bu konu kolay kolay kapanmaz diyenler siz haklıydınız!

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
amanede ve sedef olayını bütün topik bildiğinden tekrar anlatmıyorum arkadaşlar..benim yaşarken içim şişti sizin okurken son yasadığım olayı paylaşmak belki birazda içimi döküp kk kızlarıyla dertleşmek için yazıyorum bu sefer..
dün ablamlara davetliydik nişanlımla beraber.maç vardı zileyelim falan dediler ya muhabbet etmeye geldik bırakın maçı dememle eniştemin kafama bi şaplak atması bir oldu.neyse bkaç saat sonra nişanlımla birazda dolaşalım diye ordan çıktık.bu eniştemn basıma vurma konusyla ilgili sen artık çocuk deilsin nişanlı bir kızsın benm yanımda böyle basına vurmaları falan tuhafıma gidiyor dedi.haklısın hayatım ama zmnla onlarda bunu anlıycak şimdi küçük büşra olark görüyolar beni ondan yapmıstır böyle birşey ama yinede haklısın dedim.(eniştelerimin hiç biriyle aşırıya kaçan bir samimiyetim yada el şakalarım kesinlikle yoktur bu basımayediğim şaplakta ilk kez olan birşey)neyse nişanlım aynen şunları söyledi
KONUYU UZATMAK İSTEMİYORUM ZATEN NETİCEDE ENİŞTEN, TUTUP ŞİMDİ O SANA DOKUNAMAZ ŞAKA YAPAMAZ SAMİMİ OLMAYACAKSIZINIZ GBİ SAÇMA SAPAN BİRŞEYLER SÖYLEYECEK KADAR SALAK DEĞİLİM! SADECE TUHAF BULDUĞUMU DİLE GETİRDİM dedi.sedef konusyla ilgili nişanlımı uyardığımı SAMİMİ OLMALARINI İSTEMEDİĞİMİ DOKUNMAYACAK UZAK DURACAK ŞAKALAŞMAYACAK diye şartlar koyduğumu basta nişanlım olmak üzere sizde biliyorsunuz arkadaslar.tabiki direk tepkimi verdim en nefret ettiğim şeyi yapıyorsun eğer bi problemn kafana yatmayan bişey varsa gec karsıma adamakıllı anlat,böyle kendi üstünden bana laf sokma o zmn sana göre ben salağım dedim.tabiki verdiği cevap net saçmalama ben sana laf sokmadım öyle bişey düşünerek konustuysam insan değilim beni tanımıyomusun vs vs.öyle kapandı konu dondurma almaya gittik.anlatırken bile utanıyorum kendime sinir oluyorum bu sedef konusu tekrardan nasıl işlediyse içime hıncımı kimseden alamayıp dondurma satan çocuğa patladım.çocuğun aglamaklı surat ifadesini ömrümün sonuna kadar unutmıycam sanırım kendimden nefret ettim kendimi tanıyamadım.sonra gidip özür diledim yüzü güldü çocuğun ama ben yinede affedemedim kendimi haksız yere üzdüm bi insanı diye aklıma geldikçe gözlerim doluyo.en neşeli cıvıl cıvıl biriyken, bir canavara dönüyorum galiba bu konular yüzünden.artık nefret etmeye basladım kendimdende herseydende.ve artık eminim ben bu sedef konusyla ilgili ne yapcamı bilmiyorum beynim çözüm üretemiyor:(((

