Sidik mi yaristiriyoruz yahu haha de bi kahkaha patlat. Her seferinde bunu yap. Zamanla vazgeçerHerkese merhaba, evet başlık gayet açıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına göre elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak örnekler vererek anlatmaya çalışıcam. Sürekli başkalarını anlatarak "ayy o hiç çocuğa bakamıyor, bu cahil, o köylü, şu çocuğuna bunu yedirmez öyle çocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de açıyor iğrenç ben öyle tiksinirim... vs vs" sürekli böyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor çizgi film izletiyor ama kimene kendi çocuğu böyleyken sürekli dilinde başkalarının anneliği.
Onun çocukları benimkinden büyük mesela benim çocukla ilgili bi konu oluyor diyelim ki emeklemiyor "aa benimkiler o kadarken nasıl giderdi, benimkiler o kadarken şunu yerdi benimkiler şöyle yapardı." Ben x marka o y marka bez kullanıyoruz. "sen de buna geç bak bu çok iyi" dedi en son . Yok dedim ne gerek var bundan memnunum. Sen bi dene buna geç. Yahu ne alaka. Benimki dört buçuk kilo doğdu "yine az ki o benimki kız olmasına rağmen dört doğdu" dedi.Halbuki bu tarz bi yarışa girdiğm falan yok. Daha neler var şuan hepsini yazsam uzar gider. Sürekli hee hıhı evet demekten sıkıldım.
Hay senin derdini seveyim diyenleri de anlarım he deyip geç sen de diyebilirsniz ama bi saatten sonra bayıyor.
Ben de elti yokHerkese merhaba, evet başlık gayet açıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına göre elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak örnekler vererek anlatmaya çalışıcam. Sürekli başkalarını anlatarak "ayy o hiç çocuğa bakamıyor, bu cahil, o köylü, şu çocuğuna bunu yedirmez öyle çocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de açıyor iğrenç ben öyle tiksinirim... vs vs" sürekli böyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor çizgi film izletiyor ama kimene kendi çocuğu böyleyken sürekli dilinde başkalarının anneliği.
Onun çocukları benimkinden büyük mesela benim çocukla ilgili bi konu oluyor diyelim ki emeklemiyor "aa benimkiler o kadarken nasıl giderdi, benimkiler o kadarken şunu yerdi benimkiler şöyle yapardı." Ben x marka o y marka bez kullanıyoruz. "sen de buna geç bak bu çok iyi" dedi en son . Yok dedim ne gerek var bundan memnunum. Sen bi dene buna geç. Yahu ne alaka. Benimki dört buçuk kilo doğdu "yine az ki o benimki kız olmasına rağmen dört doğdu" dedi.Halbuki bu tarz bi yarışa girdiğm falan yok. Daha neler var şuan hepsini yazsam uzar gider. Sürekli hee hıhı evet demekten sıkıldım.
Hay senin derdini seveyim diyenleri de anlarım he deyip geç sen de diyebilirsniz ama bi saatten sonra bayıyor.
Genel olarak akraba, arkadaş, komşu ilişkilerinde sınır koymazsanız, hele de karşınızdaki bir araya gelmeyi hısım akraba çekiştirme fırsatı olarak gören, başka konuşacak mevzusu olmayan biriyse sıkıcı oluyor, bu sebeple insanlarla az öz görüşmeyi tercih ederim, bence sizde sık görüşmeyin ya da direkt kıyaslamalardan, x'in anneliği, y'nin çocuğu muhabbetlerinden hoşlanmadığınızı dile getirin, bazı insanların yüzüne çat diye söylemek gerekiyor.Eskiden daha azdı ama artık bizim bulunduğumuz yere baya yakın taşındılar daha sık görüşüyoruz. Eltim kurabiye yaparken de konuşurki
Ayy benim eşimin bi teyzesi var yanında bi şey izlesen bu ne böyle izliyorsun kapat şunu der.o zaman dizi izleyin, ben kvin konuşmasından sikilirsam dizi acıyorum, sarma sahip dizi izliyoruz :))
Boş ağız insanlar çok boşverin dert edecek bir şey yok. Sizle ilgili yorum yapınca susmayın cevabını verin . Ama çokta abartmayın . Kendini bir şey sanmasınHerkese merhaba, evet başlık gayet açıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına göre elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak örnekler vererek anlatmaya çalışıcam. Sürekli başkalarını anlatarak "ayy o hiç çocuğa bakamıyor, bu cahil, o köylü, şu çocuğuna bunu yedirmez öyle çocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de açıyor iğrenç ben öyle tiksinirim... vs vs" sürekli böyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor çizgi film izletiyor ama kimene kendi çocuğu böyleyken sürekli dilinde başkalarının anneliği.
Hahaha benim kayınvalidem de izlemeyin su pisleri kapatın da dost TV yi açın der ,Ayy benim eşimin bi teyzesi var yanında bi şey izlesen bu ne böyle izliyorsun kapat şunu der.
Bizimki de kadın programlarını açtırır sonra da çıt çıkarmazHahaha benim kayınvalidem de izlemeyin su pisleri kapatın da dost TV yi açın der ,
En iyisi böylesini hayattan çıkarmak o lanet huyları değişmiyor malesef !!!Herkese merhaba, evet başlık gayet açıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına göre elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak örnekler vererek anlatmaya çalışıcam. Sürekli başkalarını anlatarak "ayy o hiç çocuğa bakamıyor, bu cahil, o köylü, şu çocuğuna bunu yedirmez öyle çocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de açıyor iğrenç ben öyle tiksinirim... vs vs" sürekli böyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor çizgi film izletiyor ama kimene kendi çocuğu böyleyken sürekli dilinde başkalarının anneliği.
Bahanen kuvvetli ise daha barışma derim ne kadar uzak o kadar iyiKızlar konuya bi güncelleme yapmam gerekiyor. Bu sabah bi olay oldu ve bütün ipleri kopardım. Resmen eşimle aramda bi olayı yalan yanlış anlatarak ara bozmaya çalıştı. Ehh dedim yani buna da tahammül edemem.
Eşim diyor ki "onun tavırlarına yine iyi dayandın" gerçekten bir çoğunuzun yazdığı gibi çözüm iletişimi kesmek. Şimdi kuş gibi hafifim
100 gorumcemiEn büyük şansım eltimin olmaması sanırım 100 görümcem olsun yine de eltim olmasın daha iyikonu sahibi senin adına çok sevindim valla arinmissin
Ne olduKızlar konuya bi güncelleme yapmam gerekiyor. Bu sabah bi olay oldu ve bütün ipleri kopardım. Resmen eşimle aramda bi olayı yalan yanlış anlatarak ara bozmaya çalıştı. Ehh dedim yani buna da tahammül edemem.
Eşim diyor ki "onun tavırlarına yine iyi dayandın" gerçekten bir çoğunuzun yazdığı gibi çözüm iletişimi kesmek. Şimdi kuş gibi hafifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?