Erkek arkadaşımla 2 buçuk yıldır sevgiliyiz. bundan 1 buçuk yıl önce "Bu yaz seni istemeye gelicez annenleri bilgilendir" tarzında konuşmuştu. O zaman öğrenciydik. Daha sonra, kendisi ailesiyle konuşup anlaşmadığı ve kafasına buyruk iş yaptığı için ailesi "daha erken, olmaz" dedi. Üniversiteden mezun olurken mezuniyet törenime geldiler, benim ailem gelememişti. Benle tanıştılar evlerinde misafir ettiler. Ben evime döndüğümde erkek arkadaşım ailesinin beni sevdiğini falan söyledi. Ama isteme işi yine olmadı.
Erkek arkadaşımla ikimizin de yaşı 22, üniversiteden mezun olduk. Ben balıkesirdeyim o izmirde, görüşmemiz sorun oluyo. Ben izmire gidip dolaşmak istiyorum ailem "En azından bi söz olmadan zırt pırt gidemezsin" diyo kavga edip duruyoruz bu yüzden. İşimiz gücümüz yok daha henüz ama erkek arkadaşımın ailesinin varlığı baya iyi.
Erken mi acele mi ediyorum? Çoğu arkadaşım söz, nişan yapıp evlendi. 2 buçuk yıl en azından bi söz için yeterli değil mi? Bi yardım etseniz
Erkek arkadaşımla ikimizin de yaşı 22, üniversiteden mezun olduk. Ben balıkesirdeyim o izmirde, görüşmemiz sorun oluyo. Ben izmire gidip dolaşmak istiyorum ailem "En azından bi söz olmadan zırt pırt gidemezsin" diyo kavga edip duruyoruz bu yüzden. İşimiz gücümüz yok daha henüz ama erkek arkadaşımın ailesinin varlığı baya iyi.
Erken mi acele mi ediyorum? Çoğu arkadaşım söz, nişan yapıp evlendi. 2 buçuk yıl en azından bi söz için yeterli değil mi? Bi yardım etseniz