Son düzenleyen: Moderatör:
amanede ve sedef olayını bütün topik bildiğinden tekrar anlatmıyorum arkadaşlar..benim yaşarken içim şişti sizin okurken son yasadığım olayı paylaşmak belki birazda içimi döküp kk kızlarıyla dertleşmek için yazıyorum bu sefer..
dün ablamlara davetliydik nişanlımla beraber.maç vardı zileyelim falan dediler ya muhabbet etmeye geldik bırakın maçı dememle eniştemin kafama bi şaplak atması bir oldu.neyse bkaç saat sonra nişanlımla birazda dolaşalım diye ordan çıktık.bu eniştemn basıma vurma konusyla ilgili sen artık çocuk deilsin nişanlı bir kızsın benm yanımda böyle basına vurmaları falan tuhafıma gidiyor dedi.haklısın hayatım ama zmnla onlarda bunu anlıycak şimdi küçük büşra olark görüyolar beni ondan yapmıstır böyle birşey ama yinede haklısın dedim.(eniştelerimin hiç biriyle aşırıya kaçan bir samimiyetim yada el şakalarım kesinlikle yoktur bu basımayediğim şaplakta ilk kez olan birşey)neyse nişanlım aynen şunları söyledi
KONUYU UZATMAK İSTEMİYORUM ZATEN NETİCEDE ENİŞTEN, TUTUP ŞİMDİ O SANA DOKUNAMAZ ŞAKA YAPAMAZ SAMİMİ OLMAYACAKSIZINIZ GBİ SAÇMA SAPAN BİRŞEYLER SÖYLEYECEK KADAR SALAK DEĞİLİM! SADECE TUHAF BULDUĞUMU DİLE GETİRDİM dedi.sedef konusyla ilgili nişanlımı uyardığımı SAMİMİ OLMALARINI İSTEMEDİĞİMİ DOKUNMAYACAK UZAK DURACAK ŞAKALAŞMAYACAK diye şartlar koyduğumu basta nişanlım olmak üzere sizde biliyorsunuz arkadaslar.tabiki direk tepkimi verdim en nefret ettiğim şeyi yapıyorsun eğer bi problemn kafana yatmayan bişey varsa gec karsıma adamakıllı anlat,böyle kendi üstünden bana laf sokma o zmn sana göre ben salağım dedim.tabiki verdiği cevap net saçmalama ben sana laf sokmadım öyle bişey düşünerek konustuysam insan değilim beni tanımıyomusun vs vs.öyle kapandı konu dondurma almaya gittik.anlatırken bile utanıyorum kendime sinir oluyorum bu sedef konusu tekrardan nasıl işlediyse içime hıncımı kimseden alamayıp dondurma satan çocuğa patladım.çocuğun aglamaklı surat ifadesini ömrümün sonuna kadar unutmıycam sanırım kendimden nefret ettim kendimi tanıyamadım.sonra gidip özür diledim yüzü güldü çocuğun ama ben yinede affedemedim kendimi haksız yere üzdüm bi insanı diye aklıma geldikçe gözlerim doluyo.en neşeli cıvıl cıvıl biriyken, bir canavara dönüyorum galiba bu konular yüzünden.artık nefret etmeye basladım kendimdende herseydende.ve artık eminim ben bu sedef konusyla ilgili ne yapcamı bilmiyorum beynim çözüm üretemiyor:(((

Neyseki bu seferki konunun icinde sedef yok :1:

yaşadığım herseyin suçlusu sedef diye bir kelime çıkmadı benim agzımdan arkadaslar farkındaysanız nişanlımın yaptığı birşeyi anlattım ortada yanlış olan anormal olan birşeyler var.ve bunun tek suçlusu tabiki sedef değil.en başta kaynana kayınpeder.sonra nişanlım en son sedef suçlu bana göre.beynim sedef konusuna çözüm üretemiyor derken hepiniz sedef olayını bildiğiniz için öyle bir cümle kurdum.

nişanlın haklı, yanlış birşey söylememiş size.kimse böyle bir şeyi kabul etmez, enişten çok saçma ve gereksiz bir şey yapmış..

bence siz ayrilin ya.. baskada bisi diyemiyorum...:1:
Konu nasil tekrar sedefe geldi yani... Kuzum cikar at su sedefi aklindan ya.
ne kizmis her sorunda pirt diye cikiveriyor senin kafandan.Sedefin sucu niii

Son düzenleme:
tatlım doğru söylüyorsun güzel söylüyorsun tabiki naişanlım haklı.saçma ve gereksiz birşey ki bende ona hak verdim zaten.ama sen buna haklı olarak enişten saçma ve gereksiz birşey yapmış diyorsunda sanırım nişanlım ve yengesi sedefin samimiyet durumunu bilmiyorsun (şaşkınım tüm topik biliyor sanıyordum)büyük harfle yazdıklarım suan benim sorunumu açıklıyor.derdim nişanlım eniştemin hareketi niye tepki gösterdi falan değil ztn.çünkü nişanlım haklı bu konuda!

canım benim seni hatrlıyorum bu sedef konusunu bastan asaya biliyorsun.ama kendini benim yerime koy büyük harfle yazdığım kısımları dikkatlice oku lütfen.burda suç ztn ssedefin değil nişanlımın.ama sende olsan kendine laf dokundurulduğunu düşünmezmiydin.ben artık nişanlımın sedefin samimiyetinden hoşnut olduğunu anormal olduğunu düşünmediğini sadece ben kızdığım için kendini geri çektiğini düşünmeye basladım haksızmıyım sence?

sedef konusu nedir bilmiyorum,okduysamda hatırlamıyorum..karşılıklı ailenizdeki insanları tam anlamıyla tanımadığınız için evlenmeden önce herşey kafaya takılır,büyütülür hatta tavır ve davranışlar tuhaf gelir..tanıdıkçaki bu durum evlendikten sonra 2 yılda oturur, insanlar rahatlar..şuan ailelerinizi tanıma,tanıtma ve çoğunluklada yanlış anlama evresi..

