Bu konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var.

EYLUL2323

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
27
0
16
Elazığ
Arkadaşlar biz 8 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyo eşim ve ben muayane olduk, eşimin sperm hareketlerinin yavaş olduğunu söyledi doktor ve hiçbir ilaç önermedi.Bol bol fındık, fıstık, badem vs. yemesini söyledi:) Sizce ilaç kullanmadan bu söylediklerinin bir etkisi olurmu.Arkadaşlar sizinde eşlerinizde böyle bir sorun varsa paylaşırsanız sevinirim .. (Okuduğunuz için teşekkür ederim:) )

Arkadaşlar biz 8 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyo eşim ve ben muayane olduk, eşimin sperm hareketlerinin yavaş olduğunu söyledi doktor ve hiçbir ilaç önermedi.Bol bol fındık, fıstık, badem vs. yemesini söyledi:) Sizce ilaç kullanmadan bu söylediklerinin bir etkisi olurmu.Arkadaşlar sizinde eşlerinizde böyle bir sorun varsa paylaşırsanız sevinirim .. (Okuduğunuz için teşekkür ederim:) )

eşinin filmi çekildimi sadece haraket yavaş mı dedi sadece ;)

evet canım çekildi ama sadece hareketler yavaşmış:)

e vitamini ve selenyum kullanmalı birde ben aktarcıdan ginsıng sper arttırıcı ve hızlandırıcı onu kullandık ve sperm seviyesi yerine geldi tabii bol bol fındık fıstık bal keçiboynuzunu unutma ... stresten uzak ve sigaradan da ;)

Peki sen hamilemisin canım etkisi oldumu bütün bu söylediklerinin :) Bu arada sters var ama sigara yok hayatımızda:)

ilk başlarda eşimde aynı problem vardı varikosel ve hareket yavaştı o ameliyat oldu ardından dediğim kürleri denedim aktarlar talan edildi kullanıldı ve sonuççç mükemmel sperm sayısı haraketlik yerine geldi bu sefer bende yumurtalık problemi çıktı yavaş yumurtlama ve adet düzensizliği şimdi onların çaresine bakıyorum ... bu arada unutma benim kaynımın sperm sayısı düşük ve yavaş olmasına rağmen eşi yeni hamile anlayacan depresyondayım .... bence sağlam yumurtan olsun gününü bil ve gün aşırı ilişki yaşa olurmuş demeleri işte .. oldu işte bende anlamadım doktorada gitmediler ..... bu ay bir yöntem uyguluyorum kesin tutarsa yazarım sana ;)

İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin::)) Bende bir sorun çıkmadı ama benimde idrar yolu enfeksiyonum aşırı var onunda engel olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum artık doktorlarda 1 sene olamaması normal diyolar iyice sinirlerim bozuldu her ay hayal kırıklığı:(( Uygulaman sonuş verirse unutma bana söyle:))) Bu arada eltine sorsaydın ya nasıl yapmışlar hoş eltidir ya söylemez:P

İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin::)) Bende bir sorun çıkmadı ama benimde idrar yolu enfeksiyonum aşırı var onunda engel olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum artık doktorlarda 1 sene olamaması normal diyolar iyice sinirlerim bozuldu her ay hayal kırıklığı:(( Uygulaman sonuş verirse unutma bana söyle:))) Bu arada eltine sorsaydın ya nasıl yapmışlar hoş eltidir ya söylemez:P

al benden de o kadar söylemedi ama tahminim ; onda idrar yollarında yanma vardı antibiyotik falan kullandı ardından 3 ay sonra hamile kaldı ... bence biş varda söylemiyorlar ama olsunnn allah görür bilir verir inş...

Eşimle birlikte kalsiyum+magnezyum+çinko hapı kullandık.8.denemede hamile kaldm ben de.Çinko spermleri harekete geçiriyormuş.Doktora danışıp deneyin derim.

Back
X