• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu komşulardan bıktım artık...

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
merhaba kızlar,
komşularımdan şikayetçiyim artık patlamak üzereyim bu kadınlardan. içimi dökmek istiyorum foruma.
öncelikle eşimin işi dolayısıyla taşınamıyoruz ve kayınvalidemin eski evinde şimdi biz oturuyoruz. komşular da haliyle onun eski komşuları.
en ufak kavga etsek direk kayınvalideme yetiştiriyorlar. tüm aile birbirine giriyor. kayınvalidem kavga ettiğimizi duyunca direk bize geliyor sizin derdiniz ne bu evlilik böyle mi yürüyecek diye. sonra benim ailem duyuyor babam köpürüyor :KK43:
eve bişey alsak veya bişey satsak direk yine uçuyor haber. yine hesap soruluyor bize bi dünya. yine mi eve bişey aldınız. komşular görmüş şu gelmiş eve vs. market alışverişimizi bile inceliyorlar 2 kişi ne yiyorsunuz bu kadar almayın bla bla. ve bunlar da gidiyordur kesin k.v.ye. tabi ben müsrif gelin. annem veya arkadaşım gelse haber gidiyor, dedikodu.
tüm bunların yanında bir karşı komşum var kadın evlere şenlik. gece 12de kapıyı çalıyor, ıvır zıvır birşeyler konuşuyor. herşeye ve herşeye müdahele ediyor. kapının önüne çöp koysak inceliyor böyle cips kola tüketirseniz daha çoook göbek yaparsınız diyor. kiloya takmış kadın. göbek değil bebek istiyorum ben senden hem de kız olsun ben sana hiç bırakmam ki ben bakıcam diyor. ki ben kadına ne yüz veriyorum ne evine gidiyorum ne bişey. ama k.v. çok samimi haftada 2-3 sefer buna geliyor beni de çağırıyorlar ama hiç gitmedim.
daha bu sabah eşim 2 gibi ekmek almaya çıkıyordu pazar günü geç kahvaltı yaparız biz. eşimi gördü şoka girmiş bi yüz ifadesiyle aaa daha yeni mi kahvaltı ediyorsunuz yaa diyor.
bir kere eşimle tartışmamızı duymuş kızlar afedersiniz ama bana gelmiş yatağını bir hafta ayır sana nasıl bağlanır bak gör diyor :( yatakodama bile karışıyor yani :(
ve daha neler neler. her allahın günü karşılaşıyoruz saçma sapan bir sürü konuşuyor herşeyimizi eleştiriyor. karşılaşmasak gece kapımızı çalıyor. eşim de ben de yumuşak yüzlüyüz. k.v. de çok seviyor onu. napıcam kızlar yardım edin bi akıl verin lütfen :KK43:

Taşınmaktan başka çare yok gibi görünüyor.. Çirkeflik yapıp cırlasan başına patlar, yüz vermediğin halde durum böyleyse sen ne yap et çık o evden bence. Daha çok başın ağrır.

: ))))
senin kayinvalide uzaga tasinmamiski karsi apartmaana geçmis : )
kadini terslemekden baska çreniz yok maalesef

Bence kv denle konus anne yetr artik bu boyle olmayacak ne yapsak size yetistiriyorlar ya biz bu evden tasinicaz ya da ben kavga edicem artik onlarla de kv ikisinede karsi cikacagi icin bi daha duysa bile en azindan sana soyleyemez ciddi ciddi konus..

Acaba kadını biraz taciz mi etseniz? Mesela alışveriş dönüşü "X abla biz bugün şunları şunları aldık, annemi de arayıp haber verdim, sen zahmet etme" demek gibi. Ne bileyim ben olsam yıldırma politikası izlerdim herhalde.

Komşuyla mı baş edemiyo musun kv mi. ?
Komşun sana ne yapıyosa sende ona yap
Bigece bile gürültü yapsa polis çağır
Şikayet ettiğinide söyle Ozaman kv ile de arası bozulur sende kurtulursun

