Bu kontroller beni öldüren...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gothic_masal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle çok geçmiş olsun, sağlığının yerinde olmasına çok sevindim, bence annenle açık açık konuş, bu tavrı devam ettiği sürece kontrollere gitmek istemediğini anlat, sen kontrollere gitmezsen onun içi rahat olacak mı sanki? biraz duygu sömürüsü yap, o senin nazını çeksin bence, sonuçta sağlığın daha önemli, stres yapma, al karşına açık açık konuş, eğer aynı şeyleri tekrarlayıp seni gerecekse kontorle gitmeyeceğini söyle,,,,,

cok gecmiş olsun canım...ne güzel her sey ıyıyede gıdıyormuş...işallah cok daha iyi ..olur...
canım annenle konuş...senın böyle telasın benı sterese sokuyor...
bende üzülüyorum de...annende kendınce haklı canım ya evladısın..ve senın ıyı olmama yada kontrollerde ne cıkacagı onuda strese sokuyordur...
ıkınızde haklısınız...ama bence konuşmalısın...annenı kırmadan...herseyın ıyı gıttıgını merak edılecek bır sey olmadıgını artık kendın gıtmek ıstedıgını söyle bı tanem...
tekrar gecmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun. inşallah tüm tedavi gören hastalar şifa bulur senin gibi.
bak ne güzel tedavin olumlu sonuçlanmış bu sadece bir kontrol diye düşün. anneni de bu sekilde rahatlatmaya calış.
yasamayan bilemez evet canım ama ALLAH a şükredin dua edin.

Allah şifa versin. umarım hep daha iyi olursunuz. onunkide anne yüreği. böyle hassas durumlarda bazen güçsüz olabiliyor insan. üzülmeyin dert etmemeye çalışın. İnşallah hep iyi ve mutlu olursunuz

canim cok gecmis olsun... ne mutlu ki hastaligi yenmissin. eminim bunda senin inac ve moralinin cok büyük etkisi oldu. annecigin ise muhtemelen bu süre icinde kendini cok yipratti. su anda olanlar bunun artiklari. zamanla gececektir bu travma.

asil konuda ise aklima gelen tek sey bir müddet baska bir büyügünle gitmen. yasadiginiz yerde hic akrabaniz yok mu? amca, dayi, teyze ne biliyim ya da bir aile dostu. böylece belki de her ikiniz de daha huzurlu gecirirsiniz kontrolleri

saglik, sevgi, huzur, mutluluk dolu bir yasam diliyorum a.s.

annemle konuştum dün anne kontrole giderken çok büyük stres yapıyorsun ve bundan çok uzun süre kurtalamıyorum diye söyledim. bi şey söylemedi sonra ama ben de ordakileri gördükçe yaşadıklarımızı hatırlayıp üzülüyorum dedi. geçmişe bağlı kalma dedim. tedavi biteli 2 yıl oluyo hatırlattım ona.. bi de şimdi sinir yapmıyor görünüyor ama pazartesi gidiyoruz bakalım... arkadaşlar insanın nasıl iştahı açılır? ben hiç bi şey yiyemiyorum günde 3 öğün ama o kadar az ki annemle sürekli tartışıyoruz bu yüzden napıyım sizce.. iştah açan var mı bildiğiniz..

Back
X