Bu komşudan çekeceğim var!!!

Mesafe koyun yuz vermeyin.ne demek sak diye kapiyi acip girmek insan kardesinin evine destursuz girmez.
Var boyyle laubali tipler.bir de genelde laf tasirlar dikkat edin
Doğrudur. Evine girmedi aynı kattayız ya bana gelen biri olunca şak diye kendi kapısını açıyor insanları kafa tutuyor saydırmaya başlıyor dengesiz.

Ay şok oldum şu an ne insanlar var ya... ablanıza çok üzüldüm Allahım esirgesin. Büyük geçmiş olsun.

Ha şunu da söyleyeyim eşime de aynısını yapıyor. Akşam saatlerinde geliyor mesela ben açmıyorum kapıyı eşim ayıp olur diyor ya da ben içerdeysem duymuyorsam acıyor kapıyı kadın giriyor oturuyor eşimle. Sohbet muhabbet etmeye çalışıyor. Asansörde, kapıda falan karşılaşınca da aynı şekilde beni şikayet ediyormuş. Eşim çok sinirlendi şakın ha alma eve bu ne samimiyet dengesizlik hiç haz etmedim sesi. Aynı şeyi annem, babam, kardeşim bile söyledi. Dışarıya çıkıyorum camdan bağırıyor bekle geliyorum oturalım diye kaçıyorum :)))
36 yasında koca kadın nasıl anlamıyor bilemiyorum.

Gelen misafirede kendini ovuyor yani

Aynen ya meşhur sözü görgülü kuşlar gördüğünü işler biri söylemiş duymuş bi yerden bozuk plak gibi sarıyor.
Tabela yaptir sen ona o sozu kapisina as sevinir yazik :)

Normal degil davranislari esi falan yokmu konussaniz surekli laf atiyor gelene gecene millet bizim gibi sabirli degil dover esini diye.

Tabela yaptir sen ona o sozu kapisina as sevinir yazik :)

Normal degil davranislari esi falan yokmu konussaniz surekli laf atiyor gelene gecene millet bizim gibi sabirli degil dover esini diye.
Eşi alkolik bir adam. Çoğu zaman evde olmuyor belli ki. Çünkü eve geldiğini duyabiliyoruz. Yani laf söylenmez ona.

Gormezden gelmeye devam

yüz vermiyorsun diye içerliyor ...ilgilenme

Afedersiniz ama bırakin havlasin havlasin dursun

Ne kadar sizin doğru bir hareket ettiğinizi göstermiş oluyor bu tutum ve davranışları ile komşunuzun saçmalıkları ile hayatınızı zindan etmesine müsade etmeyin lütfen onu ignore edin bu ona yeter herkesi hayatının ortasına almak zorunda değilsiniz hele böylesini asla diye düşünüyorum

Aynen ya. Komşum diye mıç mıç olmak zorunda değilim ya. Seviyesiz geliyor bana tavırları istemiyorum tabi.

Aynen ya. Komşum diye mıç mıç olmak zorunda değilim ya. Seviyesiz geliyor bana tavırları istemiyorum tabi.
Herkes haddini yerini bilmeli sen istediğin süre içinde evine girebilir ve bu kesin bilinçli davrandığına için tebrik ederim:) çoğunluğu istemesede nefretde etse yok ayıp olur diye evlerinden eksik olmuyorlar buda bi tür psikolojik taciz bence bende istemediğim insanları evime sokmam sonuçta dış kapının mandalı benim hayat felsefem böyle

Akraba ve mecburen bi şekilde sevmesekde katlanmak zorunda kalıyoruz atsan atılmaz misali ama dışardaki abuk sabuk insanlarada katlanmak zorunda değilim değilsiniz

Akraba ve mecburen bi şekilde sevmesekde katlanmak zorunda kalıyoruz atsan atılmaz misali ama dışardaki abuk sabuk insanlarada katlanmak zorunda değilim değilsiniz
Aynen öyle ya. Yeterince insana tahammül ediyoruz bir de öyle veya böyle. Benim hayatımda benim hayatıma değer katacak tiynette olmayan hiç kimseyle bir işim plmuyor aslında zorunda idare ettiklerimiz hariç tabi.

Ya nazik bir insanımdır kaba davranmam ama mesafemi de bozmam. Onun hak ettiği güzel bir kavga dövüş ona göre ama ben bjna bile gerek görmüyorum açıkcası. Hiçbir şekilde yüz göz olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…