- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Kızlar merhaba, karakterimle ilgili sıkıntı çekiyorum. Ailemin ilk çocuğuyum, bundan dolayı da baya şımartmışlar beni. ve şimdi suçlusu ben oluyorum. Neymiş ben kücüklüğümden beri cok şımarıkmışım. Ama ben şımarık bir bebek olarak doğmadım ki, beni şımartan kişiliğimi bu şekile sokan onlar suçlusu ben oluyorum. Her neyse, bu konudan bende rahatsızım, bazen erkek arkadaşıma falan da yansıttıgım oluyor. Mesela benim istediğim bişey olsun istiyorum, bazen tutturuyorum istediğim şey hemen o anda olsun istiyorum. Bunun gibi bazı şeyler. Olayın sonrasında ise çok üzülüyorum haksız olduğumu görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Ve kendimi dünyanın en suçlu insanı gibi hissediyorum. Bu biraz da ailemden kaynaklı galiba, kücükken de ne zaman yaramazlık yapsam çok üstüme gelinirdi annem çok kızardı sen asla büyümüyosun hep aynısın işte senin cocukların da sana böyle yapsın sana çektirsinler diyip dururdu. Şimdi de yanlış bişey yapınca çok büyük korkulara kapılıyorum. Bazen kücük bir cocuk gibi tavırlar sergiliyorum. 23 yaşındayım, bu durumu aşmak istiyorum olgun bir insan olmak istiyorum nasıl aşılır bu durum?