Bu konu eltiyle ilgili iç dökmek için açılmıştır. Yazacağım şeylerin çözümü yok yazıp rahatlamak istiyorum.

Ne oldu
Nasıl kestiniz iletişimi
Sürekli eşimin yapmadığı şeyleri duydum yapmış diyor imalarda bulunuyor. Benim yapmasını istemediğim şeyler. Ayrıntı vermek istemiyorum. En son ya sen ne diyorsun ben senin amacını biliyorum dedim. Bir daha muhatap olma benle dedim kesip attım.
 
Sen de yüzüne vur. Küçücük çocuğa abur cubur veriyorsun tvye maruz bırakıyorsun uzmanlar zararlı olduğunu söylüyor vs de.

O nasıl fütursuz konuşuyorsa siz de konuşun.

Istedigini söyleyen istemediğini işitir
 
Ya inan karşıdan bakınca büyük bi sorun değil ama artık baydı. 🤮
sürekli görüşmek zorunda mısınız?
inşallah altlı üstlü falan oturmuyorsunuzdur

kimisi bayılır böyle boş konuşmayı eleştirmeyi
bende hiç çekemem sizin gibi

mümkün olduğunca az görüşün derim
he birde durumlarınız nasıl mesela siz o çalışma gelir durumları vs
 
Herkese merhaba, evet başlık gayet açıklayıcı zaten. Eltimin bana bi zararı var mı yok. Belki bazılarına göre elle tutulur bir sorun da yok ama ben artık bunaldım. Direkt olarak örnekler vererek anlatmaya çalışıcam. Sürekli başkalarını anlatarak "ayy o hiç çocuğa bakamıyor, bu cahil, o köylü, şu çocuğuna bunu yedirmez öyle çocuk mu bakılır, komşum var emzirirken iki memesini de açıyor iğrenç ben öyle tiksinirim... vs vs" sürekli böyle. Halbuki kendisi daha bir yaşında bebeğe abur cubur veriyor çizgi film izletiyor ama kimene kendi çocuğu böyleyken sürekli dilinde başkalarının anneliği.
Onun çocukları benimkinden büyük mesela benim çocukla ilgili bi konu oluyor diyelim ki emeklemiyor "aa benimkiler o kadarken nasıl giderdi, benimkiler o kadarken şunu yerdi benimkiler şöyle yapardı." Ben x marka o y marka bez kullanıyoruz. "sen de buna geç bak bu çok iyi" dedi en son . Yok dedim ne gerek var bundan memnunum. Sen bi dene buna geç. Yahu ne alaka. Benimki dört buçuk kilo doğdu "yine az ki o benimki kız olmasına rağmen dört doğdu" dedi. 🤦🏻‍♀️ Halbuki bu tarz bi yarışa girdiğm falan yok. Daha neler var şuan hepsini yazsam uzar gider. Sürekli hee hıhı evet demekten sıkıldım.
Hay senin derdini seveyim diyenleri de anlarım he deyip geç sen de diyebilirsniz ama bi saatten sonra bayıyor.
Böyle tipleri insanın boğası geliyor yaa gerçekten ama akraba olunca bişey yapamıyosun işte.. Bol bol bozacaksın bunu anca paklar. Bende de var bi tane, oğlum 10 aylıkken sadece dede ve anne diyordu, bi de emeklemiyordu (gerçi 12 aylık hala emeklemiyor poposunun üstünde bütün evi geziyor), kendi kızı için, "x 6 aylıkken emekleyerek gidip çekmeceleri karıştırıyordu, 9 aylıkken 72 kelime konuşuyordu" dedi :KK57: :KK57: :KK57: 72 mii :KK57: :KK57: :KK57: saydın mı dedim :KK70: :KK70: Saydım evet dedi :KK70:Ne kadarken yürüdü dedim (eşimin ailesinde genetik geç yürüme var) 15 aylıkken yürüdü dedi. "Hmmm geç yürümüş kız çocuk için bayaa geç" dedim :KK70: :KK70: Bi afalladı yok yaa geç değil dedi, geç hayatım geç dedim yaşından önce yürüyor tüm kız çocuklar dedim (bildiğimden değil yani sırf gıcık etmek için) :KK70: "X bu kadar geç yrüdüyse bizimki heralde 2 yaşında anca yürür bunlarda genetik heralde" dedim. Bayaa bozuldu sesini çıkarmadı :KK70: Napiim yani ben üzülüyorum çocuğum emeklemiyor diye,sakinleştireceğine benimki böyle böyleydi diye övünüyor. Yapıştıracaksın ağzına :KK70:
 
İnsan kocasının erkek kardeşinin karısıyla neden sık görüşmek zorunda ben de bunu anlamıyorum.Tamam akrabalık adı altında ayda yılda bir görüşülür ama neden dipdibe içiçe olmak zorunda.

Görüşmeyin, yorgunum, musait değilim, işim var,bitti.
 
X