Bu konu bahsi geçenlere gider mi bilmiyorum ama bazıları okur inşallah!

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498

Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!

Son düzenleme:
Şimdi
"Hamileysen bana ne bana mı doğuruyorsun?
Parayı veriyorsam benim de oturma hakkım var!
Benim de hasta olmadığımı nerden biliyorsun"cular toplaşır buraya hazır ol!
Ben daha çok yeni hamileyim göbeğim çok küçük olmasına rağmen geçen hafta bir bayan farketti yer verdi.
Ama çok duyarsız insanlar var gerçekten.

Bilmiyorum canım ama hamileyken çalışmak gerçekten çok zor. Benim tabi çok yeni ama inan ki şuanda bile çok zorlanıyorum seni tahmin edemiyorum bile. İnsanlar anlayışsız ve çok bencil maalesef...

hamile ve çocuklu kadınlara bende yer veriyorum ayakta gitmesinler diye ama diğer türlü bazı teyze ve amcalar varki onlara yer vermek içimden gelmiyo ben işe giderken veya işten dönerken onların süslenip püslenip gezmelere gitmesini bide gözümün içine bakarak yer vermemi istemesini kaldıramıyorum galiba

Ben bu resimde gayet fit bir hamile görüyorum . Maşallah Allah sağlıkla, huzurla kucağına almak nasip etsin inşallah .
Buarada diğer yazdıklarına katılıyorum, toplum olarak çoook bozulduk .. Gerçekten ahlaksızlık, saygısızlık, düşencesizlik, seviyesizlik boyu aştı da daha da ilerliyor .

insanlık ölmüş ki.
ikiz hamile halimle kocaman karnımla otobüste yer bulabildiğim nadir zamanların birinde yaşlı bir amca gözüyle dövecek gibi bakıyodu bana.
neden ona veya yanındaki yaşlılara yer vermiyorum diye.
yemin ederim bakışlarıyla anlattı bunu:))
bu kadar vicdan yoksunu olmuşuz be.
yaşlı dediysem de dinç yaşlılardı vee normal zamanlarda her zaman kalkar yer veririm istisnasız.
utanırım çünkü.
utanmak güzel şey.
ama utanmazlık arsızlık yüzsüzlük aldı başını gidiyor yurdum insanında...

33 haftalık oldum, otobüste kimsenin ban yer verme zorunluluğu olduğunu hala düşünmüyorum.
Okula gider gelirken, işten çıktığım zamanlarda yorgunluktan otobüste bildiğin uyuyakalırdım ya. Açamazdım gözlerimi.
Karşımdaki de belki benim o zamanlarımdaki gibidir diye düşünüyorum.

Ben hamile göbeğine hakikaten benzetemedim Ceyz'cim :)
Biraz göbek gibi hakikaten yahu
Sanki böyle hamile göbeği daha bombeli olabilirdi
Ay bilemedim. Ben de kesin anlamazdım yani

Neremiz eğri ki buramız doğru olsun milletçe Çeyzcim?
Tekmelenmediğine şükretmek lazım.
Arabanı al kaynından. Allh allah sen hamilesin yahu

Benim de hasta olmadığımı nerden biliyorsun"cular toplaşır buraya hazır ol!
onlardan biride benim bundan 3 yıl önce açık kalp ameliyatı oldum 23 yaşındaydım ve devamlı korseyle geziyorum çünkü kaburgam tamamen kesildi ve tel takıldı göğsümde 25 cm.lik kesim var arabamız yoktu ozaman hastaneye gitmek için otobüse bindik beni oturttu eşim hemen daha sonra ilerde yaşlı bi teyze bindi o kadar kişi varken gözüne beni kestirdi dünyanın lafını soktu işte sizde yaşlancaksınız şimdiki gençlerde saygı yok bilmem ne diye zaten benim canım burnumda ama yinede ne ben ne eşim ağzımızı açmadık. demem o ki gerçekten hastalıkla gençliğin bi alakası yok ama bi sıkıntısı yokkende kalkıp yer vermiyolarsa ona dicek bişeyim yok.

Valla toplu taşımadaki binlerce duyarsız insan kişisi ile uğraşmak yerine ; sen o ayrı konu başlığı olacak konuyu açta .... kaynından arabayı almanın yolunu arayalım :)

Bu arada bira göbeğinden hallice , anlamamış olanlarda mutlaka vardır .

ben 37 yada 38 haftalık hamıleyken mecburı bır durumda metrobüse bindim akşam saatiydi ve zaten o koca göbegimle bi kişide dönüp bakmamıştı,bel agrısından geberdım,indim ve metrobüs duragındakı merdıvenlerde oturmuştum 5 dk..
yanı anlayacagın insan olmayan çok maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…