• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu komşulardan bıktım artık...

arkadaşlar cevaplar için teşkkür ederim tek tek. evden taşınma ihtimalimiz şu an malesef yok en az 2-3 yıl buradayız. zaten ben çok yıprandım psikolojim bozuldu. mutfağımız direk apartmana bakıyor ve mutfak kapım da yok malesef bazen normal konuşmalar bile gidiyor dışarı kadının da mutfağı tam karşımda mutfak perdemi bile açamıyorum zaten bu kadın yüzünden.
eşim ailesine tepki gösterdi birdaha bizim bişeyimiz sana gelirse çok kötü olur filan diye bağırdı. ama eşim komşuya çok yüz veriyor ben onların elinde büyüdüm nasıl çatayım diyor.
gündüz gelince anlıyorum kapı sesinden hiç açmıyorum kapıyı mutfak camına gelip bağırıyor tınlamıyorum. sonra k.v.min yanında denk gelince ee hergün dışarda geziyor valla diyor. halbuki ben evdeyim ama kapıyı açmamışım.
özgürlüğüm kalmadı bu evde hiç rahat değilim.
evet zaten söylüyor bebeğin olsun valla hep sendeyim gezemezsin de zaten o zaman diyor.:KK62:
eşim yapamayacağına göre bana düşüyor bu iş ve artık tavsiyelerinize de uyarak cevapları yapıştırıcam k.v. bişey derse yatakları ayır filan dedi bize diycem nasılsa yalan değil ya.
bi de eşim boxerla kapıyı açmaz ama aklıma geldi gece kapıyı çalınca soyunucam tek sabahlığımı giycem omzumu da açıcam kapıyı yarım açıp sertçe diycem ne var diye tabi sorucak yine saçma sapan bişeyler eşin napıyo vs. üstü müsait değil diycem belki anlar...

tamamen yaşadıklarınızı yaşamış biriyim. hatta konuyu eski konum falan sandım.

ben bu yaşananlara biraz sert tepki verdim dayanamayıp sonra cadı gelin oldum. eşimde evin iyi ve efendi erkeği olarak kaldı. çünkü aynı sizin eşiniz gibi ben onlarla büyüdüm bişey diyemem modundaydı. ben ise dayanamadım artık.

evliliğimin ilk gününden beri o evden nefret ettim sonundada taşındım. ama çok yırandım ve yıprattık birbirimizi.

yeni evleneceklere tavsiyem kiraya çıkın gecekonduda oturun ama kv nizin eski oturduğu evde sakın ama sakın oturmayın.

arkadaşlar cevaplar için teşkkür ederim tek tek. evden taşınma ihtimalimiz şu an malesef yok en az 2-3 yıl buradayız. zaten ben çok yıprandım psikolojim bozuldu. mutfağımız direk apartmana bakıyor ve mutfak kapım da yok malesef bazen normal konuşmalar bile gidiyor dışarı kadının da mutfağı tam karşımda mutfak perdemi bile açamıyorum zaten bu kadın yüzünden.
eşim ailesine tepki gösterdi birdaha bizim bişeyimiz sana gelirse çok kötü olur filan diye bağırdı. ama eşim komşuya çok yüz veriyor ben onların elinde büyüdüm nasıl çatayım diyor.
gündüz gelince anlıyorum kapı sesinden hiç açmıyorum kapıyı mutfak camına gelip bağırıyor tınlamıyorum. sonra k.v.min yanında denk gelince ee hergün dışarda geziyor valla diyor. halbuki ben evdeyim ama kapıyı açmamışım.
özgürlüğüm kalmadı bu evde hiç rahat değilim.
evet zaten söylüyor bebeğin olsun valla hep sendeyim gezemezsin de zaten o zaman diyor.:KK62:
eşim yapamayacağına göre bana düşüyor bu iş ve artık tavsiyelerinize de uyarak cevapları yapıştırıcam k.v. bişey derse yatakları ayır filan dedi bize diycem nasılsa yalan değil ya.
bi de eşim boxerla kapıyı açmaz ama aklıma geldi gece kapıyı çalınca soyunucam tek sabahlığımı giycem omzumu da açıcam kapıyı yarım açıp sertçe diycem ne var diye tabi sorucak yine saçma sapan bişeyler eşin napıyo vs. üstü müsait değil diycem belki anlar...
Canim benim seni cok iyi anliyorum bende zaman zaman boyle degil ama buna benzer sorunlar yaadim psikolojim bozulmustu hic kafana takma nasil yasamak istersen oyle yasa af gelirsede cevaplarini ver benbi uzmana gidiyorum evlilik trapisti cok cok iyi geldi yanlislarimizi duzeltiyoeuz esimle

Sorun komşunuz değil eşinizin ailesi.

Kolay olandan şikayet etmek daha kolay biliyorum ama komşuların yetiştirmesiyle eşinizin ailesinin aşırı müdahaleci olması farklı şeyler. Eşinizin ailesi direkt sorunlu. Kavganızı duysalar bile duymamazlıktan gelmeliler. Komşunuzun ilişkinize en fazla ne kadar zararı olabilir?