tatlım doğru söylüyorsun güzel söylüyorsun tabiki naişanlım haklı.saçma ve gereksiz birşey ki bende ona hak verdim zaten.ama sen buna haklı olarak enişten saçma ve gereksiz birşey yapmış diyorsunda sanırım nişanlım ve yengesi sedefin samimiyet durumunu bilmiyorsun (şaşkınım tüm topik biliyor sanıyordum)büyük harfle yazdıklarım suan benim sorunumu açıklıyor.derdim nişanlım eniştemin hareketi niye tepki gösterdi falan değil ztn.çünkü nişanlım haklı bu konuda!

biliyorum sedefle eşinin geçmişteki durumunu.
gelelim sana kocaman kızsın , nişanlın yanında (ki sende diyorsun eniştem hiç öyle birşey yapmamıştı diye,) ne olursa olsun isterse nişanlın konusu dışında söylüyorum enişten şakası hoş değillll

canım benim seni hatrlıyorum bu sedef konusunu bastan asaya biliyorsun.ama kendini benim yerime koy büyük harfle yazdığım kısımları dikkatlice oku lütfen.burda suç ztn ssedefin değil nişanlımın.ama sende olsan kendine laf dokundurulduğunu düşünmezmiydin.ben artık nişanlımın sedefin samimiyetinden hoşnut olduğunu anormal olduğunu düşünmediğini sadece ben kızdığım için kendini geri çektiğini düşünmeye basladım haksızmıyım sence?

canim bende sana ddiyorum ki, ayril... AYRIL.. bu konunda sedef yoksa bile,bu oynak kiz sizin en buyuk sorununuz...
bosver ne cekiyorsun.Nisanlinda onun haraketlerinden hoslanip,sen kiziyorsun diye geri duruyorsa...Koy cöpü kapinin onune ya.
genceciksin uzme kendini boss yere..

ayrica enistenin sana yaptigi , nisanlinla sedefin arasindaki olaylardan sonra, devede kulak..
nisanlinin agzini acmaya hakki yok..

Son düzenleme:
enişten ayıp etmiş, evet

nişanlın iğneleme yapmadığını ısrarla söylemiş, sorun yok..

peki, sedefin suçu ne?

evlilik öncesi 'sedef'
söz dönemi'sedef'
nişanlılık dönemi'sedef'
eminim evlilik süreci boyunca yine gündemdeki konu sedef olacak=)
ben sunu merak edıyorum acaba sedef bu denlı tartşmalara sebep oldugunun farkındamıdır=)
konu sahıbi biraz abartıyor olabilirsin olayları,hep kendi pencerenden bakma olaylara...
sedefide kafandan sil at allah akına..kusucam bigün sedef konularını görmekten...

Son düzenleme:
ikisi yalniz ayni odada yatacak , sedef nisanlinin dizlerine uzanip tv izliyecek kadar.. Ve bir sürü ..

oooooooo.

Eniştenin kafana şaplak vurmasına hiç takılmasın sevgili nişanlın.

Canım evlendikten sonra da bu sııkıntıyı çekmeye hazır mısın?

Yazık yani sana da...:40:

nişanlın ne demiş ki sana gayet makul kısa ve öz söylemiş niye olay yaratıp birde saçma sapan elin garıbanından hıncını çıkartıyosun gücün yetiyosa git sedeften al hıncını...nişanlından çıkart ne güzel gücün yetmiyo başkasına çat...

enişten ayıp etmiş, evet

nişanlın iğneleme yapmadığını ısrarla söylemiş, sorun yok..

peki, sedefin suçu ne?

arkadasım ben sedef suçlumu dedim herkes sedefin suçu ne diyor.ben nişanlımın konusmalrını anlattım.mesele ztn eniştem meselesi değilki.eniştemin tavrıları için nişanlım bana dediki ondan uzak dur samimi olma şakalaşma diyecek kadar salak deilim enişten sonuçta dedi.ama ben sedef (yengesi) için nişanlıma uzak durcakjsaın samimi olmıcaksın şakalşmıcaksın demiştim zamanında.
nişanlım şimdi tutup ben böle böle diyecek kadar salak değilim diyosa o halde ben salağım bana laf çarpıttığına göre bu sedefin tavrılarından memenun olduğunu göstermezmi

aslında nişanlın sana laf çarptırmamış
şimdi sen sedef konusunda sürekli onunla tartıştın
ve srekli bu konu seni rahatsız etmişti
o yüzden onu söylediği lafı hemen üzerine alındın.
bırak şu sedefi,kadın yan gelip yatıyordur şimdi evinde.
değermi bu yaşta kendini harap etmeye.yaşlanırsın bak ben sana söyliyeyim.içine attığın bu sedef nereye gidiyor.çıkar yakında yüzünün ışıltısı gider,gözlerinin feri gider.
bir bakmışsın yaşlanmışsın değermi,sedef için.sen genç ve diri kalırsan sedef çatlar patlar kıskanclığından zaten.takma bak pişman olursun.

Back
X