Bu komşudan çekeceğim var!!!

Artık çalamıyo kapımı ona kuduruyor zaten ya mıç mıç muhabbette bir kadın. Sürekli dedikodu yapıyor ben de dinlemek istemiyorum üstünü kapatıyorum şimdi acayip sinir oluyor bana
Eve arkadaş çağır bol bol. Yiyin gülün onu da görmezden gelin çatlasın

Eve arkadaş çağır bol bol. Yiyin gülün onu da görmezden gelin çatlasın
Onu da yaptım bi komşumla bi iki kez çay kahve içtim aradan bikaç gün sonra baktım benim gittiğim komşuda çay içiyor :)))) komşum bana ne deri biliyo musun: ya sana bilenmiş bana yapışıypr bu durumdan rahatsız oldum. Ben de anlıyorum sorun değil dedim kestim iletişimi. Kadın kafayı bana takmış durumda. Aşağılık kompleksi var bi enteresan. Güneş gözlüğü alıyorum gidiyor aynısından alıyor bi de gelmiş bana diyo ki bal gözlüğüm nasıl şok oldum. Bi hevesle aldığım gözlüğü takmadım bi daha kuzenime verdim sinir oldum ya

Bastan fircalasaydiniz keske simdi biraz gec olmus en iyisi uzak olmak... ben olsam uzak duramazdim ama kesinlikle kapimi hergun calma derdim en azindan... ve meslegime ve meslektaslarima asla laf soyletmem heleki ev haniminin beni asagilayip kendini ogretmen sanmasina asla musade etmem iki laf soylerim ona evi kapatip gider... hem siz calisansiniz bende 1ay sonra yeni evime gecicem asla kimse kapima gelemez butun gun is bide evde muhabbet cekemem kimsede laf sokup gecemez veririm sacini eline...

Doğrudur. Diyorum ya aşağılık kompleksi aklı sıra beni ezip egosunu tatmin edecek. Bakmayın aslında bu konu canımı çok sıkıyor. Yıllarını veriyorsun atanamıyorsun tde öğretmeniyim ben. Sonra ilkokul mezunu aklı şerre basan bunun gibi insanlar sana olmadık laf sayıyor. Sakın yanlış anlaşılmasın insanlğın eğitimle hiçbir ilgisi Yok. Benim annem de ilkokul mezunu ama gidip de üniversite mezunlarını ezmeye çalışmıyor. Kişisel kalite çok farklı bir yerde.

Muhattp bile olma.. kavga ediceksinde ne olucak.. anlattigi insanlar seni de onu da taniyolardir zaten.. emin ol ki herseyin farkindadirlar... sakin yuz verme astar ister.. laf soksa ne olucak.. karakteri velli seviyesine mi dusuceksin.. bosver.. salla gitsin...

Kapisini herkese acandan hayir gelmez de. Belli ki cok issiz kalmis, pek seveni sayani da yok. Konusulmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…