Bu komşudan çekeceğim var!!!

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Kızlar selamlar. Benimle aynı katta oturan bie komşu var. Enteresan bir kadın. İnanılmazı yüzsüz kapıdan kovsan bacadan giriyor. 1,5 yıla yakındır burda pturuyorum sabah öğle akşam demeden günde defalarca gelip kapıya geliyordu. Ben mesafe kotmaya çalıştıkça saçma sapan bahanelerle geldi sürekli çoğu zaman kapıyı açmadığım da oldu.
Bugünlerde (ister istemez karşılaşıyoruz) pek bir manidar davranıyor. Bana sürekli alttan laf sokuyor. Yok görgülü kuşlar gördüğünü işler benim kapım herkese açık olur bilmem ne. Ben öğretmenin bana sürekli kızımın öğretmeni şöyle kötü dimdik öğretmenler hibçvir şey bilmiyor her gören beni öğretmen sanıyor bilmem ne yapıyor. Sanki ben öğretmenin diye bir şey diyorum çalışmıyorum bile evdeyim bebeğim çok küçük. Velhasıl arkamdan konuşmaya başlamış. Şimdi gidip sen şunu bunu dedin desem yüz göz olur biliyorum çok yüzsüz ve cıngar çıkarır. Sizce nasıl gardımı alabilirim?

Bu Harika bir cvp. Gerçekten çok beğendim tşk ederim

Gard almaya ne gerek var birakin konussun kisiliginize mi laf ediyor.
Birebir bir şey demiyor. Sürekli arkamdan konuşuyor böyle diğer komşularla falan kapının önünde oluyor mesela kaşı gözü ayrı oynuyor onların yanında laf soktu geçen gün. Aman bebeği de sandıkta büyütüyorsun bu gidişle ergenlikte görcez kimden kıskanıyorsun diyor. Ben omunla değil diğer komsuyla konuşuyorum laf atıyor gördüğü yerde.

Aninda cevap verin mesela butun gun kapimdasin daha ne kadar goreceksin cocugumu diyebilirsiniz.
Yada alayci bir gulumsemeyle ergenlik icin sandigi hazir diyebilirsiniz.

tek dert kapida karsilasinca laf soylemesiyse gulumse birsey soylemeyince de durmadan konusacak hali yok heralde.

Diger komsularda farkindadir durumun takma fazla.
Aynen diğer komşular da mesafe koyma derdinde. Kavga ettikleri falan da var. Sinirimi bozuyor sürekli eleştirdiği için. Bi de bana misafir geliyor mesela hemen şak kapıyı açıyor onlara saymaya başlıyor deli gibi bi kadın. Yok işte çocuğu göremiyoruz da yok dışarı çıkmıyor da ben söyle Harika kadınım da. Kimi görse tutuyo kapıda

Bu Harika bir cvp. Gerçekten çok beğendim tşk ederim

Rica ederim.
Önceden ben de senin gibi anlam veremez susardım. Ama bu tipler 'bak lafı soktum cevap veremedi' diye düşünüyor.
Malesef bazen seviyeyi düşürmek gerekiyor. Ama kararınca.
Mümkünse bunu o komşuların yanında yap ki daha çok rezil olsun.

Çok haklısın ya. Sürekli kendini övmekle meşgul bi kadın zaten kimi rencide etsem derdinde. Muhtemelen senin de dediğin gibi lafı soktum bir şey diyemedi hahaha diye konuşuyordur

bence bosver arkandan konustugu duyffugın zamn olayı acıkla insanlara rn azından bilsinler.
onun seviyesine düsme

çocugunuz var peki eşiniz nerde? eşinize durumu anlatsanızda o düzgün bir dille konuşsa bir erkege karsı cingar cıakramaz ya. ay dikkat edin ha muska büyü falan yapmasın allah korusun size. bizimde cok samimi komşumuz vardı eve cok sık gelip giderlerdi ablamı ogluna isteyen bi kadın ablam nefret ediyordu cocuktan cunk ucocu kserserı gıbıydı kollarında dovmeler facalar düşük bel pantolonlar sıfır kol atletler bıldıgnz serserı yanı ablamda bankacı eli yüzü temzi bakıml ıbi kız. aynı mahallede buyuduk ama sonradan tasındık ordan kadın bize gide gele gide gele ablama muska yaptırmış bizde evi yenilemiştik odalarımızı vs kadında ozaman geldı yenı ev zıyaretıne bakım odalarınıza mobılyalrınıza diye evi geziyordu o sıra ablamın odasında sen hangı ara dolabının ustune muska at. ablam bizden uzaklastı o cocuk ıcın aglayıp zırlamalara basladı bı sure sonra kız erıdı zayıfladı doktora goturuyoruz doktor dıyo benlık bırsey yok bunu hocaya goturun dıyo hocaya gourduk evde muska cıktı o kadından baskası olamazdı sıkayetcı olduk ama bişey cıkmadı yanı geri cektik sıkayetımızı napalım .s diikat et canım boyle ısnanların cok sık gırmesıne ızın verme gırmıslerse bıle gırdıklerı odalara dıkkat et kontrol et bısey yapıyormu vs dıye o cıktıktan sonra. ay valla ksuura bakma basımzıa boyl sey gelınce kısmeyı eve almaz olduk yedıgımz ıctıgmz ayrı gıtmezdı o muskacı kadnlada . kocanla aranı bozar vs aman allah esırgesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…