Eşinizi ailesi konusunda uyarın.

Pff bu ne be, sanki ajanlarını yollamış gibi. Hadi söylediklerine inanmasa neyse art niyet aramayacağım ama bu haliyle zor, hepsine ayrı ayrı lafınızı söyleyin, geçimsiz gelin bilsinler bari. Söylediklerini anlatınca bir de ne olcak ya samimiyetlerinden, sevdiklerinden diye gülen bir eşiniz olsaydı kombo olurdu.

kendin doğur kendin bak, utanmıyor musun benimle yatak odamı ortalık yerde konuşmaya, yediğimin içtiğimin hesabını mı tutuyorsun, bardak mı koyup dinliyorsunuz evimizi, dedikodunun günahı ne kadar fazla, benim hakkımda kim ne konuşursa ben her gün beddua ediyorum başlarından bela eksik olmasın diye cümlelerini değiştire değiştire kullanın.

Bu seviyede bornozun falan işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü.

Ya bu ne biçim komşu, böyle komşuluk mu olur?Bir de bebek olunca gezemezsin nasılsa o zaman hep sendeyim filan demiş tam ağzına vurmalık.Off çok zor bir durum, ne kadar sabırlısınız ayrıca takdir ettim.Siz ne yapsanız da eşiniz yüz vermeye devam ettikçe bu kadın arlanmaz uslanmaz, istediği kadar elinde büyüsün bu direkt özel hayata müdahale,mahalle baskısı bu.Eşinizle konuşun anlatın , onun tavrını değiştirmesi gerektiğini söyleyin.Umarım kurtulursunuz bu illetten.

Bu kadar herşeyi görmek için camda beklemeleri lazım ne alaka ne alsak haberleri oluyor filan çöp karıştırmak da neyin nesi ben çözemedim işleri güçleri yok sürekli sizi mi takip ediyorlar. Eşinin işiyle evin ne alakası var şehir değiştirmeyeceksiniz ki ev değiştireceksiniz ayrıca kaynana laf diyorsa çalışıyoruz kazanıyoruz alıyoruz komşularda sürekli takipte deyin hem gece 12 de kadının kapıda ne işi var kocası yok mu bir dur demiyor mu. Taşının olsun bitsin.

tabi eşimin ailesinin işine geliyor ne var ne yok hepsini biliyorlar bizdeki. bir iki kez çıtlattım k.v.me o da öyle bir insan napcan herkesin var bir huyu bana da yapıyor aynı şeyleri ama özünde çok iyi biri deyip geçiştirdi.
evet bence de kesinlikle k.v.nin eski evinde yaşamak çok zor. düşünün eski püskü dökülen ayakkabı dolabını bile çıkarttırmıyorlar evin değeri artıyormuş cesedimi çiğneyin öyle atın o portmantoyu diye diye eski portmantoyla oturtuyor bizi ve daha neler neler...
cancigerim; ben de zaman zaman düşünüyorum evlilik terapisti zaten şu an kendi iç sıkıntılarımın artması sebebiyle psikoloğa gidiyorum biraz iyi geldi. ilerde bunu da düşünücem.

Bu kadar herşeyi görmek için camda beklemeleri lazım ne alaka ne alsak haberleri oluyor filan çöp karıştırmak da neyin nesi ben çözemedim işleri güçleri yok sürekli sizi mi takip ediyorlar. Eşinin işiyle evin ne alakası var şehir değiştirmeyeceksiniz ki ev değiştireceksiniz ayrıca kaynana laf diyorsa çalışıyoruz kazanıyoruz alıyoruz komşularda sürekli takipte deyin hem gece 12 de kadının kapıda ne işi var kocası yok mu bir dur demiyor mu. Taşının olsun bitsin.

canım en üst komşunun salonu direk sokağımıza bakıyor ve salonda otururken çok rahat görüyor herşeyi. eve küçük de olsa eşya gelince sehpa vs. gibi direk görüyor ya da elimde büyük boy poşet filan görünce anlıyor. diğer karşı komşu da çöpümüzü kapının önüne koyunca kola şişesi filan görüyor. buradan taşınmamıza da eşimin ailesi izin vermiyor şimdilik çünkü eşimin iş çevresinden kopmasını istemiyor ailesi eşim serbest meslek mensubu çünkü. bütçemiz de kısıtlı olduğu için kiraya çıkamıyoruz ve kendimiz evlenirken çok masraf yaptık buraya eşimin ailesi destek olmadı o zaman. yani olaylar çok aslında...
kadının kocası var ama ne fayda... ışığımızı açık görünce kapıyı çalıyor nasılsa oturuyoruz gece diye.

