bu konu kolay kolay kapanmaz diyenler siz haklıydınız!

konunun içinde sedef yokkk..tamam onaylanan bi tip değil sedef ama,neden herşeyi sedefe bağlıyorsun.?.

Şu an henüz o aileye gelin gitmedin,nişanlısın.
Nasıl bu kadar cesur olabiliyosun?ciddi olarak soruyorum
Senin evlendikten sonra da huzursuz bir evliliğin olacak.
Sedef kabusun olacak.Bu değişmeyecek hatta gitgide büyüyecek.
Emin ol evlendikten sonra herşey daha çok batar insanın gözüne
Bunları göze alabiliyor musun?
Nişanlınla eltinin arasında her ne varsa ilerde seni rahatsız edecek.
Sen eşine,eşin sana,kayınvalide,kayınpeder,sedef herkesle aran bozuk sanırım.Nasıl mutlu olmayı planlıyorsun?
Nasıl üstesinden geleceksin?
Burda kimse çözüm üretemedi

yahu ben olsam yengesiyle daha önceden laçkalaşmış bir şekilde ilşki boyutu olan biriyle nişanlanmazdım.Bu olayı takmışsın.Her konun sedef te sedef yanii.Psikolojik sorun yaratıcak bu durum sende farkında mısın?? Aşamıyorsan bu durumu ayrıl bitsin gitsin.Hergün bu tip olaylar yaşanır mı allah aşkına:19:

Yahu bu sedefin kocası yokmu???
Ne biçim aile yaa
Delikanlı adam abisinin eşiyle nasıl bu kadar samimi olur
Resmen midesizlik
Sedefin kocasıda fantezimi yapıyordur nedir görmüyormu ses çıkarmıyormu yahu
Ayrıl ya erkekmi yok altın mı oldu beyfendi
Yoksa aşk-ı memnu olursun valla
Kendini birazcık seviyorsan kendine bir iylik yap ayrıl canım!

ay gülmekten karnıma ağrılar girdi...''sedefin suçu ne'' ne ya...az çok vakıf oldum konuya canım sen kısa yoldan gön geri,bırak bu adamı...ya da evlen,başka bir şehre taşın mümkünse de sedefle görüşmeyin...

şimdi ben amanede'nin her konusunu gördüğümde ahanda sedef diyorum ve genelde çok yorum yazmam ama sana yazmak istedim.
şimdi senin konularını okuduğumda bazen sana kızıyorum bazen çok hak veriyorum bazen sedefe kızıyorum böyle gelgitler yaşıyorum ve net ve sabit olarak bu haklıdır diyemiyorum.
ama şunu düşünüyorum haklısın neden mi çünkü kendini haksızlığa uğramış hissediyorsun ve insanların neden senin gördüklerini göremediği için öfkeleniyorsun.bence çok haklısın.sana göre ters bir durum var ve tepki alması gereken kişi tuhaf bir şekilde insanlar tarafından el üstünde tutuluyor.buda sende hem sinir yaratıyor hem de maalesef kıskançlık.bir de bu sedef hep tabir ne kadar doğru bilmiyorum ama dört ayağının üstüne düşüyor ilgiyi hep kendi üzerine çekiyor.nişandan önce yıllardır olmadığı halde hamile kalmıştı.bu kıskanılacak ya da kasıtlı yapılmış bir şey değil ama hep dikkatlerin sende olması gerektiği zamanlarda göz önün sedef oluyor.
diğer konularda sen bu aileden ayrıl diyenler nişanlının düzgün olduğunu ve çok sevdiğini yazmıştın.tabiki yüreğinin götürdüğü yere gideceksin zaten nişanlının da ters bir hareketi yoktu bildiğim kadarıyla(burda dayak yiyen,ihanete uğrayan çok kadının başına gelenleri sana yaşatmadığını baz alarak söylüyorum).
şimdi canım sen bu aileye yaranacak gelin olamayacaksın yüreğinde kocaman bir aile barındırıp değer görmek isteyen bence iyi niyetli bir kızsın.ama önce bundan vazgeç yeter yaşadığın hayal kırıklıkları sana da yazık.bırak kimi istedikleri kadar el üstünde tutarlarsa tutsunlar.ayrıca ilerde bu sana avantaj olacak emin ol çok gelip gitmeleri sinirini bozacak.sedef zaten uzak oturuyor gidip gelme kendi ailene arkadaşlarına yönel onlarla görüş vakit geçir.o aileden uzak dur sedef'i alt etmeye çalışma bak ilişkine de sağlığına da huzuruna da yazık.
şimdi ne yapıyormuşuz sedef'i de o aileyi de umursamıyormuşuz.
konu dışı olduysa özür dilerim arkadaşlar fırsat bulmuşken meşhur elti sedef ile ilgili yazmadan edemedim.

Son düzenleme:
Back
X