• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koku Ne?/ Dini konu açmak yasaktır

cuma okuması falan alırım arada neysse halıları birde iyicee temizleyip havalandırıcam halıdan olabilir işte arkasında ölüp kalıcak kokucak yer yok evimde herşey çekildi bakıldı koku böyle odayı sarmıyoki nerden geldiğini anlayamıyorum böyle rüzgar eserde koku gelir gider ya hemen öyle bişey neyse konu kapansada problem yok kapatabilirler ;) herşey için çok teşekkür ederim yardımlarınız için :16::16:

banyo giderinden gelebilir. hatta lavabolardan bile kötü kokular geliyor. bizim evdede öle koku duyuyordum bazen. meğerse banyodaki giderden geliyormuş. üstüne havlu kapattım. ve üstüne ağır birşey koydum. artık koku gelmiyor...

Bende aynısını yaşıyorum arada esip geçen bir koku...
Ama ben sebebini biliyorum banyo gideri.
Arada rüzgar estiğinde yada katlardan birisi banyoyu kullandığında oluyor.
Böyle bir şey olabilir, koku duyduğunuz anda gidip banyonuzu kontrol edin.

nereden gelıyor bu koku anlamadım tarif ettinizmi benmi yanlış anladım yani

Şimdi bu yorumumdan dolayı kızmayın bana ama bir şey söylemek istiyorum.
Şu an da Adam Fawer'ın Olasılıksız adlı romanını okuyorum. Şizofreni hastası olan kişilerin yaşadığı şeylerden bahsediyor bazı kısımlarında.
Şizofreni hastaları da nöbet geçirdikleri sırada aşırı yoğun iğrenç kokular duyarmış. Kitapta anlatıyor söyleyim dedim :)
Büyü kısmını hiç bilemem, hiç fikrimin ve bilgimin olmadığı bir konu.

okurken korktum ya,zaten cok korkarım böyle büyü üc harfli olaylarındn, evinde bi okuma vs şeyler yapsana,hani mevlüt gibi oluyor ya ,kuran okuttur ne bilim aklıma bu geldi.. :18::18::18:

bir tek benmi korkmadım ve bu konuya yabancıyım :)

bir komşumda olmuştu...kadın durmadan combine ne olur gel bak yine kokuyor diye sık sık çağırırdı...çok ta temiz ve tertipli bir arkadaşımdı...küçük iştahsız çelimsiz bir oğlu vardı...evini badanaya kalkıştı kış günü koku yüzünden...tv ünitesi duvara monteli vaziyetteydi...boyacı tv ünitesini çekince arkasında bozuk salam parçaları bulmuşlar....oğlu yiyemediğini annesi görmeden oraya tıkıştırıveriyomuş küçücük parmaklarıyla...badanası yapıldı koku bitti.....:1::1:

Sulu elektrikli supurgen var mi?
Gunlerce yatak odamda fare olusu falan aradim igrenc bi koku baya bi sonra farkettimki supurge de pis su kalinca oluyormus:)

Evinizde kullanılmayan lavabo varsa arada musluğu açın.Yerdeki giderlere su dökün.
Bazı lavaboların alt bağlantıları hatalı oluyor,S boru kullanılmayan lavabolar kokuyor.
Özellikle lodos zamanı gider kokuları eve vuruyor.

Evinizde kullanılmayan lavabo varsa arada musluğu açın.Yerdeki giderlere su dökün.
Bazı lavaboların alt bağlantıları hatalı oluyor,S boru kullanılmayan lavabolar kokuyor.
Özellikle lodos zamanı gider kokuları eve vuruyor.

yahu arapça harfler de göruyorum demiş kadın :18: kokuyu bşver harfler nıe cıkarki,geceyi zor ettım vallaha billaha hee

Bazen rüzgar ters estiğinde apartman boşluğundan turşuyla yellenme arası bir koku yayılır. Sizinki de bu olabilir, genelde tuvalet penceresinden gelir ve çok nadir olur.

yahu arapça harfler de göruyorum demiş kadın :18: kokuyu bşver harfler nıe cıkarki,geceyi zor ettım vallaha billaha hee

Ya sen ne tatlı bişeysin yaa..

Konu sahibi arkadaşım herkes söylemiş ama bnde söyleyim önceki yaşadığınz seyleri bilmiyorum ama koku için banada giderden geliyo gibi geldi çünkü aynen bizim evde de böyle bir esintiyle gelip kaybolurdu koku aradık bulamadık meğer antredeki lavabonun gider kısmından geliyomuş özellikle hava bozunca.evimizde birinci kat zatn.sonra gideri kapattk kokuda gitti..

sadece tahmin ediyorum, yatak odasından koku gelıyor be bır sure once aynadan yazı belırdı dıyorsunuz.....

buyuye ınanan ınsanaların domuz yagından medet umduklarını duymustum, belkide aynanıza o yağ suruldu ve zamanla kurudu yazı belırdı ve suan koku yapıyor olabılır dıye dusunuyorum, aynaya bısey surulmeden o yazı kendılıgınden cıkma ıhtımalı yok.....

ben olsam o aynayı degıstırırdım.....korkmayın, eminseniz bunu yapanlar korksun, medet uman acız ınsanlar.... bak yıne atarlandım :)

Benim de aklıma direkt olarak şizofreni geldi.
Şizofreni başlangıcı mümkün.
İzlendiğiniş hissetmek kesinlikle psikolojik bir problem.
Olmadık kokular, sesler gibi durumlar da buna katılınca şizofreni geliyor insanın aklına.
Doktora gitmek en iyisi.

Ya sen ne tatlı bişeysin yaa..

Konu sahibi arkadaşım herkes söylemiş ama bnde söyleyim önceki yaşadığınz seyleri bilmiyorum ama koku için banada giderden geliyo gibi geldi çünkü aynen bizim evde de böyle bir esintiyle gelip kaybolurdu koku aradık bulamadık meğer antredeki lavabonun gider kısmından geliyomuş özellikle hava bozunca.evimizde birinci kat zatn.sonra gideri kapattk kokuda gitti..

teşekkür ederim :16:

Yani 3 ihtimal var ;

1- Büyüye inanıyorsanız bence büyü yapılmış olabilir.

Bunu koku algıladınız diye söylemiyorum, arapça harflerin aynada belirmesi çok ilginç. Ve siz de çok rahatsınız ???:53:

Ben de arapça bilmem çok böyle şeylere yormam etrafımda olanları ama benim başıma gelse daha uyuyamam o evde.

Çevrenizde gerçekten içinden inanarak dini konularda bilgili biri varsa bence onu çağırın evinize ama dikkat edin sizden para koparmak için bin türlü hurafe uyduran birini kastetmiyorum.

2- eğer inanmıyorum diyorsanız o zaman borulara falan baktıracaksınız evinizdeki.

3- şizofren olabilirsiniz ki ben pek öyle olduğunuzu düşünmüyorum..

rüzgarlı havalarda banyo-tuvalet giderlerinden gelen bir koku olabilir.
halıya mama, süt vs gibi ekşiyen bir şey dökülmüş olabilir
evin kenarında köşesinde ya da havalandırma da minicik bir fare olabilir.

yani o dediğiniz işlere gelene kadar ihtimal çok

Back
X