tabi eşimin ailesinin işine geliyor ne var ne yok hepsini biliyorlar bizdeki. bir iki kez çıtlattım k.v.me o da öyle bir insan napcan herkesin var bir huyu bana da yapıyor aynı şeyleri ama özünde çok iyi biri deyip geçiştirdi.
evet bence de kesinlikle k.v.nin eski evinde yaşamak çok zor. düşünün eski püskü dökülen ayakkabı dolabını bile çıkarttırmıyorlar evin değeri artıyormuş cesedimi çiğneyin öyle atın o portmantoyu diye diye eski portmantoyla oturtuyor bizi ve daha neler neler...
cancigerim; ben de zaman zaman düşünüyorum evlilik terapisti zaten şu an kendi iç sıkıntılarımın artması sebebiyle psikoloğa gidiyorum biraz iyi geldi. ilerde bunu da düşünücem.
İnsan bazen oyle oluyorki niye boyle oluyor niye bende soyle istedigim gibi bi hayat suremiyorum diyor bende yasadigim icin soyleki herkezin bi derdi var seninkide bu ama cozulmicek bisey degil esin senden yana olursa digerlerinin onemi kalmiyor benim esim yanimdaydi ve digerlerini hic onemsemedim uzulmedim ins bunlarda gececek rabbim mutlulugunu bozmasin ben gorev yapiyorum esimden ayriyim hafta sonlari gorusebiliyoruz zor ama dayanmaya calisiyorum.

canım en üst komşunun salonu direk sokağımıza bakıyor ve salonda otururken çok rahat görüyor herşeyi. eve küçük de olsa eşya gelince sehpa vs. gibi direk görüyor ya da elimde büyük boy poşet filan görünce anlıyor. diğer karşı komşu da çöpümüzü kapının önüne koyunca kola şişesi filan görüyor. buradan taşınmamıza da eşimin ailesi izin vermiyor şimdilik çünkü eşimin iş çevresinden kopmasını istemiyor ailesi eşim serbest meslek mensubu çünkü. bütçemiz de kısıtlı olduğu için kiraya çıkamıyoruz ve kendimiz evlenirken çok masraf yaptık buraya eşimin ailesi destek olmadı o zaman. yani olaylar çok aslında...
kadının kocası var ama ne fayda... ışığımızı açık görünce kapıyı çalıyor nasılsa oturuyoruz gece diye.
En senin yerinde olsam acmam kapiyi geceleri esim isten geldi uzaniyor derim kapatirim perdelerimi oh de kapat kapiyi lafta gelse acikla kayinvalidene

Bence komşulardan öte kayinvalideniz suçlu. Belli ki herkesin görev dagilimi yapmis raporlama konusunda. Ki utanmadan birde ariyor yani.

Ben bu komşulardan biktim tasinacagim uzakta olsa desin Eşiniz o zaman mum olur kaynanan. Blöf yapin az

Yok artik daha neler. SADECE YUH DIYORUM! Boyle seyleri okuyunca iyiki komsum yok ve iyiki herkese mesafeliyim diyorum

İnsan bazen oyle oluyorki niye boyle oluyor niye bende soyle istedigim gibi bi hayat suremiyorum diyor bende yasadigim icin soyleki herkezin bi derdi var seninkide bu ama cozulmicek bisey degil esin senden yana olursa digerlerinin onemi kalmiyor benim esim yanimdaydi ve digerlerini hic onemsemedim uzulmedim ins bunlarda gececek rabbim mutlulugunu bozmasin ben gorev yapiyorum esimden ayriyim hafta sonlari gorusebiliyoruz zor ama dayanmaya calisiyorum.

canım aynen napayım ben de takmamak için çabalıyorum boşveriyorum artık... senin işin de zormuş bir arkadaşım da eşinden ayrı gerçekten kolay değil allah sizin de mutluluğunuzu bozmasın... :nazar:

evet çok daha mesafeli davranıyorum geçen yine mutfağın camından sesleniyor yemek yapıyordum gel dedi ben de işlerim var yemek yapıyorum dedim her seferinde reddediyorum da kalın kafa biraz... :KK34:

Benim evliliğimden kaynanaya komşuya ne ya? Çocuk gibi evlilik böyle mi yürür öyle mi yürür ne demek? Onlar mı karar verecek nasıl yürüyeceğine? Bizim evliliğimiz size ne desenize? İki kere deseniz üçüncüsü olmaz. Ayıp.

Bana kalırsa kadını hiç umursamayın söylediklerini kafanıza taktığınızı anlarsa daha çok yapar inadına daha çok kola cips paketi koyun kapının önüne bişey dersede evet sabah akşam yiyorum bir sıkintımı var deyin açıkçası kaideye almayın o bu görecek diye hareket etmeyin rahat olun bak umursanmadıklarını görünce bidaha laf falan yetiştirmezler .kayınvalidenizide bi zahmet eşiniz uyarsın ne bu herşeyinize karışıyorlar onun bunun lafıyla

Valla sizinkisiyle hiç alakası yok ama bende alt komşufan dertliyim çok. Yahu bir insan tam 8 saat durmaksozın bağırarak kavga eder mi? Boğazındamı acımadı bi su da mı içmedin. Sabahtan beri kavga var aşağıda. Alıştık gerçi hep olan şeyler ama bugün durmadılar yahuuu... valla yazık üzülüyorum. Pzar sabahları kırışan vazolarla uyanıyoruz off offd

Back
X