Buyrun benim

ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.
Daha önce ki mesajımda belirttim bende terapiye gidiyorum diye

Kızımda özgüven konusunda sıkıntı yok kendi kendine banyo eder, tabi banyo da kaydırmaz var o ayrı ayağı kayar falan allah korusun.
Dediğin gibi sorun bende tamamıyla.
Kızıma her istediğini yapmadım yapmam da ama eşim ve ailesi tarafından ciddi şımartıldı ve şuan bunun acısını ben çekiyorum sürekli huysuz mutsuz,memnuniyetsiz bir çocuk olarak

Bende ki aslı sorun onlardan hiç ayrı kalmadım. Sürekli beraberiz. Büyük kızım sadece anaokulu na gitti oda çok güvendiğim bir yer olduğu için. Yaşadığım yerde sadece eşim kızlarım ve ben varım. Kimseye bırakma imkanım olmadı. Kuaför ede beraber gidiyoruz, tuvalete de. 7/24 beraberiz ve bu bende çocuklarıma karşı ciddi bir bağımlılık yarattı

biliyorum ki çok kötü birşey. Ama inan ki annem yada kv dem yakınımda olsa bende bir saatte olsa bırakmak isterdim. Kv sürekli geliyor ama bakamam ben diye açıkça söylüyor. Rahatsızlıktan dolayı. Sürekli beraber geze geze ne oldu işte sonuç bu oldu. Saçma sapan kendimi dolduruyorum işte böyle. Kızlarıma ornitorenk diyorum ördeğim onlar benim ben nereye onlar oraya. Hasta olmalarına çok takılmıyorum böyle büyüyecekler biliyorum. Düşme olayı da küçük kızım evdeki merdivenlerin korkuluğu açık kalmış ve sesini duyduğumda merdiven den yuvarlanıyordu

henüz 12 aylıkken ve emekleyerek çıkmış. Çok şükür burnu bile kanamadı ama o hastane de geçirdiğimiz saatler kabus gibiydi doğal olarak korku kaldı

Büyük kızım da tam 1 yaşını 2 gün geçmişken ciddi bir karbonmonoksit gazından zehirlendik ailece. Yoğınbakım da yattık eşim geçici felç geçirdi ve kızımın o baygın başı düşük halini unutamadım hiç bir zaman.üzerinden 5 yıl geçicek olmasına rağmen. İşte bunlar tetikleyici oldu bende.
Ha bu arada 1 yaşına kadar yemek saati,uyku saati ay yok hava soğuk dışarı çıkamam diye diye geçti

sonra ben o kadar koruyorum elin adamı yüzünden evimize karbonmonoksit sızarak zehirlendik ne gerek var bu kadar korumaya diyerek düzelmiştim biraz
Ama işte sonra ki hiç ayrılmamız, diğer olaylar beni böyle pimpirikli yaptı

Ama yine de çocuğumu tek başına sokağa çıkarıp oynatmam benle beraber hoş sokak mı kaldı ki.
Amann bende ne uzun yazdım ama