- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Kesinlikle.. yani bence kendinden büyüklerle olmasındansa..gecen sene ben okuldan hıc memnun kalmadım
oglum epey bısey ogrendı toplama cıkarma yapıyor 1000 kadar fılan sayı sayıp tanıyabılıyor yazabılıyor , alfabeyıde bılıyor
ama sor bakalım kım ogrettı
ben cok cok ugrastım
ama devlet okulundakı mufredat farklıydı kuzenı devlete gıttıgı ıcın gordum onların yaptıklarını ne bılım ben hıcte memnun kalmadıgım ıcın ozelden bır senede devlete gıtmesınden yanayım zaten.
hem aynı okul degıl sıkılmaz dıyede dusunuyorum
yandan bırde hafta sonları dans kursuna goturmek ıstıyorum hos onunda yedek lıstesındeydık ama ya da bır spor basketbol fılan olabilir.
öyle seyler dusunuyorum
bırde 72 aylıktan ıllakı buyukler olacak hanı dusununce 72 aylıklardan 5 ay kucuk ama ne bılım ben sınıfın ortalaması kac aylık dımı?
Bir de okuduk, ettik, meslek sahibi olduk falan filan. ben 35 yaşındayım şu an.. 1 sene çok komik bir rakam gözümde. yeter ki mutlu, huzurlu, oyuna doyan bir çocukluk geçirsinler.
ilk okula başlayınca hadi okuyacak, hadi toplama, çıkarma diye biz bile stres olacağız. Bence ay farkını düşünme. Allah sağlık verdikten sonra.
Şahsen ben annemin benim üzerimde kurduğu okul baskısını kızıma yapmayacağım.