- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Bu Harika bir cvp. Gerçekten çok beğendim tşk ederimMuhattap olmayın sizi kışkırtmaya çalışıyor.
Eğer direk size laf çarpıtmaya çalışırsa 'benim kapım herkese açık değil görgüsüzü var yapışkanı var herkes yerini bilmeli bilmeyene bildiririz' de geç.
Birebir bir şey demiyor. Sürekli arkamdan konuşuyor böyle diğer komşularla falan kapının önünde oluyor mesela kaşı gözü ayrı oynuyor onların yanında laf soktu geçen gün. Aman bebeği de sandıkta büyütüyorsun bu gidişle ergenlikte görcez kimden kıskanıyorsun diyor. Ben omunla değil diğer komsuyla konuşuyorum laf atıyor gördüğü yerde.Gard almaya ne gerek var birakin konussun kisiliginize mi laf ediyor.
Artık çalamıyo kapımı ona kuduruyor zaten ya mıç mıç muhabbette bir kadın. Sürekli dedikodu yapıyor ben de dinlemek istemiyorum üstünü kapatıyorum şimdi acayip sinir oluyor banamuhatap dahi olmayın boşverin konuşsun sizin kapınızı çalmasında
Vaaaaav çok rencide edici bir tavır :)Sadece yüzüne bak gül ve geç. Eğer çok koysun gece uyuyamasın istiyorsan bunu yap :)
Aninda cevap verin mesela butun gun kapimdasin daha ne kadar goreceksin cocugumu diyebilirsiniz.Birebir bir şey demiyor. Sürekli arkamdan konuşuyor böyle diğer komşularla falan kapının önünde oluyor mesela kaşı gözü ayrı oynuyor onların yanında laf soktu geçen gün. Aman bebeği de sandıkta büyütüyorsun bu gidişle ergenlikte görcez kimden kıskanıyorsun diyor. Ben omunla değil diğer komsuyla konuşuyorum laf atıyor gördüğü yerde.
Öyle desem hemen eve aldığın mı var kapıyı açtığın mı var der dedi yani.Aninda cevap verin mesela butun gun kapimdasin daha ne kadar goreceksin cocugumu diyebilirsiniz.
Yada alayci bir gulumsemeyle ergenlik icin sandigi hazir diyebilirsiniz.
Öyle desem hemen eve aldığın mı var kapıyı açtığın mı var der dedi yani.
Aynen diğer komşular da mesafe koyma derdinde. Kavga ettikleri falan da var. Sinirimi bozuyor sürekli eleştirdiği için. Bi de bana misafir geliyor mesela hemen şak kapıyı açıyor onlara saymaya başlıyor deli gibi bi kadın. Yok işte çocuğu göremiyoruz da yok dışarı çıkmıyor da ben söyle Harika kadınım da. Kimi görse tutuyo kapıdatek dert kapida karsilasinca laf soylemesiyse gulumse birsey soylemeyince de durmadan konusacak hali yok heralde.
Diger komsularda farkindadir durumun takma fazla.
Bu Harika bir cvp. Gerçekten çok beğendim tşk ederim
Çok haklısın ya. Sürekli kendini övmekle meşgul bi kadın zaten kimi rencide etsem derdinde. Muhtemelen senin de dediğin gibi lafı soktum bir şey diyemedi hahaha diye konuşuyordurRica ederim.
Önceden ben de senin gibi anlam veremez susardım. Ama bu tipler 'bak lafı soktum cevap veremedi' diye düşünüyor.
Malesef bazen seviyeyi düşürmek gerekiyor. Ama kararınca.
Mümkünse bunu o komşuların yanında yap ki daha çok rezil olsun.
bence bosver arkandan konustugu duyffugın zamn olayı acıkla insanlara rn azından bilsinler.Kızlar selamlar. Benimle aynı katta oturan bie komşu var. Enteresan bir kadın. İnanılmazı yüzsüz kapıdan kovsan bacadan giriyor. 1,5 yıla yakındır burda pturuyorum sabah öğle akşam demeden günde defalarca gelip kapıya geliyordu. Ben mesafe kotmaya çalıştıkça saçma sapan bahanelerle geldi sürekli çoğu zaman kapıyı açmadığım da oldu.
Bugünlerde (ister istemez karşılaşıyoruz) pek bir manidar davranıyor. Bana sürekli alttan laf sokuyor. Yok görgülü kuşlar gördüğünü işler benim kapım herkese açık olur bilmem ne. Ben öğretmenin bana sürekli kızımın öğretmeni şöyle kötü dimdik öğretmenler hibçvir şey bilmiyor her gören beni öğretmen sanıyor bilmem ne yapıyor. Sanki ben öğretmenin diye bir şey diyorum çalışmıyorum bile evdeyim bebeğim çok küçük. Velhasıl arkamdan konuşmaya başlamış. Şimdi gidip sen şunu bunu dedin desem yüz göz olur biliyorum çok yüzsüz ve cıngar çıkarır. Sizce nasıl gardımı alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?