulkokusuuu
-
Hey Allah'im gulesim geldi cahillige bakarmisin esin ne diyor peki bu laflaraCo kgurursuz bi de benim kizim oldu hamileligimden beri kiz çocuklarını sevmem deyip durdu.uc kiz kardesiz annemle tartisirken ogullarimi kiskaniyosun dedi cok terbiyesiz ya bitirmeyi de goze aldim malesef
Ona ayrica sinirliyim anasina bi halt diyemedi benim agzimi kapatiyo hastanede. Asil suclu esim zaten ona iki cift laf etseydi o konusamazdi.Hey Allah'im gulesim geldi cahillige bakarmisin esin ne diyor peki bu laflara
Ben esime gitme demiyorumki kendi gitmiyor beni zorluyo gidelim diye.kendi gitsin gorussun.Valla bacı bu gerçek kimse inkar edemez Maalesef iki kişi evlenmiyor aileler evleniyor
Yok sayamazsın istemiyorum diyonda osenin kararın ama oğlu görüşecektir yada evine gelecektir oğlununda evi... ne kadar kızsan öfkenide dindirmezsen bile yapacak bişi yok inşallah ileride boşanma olmaz
Aynen canim esin susturacak bir sekilde yoksa bu kadin daha da cesaretlenir.susturamiyorsa da yuz goz etmesin sizi.esiniz zorlamasa belki gelmezOna ayrica sinirliyim anasina bi halt diyemedi benim agzimi kapatiyo hastanede. Asil suclu esim zaten ona iki cift laf etseydi o konusamazdi.
Kesinlikle esimde cok haklısınız.Eşinize "Yüzüğünü takmıcaktın." filan dediğine göre eşiniz de gidip her şeyi annesini avcuna yazıyor demek ki konuşuyorlar yani.
Bazı erkekler böyle ufacık şeyleri bile anlatıyor annelerine , anneler de kötüyse vay gelinin haline.Boşansalar anne evinde yaşasa erkekler emin olun eşleriyle yaşadıkları evlerini özlerler.Şöyle anne ne kadar huzur verir ki insana?
Allah yardımcınız olsun ama bence hatanın büyük kısmı eşinizde.
Esim gelsinler diyo o gelmek istiyo mu onu da bilmiyorum.Aynen canim esin susturacak bir sekilde yoksa bu kadin daha da cesaretlenir.susturamiyorsa da yuz goz etmesin sizi.esiniz zorlamasa belki gelmez
Mesafeliydim zaten.gitmiyodum ki iki haftada bir falan gidiyoduk onda da mesafeyi koruyodum soguk oldu adim.artik umrumda degil kizlar kopsun dunyada tek ayrılan kisi ben olmam ama istiyorum ki o ayrilsin basima bela olmasin.Aile büyüklerinden aklı başında bi adam arabulucu olarak gelsin herkesi çağır aralarında ne geçtiyse konuşsunlar. Orda ya inceldiği yerden kopar yada dewam eder ( mesafeli olarak). İpler koparsa en azından eşin susar artık.
Merhaba bayanlar.daha önceden de logusaligimda yasadigim sikintiyi yazmistim.kaynanam doğum yaptigim gun ustume yurumustu hastanede anneme geberisice demisti ablama hatta 73yasindaki ananeme dahi olmadik hakaretler etmisti terbiyesiz.onunla kesinlikle gorusmeyecegim bu konuda çok netim ofkem bir turlu gecmiyor evime geldi huzursuzluk cikardi ve kovmak zorunda kaldim.ama esim beni gorusmek zorundasin diye rahatsiz ediyor.yok gelirmis eve bilmem ne yine kovarim dedim.kendisi annem ona bisey yapmadigi halde evime geldiginde hosgeldin dahi demiyor.konuyu o yuzden actim boyle bir kocaya ne yapardiniz?bosanmaya kadar gider mi bu is? Hic biriyle gorusmeyecegim hepsi birbirinden beter terbiyesizler.
Bi de tutmus aptal kocasi diyoki sen terbiyesizsin ailen terbiyesiZ.kizlar ben ailemin evinde oturuyorum benim anneme bu şekilde konusamazlar.hic biriyle gorusmeyecegim bu kocayi napcam onu bilmiyorum.cocugu gosteriyim mi ne diyosunuz?Bi kavgayi daha bekliyorum ben de.
Dogumum zor gecti annemi istedim yanimda onu kiskandi olay burdan patladi ama zaten icinde biriktirmis patlamis oyle dedi.Size neden boyle davfandi kvdeniz bunu bilmiyorum. Ama muhakak bir sebebi vardir. Hakli veya haksiz.. ne olursa olsun. Lohusali bir kadina yapilacak sey değil by. Üstelik hastanede. Ne problemi varsa sonra halledebilirdi. Baya dengesizmis. Esiniz ise anlaysisiz..
Ayri bir salak eşim de.utanmasa annem hakli diyecek.Yok o olmaz siz kendi savaşınıza lütfen sakin çocuğu karıştırmayın o onun babası tabiki görüşmesi gerek sen ayrılsan bile ama esinde bütün sorun annesi bu kadar çirkeflik yaparken yanında olmalıydı ama olmamış karar tabiki senin ama çocuğun bu işe girmesin
Çok görmeyin erkeklerin geneli malesefki böyle ya anne bu benim karım bal çocuğumuz oldu derdin ne deseydi iş buraya gelmezdi ağzını kapatması gereken esin gerisi napsan olmazAyri bir salak eşim de.utanmasa annem hakli diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?