- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Tam olarak size ne niye müdehale ediyorsunuz ?Arkadaşım evli. Eşinin bekar bir arkadaşı ile sürekli sosyal medyadan mesajlaşıyor. Aslında havadan sudan şeylerden. Sakalasiyorlar ,bazen sıkıntılarını paylaşıyorlar.Arkadasim bunun çok normal olduğunu herhangi bir problem olmadığını savunuyor. Ben de bu işin tehlikeli bir tarafa gittiğini söylüyorum. Çünkü saatlerce mesajlaşıyorlar ve 2 3 günde bir. Hatta cocuk hemen ilginç bir şey görürse fotoğrafını arkadaşıma atıyor. Mesela Gökkuşağı çıktı diyelim.Hemen fotoğrafını çekip atıyor. Bana mı tuhaf geliyor yani.Ben mi eski kafalıyım.
Çok yakın arkadaşım ve benimle paylaşıyor çünkü.Vicdan olarak huzursuz oluyorum. Sanki ileride bir sıkıntı olursa neden uyanmadın diyecek gibi geliyor. Çünkü daha önce farklı konularda demisligi var.Tam olarak size ne niye müdehale ediyorsunuz ?
E tamam da uyarmışsınız zaten haklı haksız aradığımıza göre siz uyarıyı yapmışsınız gerisi eşini ilgilendirirÇok yakın arkadaşım ve benimle paylaşıyor çünkü.Vicdan olarak huzursuz oluyorum. Sanki ileride bir sıkıntı olursa neden uyanmadın diyecek gibi geliyor. Çünkü daha önce farklı konularda demisligi var.
Sanıyorum öyle hissediyorum. Adını koyamadığım bir rahatsızlık hissiHoş değil ben de mani olmaya çalışırdım. Flört gibi.
Eşinin iletişim kurduklarından haberi var.Ama sıklığı, uzunluğu ve içeriğinden hayır.Yani flört gibi bir şey.
Eşine her gördüğü güzel şeyi atıyor mu? Eşiyle o kadar eğlenebiliyor mu? Cevap hayırsa bu durumda flört oluyor bu.
Hele bir de eşinin bu olayın boyutları hakkında bilgisi yoksa o zaman durum iyice sıkıntı.
Eşinin haberi var mı?
Yani bir şeyler gizleniyor o zaman?Eşinin iletişim kurduklarından haberi var.Ama sıklığı, uzunluğu ve içeriğinden hayır.
Benim buradaki kriterim esinin bu mesajlasmadan haberi var mi kismi olurdu. Iki turlu de karismam ama esinin haberi yoksa bana gore aldatmadir. Goz gore gore aldatmasina sahit olmamak icin mesafe koyardim.
Bana arkadasca geldi, bilemedim. Benim gayet normal erkek arkadaslarim var o yuzden yadirgamadimArkadaşım evli. Eşinin bekar bir arkadaşı ile sürekli sosyal medyadan mesajlaşıyor. Aslında havadan sudan şeylerden. Sakalasiyorlar ,bazen sıkıntılarını paylaşıyorlar.Arkadasim bunun çok normal olduğunu herhangi bir problem olmadığını savunuyor. Ben de bu işin tehlikeli bir tarafa gittiğini söylüyorum. Çünkü saatlerce mesajlaşıyorlar ve 2 3 günde bir. Hatta cocuk hemen ilginç bir şey görürse fotoğrafını arkadaşıma atıyor. Mesela Gökkuşağı çıktı diyelim.Hemen fotoğrafını çekip atıyor. Bana mı tuhaf geliyor yani.Ben mi eski kafalıyım.
Eşinin haberi var.Hatta geçen gün bir ara benim arkadaşlarıma da el koydu gibisinden espri yaptı.Cok rahatsız gibi değildiEşinin haberi olmaması aldatma olmasa bilr sıkıntı. Uzun süre sonra öğrense ortada ilişki filan olmasa bile yanlış anlayabilir neden bahsetmedin diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?