merhaba kızlar,
komşularımdan şikayetçiyim artık patlamak üzereyim bu kadınlardan. içimi dökmek istiyorum foruma.
öncelikle eşimin işi dolayısıyla taşınamıyoruz ve kayınvalidemin eski evinde şimdi biz oturuyoruz. komşular da haliyle onun eski komşuları.
en ufak kavga etsek direk kayınvalideme yetiştiriyorlar. tüm aile birbirine giriyor. kayınvalidem kavga ettiğimizi duyunca direk bize geliyor sizin derdiniz ne bu evlilik böyle mi yürüyecek diye. sonra benim ailem duyuyor babam köpürüyor :KK43:
eve bişey alsak veya bişey satsak direk yine uçuyor haber. yine hesap soruluyor bize bi dünya. yine mi eve bişey aldınız. komşular görmüş şu gelmiş eve vs. market alışverişimizi bile inceliyorlar 2 kişi ne yiyorsunuz bu kadar almayın bla bla. ve bunlar da gidiyordur kesin k.v.ye. tabi ben müsrif gelin. annem veya arkadaşım gelse haber gidiyor, dedikodu.
tüm bunların yanında bir karşı komşum var kadın evlere şenlik. gece 12de kapıyı çalıyor, ıvır zıvır birşeyler konuşuyor. herşeye ve herşeye müdahele ediyor. kapının önüne çöp koysak inceliyor böyle cips kola tüketirseniz daha çoook göbek yaparsınız diyor. kiloya takmış kadın. göbek değil bebek istiyorum ben senden hem de kız olsun ben sana hiç bırakmam ki ben bakıcam diyor. ki ben kadına ne yüz veriyorum ne evine gidiyorum ne bişey. ama k.v. çok samimi haftada 2-3 sefer buna geliyor beni de çağırıyorlar ama hiç gitmedim.
daha bu sabah eşim 2 gibi ekmek almaya çıkıyordu pazar günü geç kahvaltı yaparız biz. eşimi gördü şoka girmiş bi yüz ifadesiyle aaa daha yeni mi kahvaltı ediyorsunuz yaa diyor.
bir kere eşimle tartışmamızı duymuş kızlar afedersiniz ama bana gelmiş yatağını bir hafta ayır sana nasıl bağlanır bak gör diyor :KK43: yatakodama bile karışıyor yani :KK43:
ve daha neler neler. her allahın günü karşılaşıyoruz saçma sapan bir sürü konuşuyor herşeyimizi eleştiriyor. karşılaşmasak gece kapımızı çalıyor. eşim de ben de yumuşak yüzlüyüz. k.v. de çok seviyor onu. napıcam kızlar yardım edin bi akıl verin lütfen :KK43:
Yumuşak yüzlü olduğunuz sürece bunları çekmek zorunda kalırsınız. Senin yerinde olsam gider açıkk açık size ne kardeşim kendi işinize baksanıza, bizim yaşantımızdan size ne, bizee karışmaya ya da bizle ilgili olan herhangi birşeyi kayınvalideme taşımaya ne hakkınız var siz kimsiniz ve kendinizi ne sanıyorsunuz yaşınızdan başınızdan utanın diye baya bir sert çıkışırdım. Çünkü bunlar başka türlüsünden anlamazlar..

Sana ne benim hayatimdan beni gozetlemekten baska isin yokmu senin x abla git bir kursa yazil hobi bul beni gozetlemekten vazgec artik yeter de

valla hem k.v hem de komşulardan bıktım öneriler için çok teşekkür ederim. eşim annesine tepki gösteriyor ama başedilmiyor bunlarla.
aileme yansımasını pek istemiyorum özellikle babam biraz asabi ve olaylar çok büyür gibime geliyor, biz babamı biraz yumuşatıyoruz zor olsa da.
polise şikayet iyi komploymuş bu arada :KK59:
sanırım tek çözüm onların seviyesine inmek. karar verdim artık ben de laf sokucam pat diye söyliycem ama öyle alışmamışım ki o an taş kesiliyorum aklıma tek cümle gelmiyor 5-6 saat sonra anca geliyor aklıma güzel cevap :KK35:

Konusun iste konusmak gibi bi yeteneginiz yokmu.
Mesela ben direk benim cocuguma niye siz bakasiniz derdim.hadsizlige bak.ne hadle cocugu birakmam diyor.
Siz tepki koymazsaniz daha cok basiniz agrir

Laf sokamiyorsaniz birşey mi dedi apartmanda gözünün içine sertçe bakip " Off yetti ya " deyip yola devam edin.
Gece mi geldi Eşiniz boxer la acsin kapiyi " Ne vardi gecenin bu saatinde " desin.
Densiz birşey mi sordu şap diye kapatin kapiyi yüzüne.
Eğer kvniz bbirşey derse " kocanla yatağı ayir ki değerin artsin dedi.
Ben kocama boyle yapamam kotulugumuzu istiyor bizim " de.
KV oğluna kiyamaz ona tepkisini gösterir

Kapiyi ac ve

Allahhhhhhhhhhhhhhhhh,diye bi bagir.birdaha laf ucuranin .......

Bak bakiyim bir daha oluyormu.
Her zaman net olun.baskalarini kirmamak icin kendinizi yipratmayin.eger yaptiklari sizi rahatsiz ediyorsa direk ve net olarak soyleyin.

lafını esirgeme çatır çatır konuş dicem ama bu durumda olay sana patlıcak gibi görünüyor.ayy ben bile sinir oldum.hiç gelemem böyle hadsizliğe.bu ne ya

edepsizler....laf sokamıyorum diyorsunuzda kapıyı açmayın ozaman o geldiğinde.neden açmadın derse de müsait değildik dersin.

Bi'şey dediğinde herkes kendi işine baksın hanımefendi deyip çat kapını kapat.
Terslemeden olmayacak gibi.
Ben olsam göbeğime kadar laf ettiğinde sizi ilgilendiren kısım nedir diye sorardım.
Bebeğin olsa bu kadın sizden çıkmaz.

eğer kocana güveniyorsan yani aranızı dıştaki insanların bozamayacağına kayınvalidenin eşini dolduramayacağına aranızı açamayacağına inancın tamsa haddini bildir şu kadına.bu kadın tam benlikmiş ha.keşke bu model bi kadın bizim apartmanda olsa ne eğlenirdim ben bunla var ya :)

ev alma komsu al diyorlar ya hakkat dogru.Ben burdN sinir oldum cevrenize.Alttan almK olayi cozumlemeyecek gibi olay cikarsaniz yine size patlayCak gibi..Asla ve asla mi tasinamiyorsunuz...
hic yoktN karsi komsunuza tepkinizi gosterin...yatak ayirin ne ya...

Back
X