Bu konuda hiç bir fikrim yok

cok mantiksiz dusunuyorsunuz. bu hastalikli bir ruh durumu.. yakin bir akrabam bu sebeple bosandi kadin ablalarindan bile kiskaniyordu esini. adam on sene pesinde kostugu asik oldugu kadini bosadi bunalip.. sorun.. aralarinda eski sevgilin, yakinlastiginiz, seni seven, senin sevdigin biri varsa arkadas olman normal degil deyin. ama bu gibi durumlar disinda normal arkadas, kuzen, ilkokul arkadasi vs takipten cikmasi cok mantiksiz. o sizi bunaltsin onu giyme buraya gitme kuzenine selam verme desin ister misiniz?
Yani istememde akraba veya tanıdık olduğunu sanmıyorum sorun orda

Yani istememde akraba veya tanıdık olduğunu sanmıyorum sorun orda
kiz dusurmek icin sacma sapan hesaplari takip ediyorsa zaten adamda sorun vardir. oyle bir durum degilse, akraba degilse arkadastir.. gayet normal.. suphelenecek bir sey yapmadan karsidakine onyargiyla yaklasmak boyle seyeler istemek hos degil. sogur sizden.

Tanımıyor sonucta belkide yüz yüze hiç gelmediği kişiler neden sayfasında bulunsun siz tanımadığınız erkekleri kabl ediyo musunuz başta edersin iletişim olmayınca siler geçersin bnde mantık böyle ilerliyor
Tanımadığım insanlarla takipleşiyorum efendim. Sosyal medya çevrem var ve onlardan yeni şeyler de öğreniyorum. Karşı cinsten arkadaşlarım ve inanır mısınız aramızda hiç c*insel s*eks falan da olmadı. :işsiz: Medeni insanlar gibi konuşuyor, şakalaşıyor sonra da olaysız dağılıyoruz.

Özgüven probleminiz var.
Bir erkeğin hiç kız arkadaşı olamaz mı ya? Neden takipten çıkarsın. Onların bir özelliği olsaydı onlardan biriyle olurdu, sizinle değil. Ama siz bunu anlayamamışsınız. Bence böyle bir istek talep edin ve yol yakınken ayrılın.

Acayip özgüvensiz bir kadın profili çizersiniz böyle saçma bir istekle gidersen.

Bir de yaş kaç ki, böyle kontrol ederek adam elde tutulur sanıyorsunuz?
Ya elde tutma değil de amacı ne acaba diyorm bir arayış içinde mi onu merak ediyorum sevgisinden kendinden emin olsam bu kadar takmam birde yeni ilişki adam iii her geçen gün kendini sevdiriypor kötü bir ilişkiden çıkmışım kmseye güvenemiyorum tekrardan aynı acıları yaşamak istemiyorum baştan çözeyim sonra üzülmeyeym diyorm

Çabalıyormda huyum kurusun yapamıyorum neysem oyum
Yaparsın emin ol istersen yaparsın
Bak canım benim 6yıllık ilişkim var ben senden daha fenaydım Bazen kendime ben ruh hastasımıyım derdim tabi benim Su aygırı yaptıgım hataya karşılık birsürü karı kız takip etmeye başlamıştı normalde dönüp o kızlara bakmaz biliyorum tanıyorum ilişkimizde biraz güven sorunları oldu ben neyaptım Abartmıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar sayfasını kontrol ettim kızlara yazdım durdum niye takip ediyosunuz felan filan baktımki ben tahtalı köye gitcem BIrraktımm onu yargılamayı hesabına bile bakmıyorum ben hastalıklı tavırlarımı bırakınca oda bıraktı şuan çok normaliz Erkeğin üzerine gidersen oda senden gider hepsi kepçik beyinli malesef

Tanımıyor sonucta belkide yüz yüze hiç gelmediği kişiler neden sayfasında bulunsun siz tanımadığınız erkekleri kabl ediyo musunuz başta edersin iletişim olmayınca siler geçersin bnde mantık böyle ilerliyor

Ben ediyorum hatta bir tanesi bana geçen gün netflixden dizi önerdi bayilarak izliyorum. Bende ona onerdim dun akşam o da izlemeye başladı. Yani insanlar gayet arkadaşca da konuşuyor. Tanımadığı kızı erkeği takip etmek illa onlarla sevgili olmalıyım illa ki yüzyüze de görüşmeliyim demek değildir. Biraz bakış açısını ve vizyonunuzu genişletip özgüvenli olmayı tavsiye ediyorum size.

Merhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Şu "buldumcuk" diye tabir ettiğiniz kadınlardan ne farkınız kaldı acaba merak ediyorum.
O 15 kız sizin sevgilinizi kapıp götürmez.

Tanımadığım insanlarla takipleşiyorum efendim. Sosyal medya çevrem var ve onlardan yeni şeyler de öğreniyorum. Karşı cinsten arkadaşlarım ve inanır mısınız aramızda hiç c*insel s*eks falan da olmadı. :işsiz: Medeni insanlar gibi konuşuyor, şakalaşıyor sonra da olaysız dağılıyoruz.
Konuyu saptırmayn karşı cinsten hiç arkadaşı olmasın demedim tanıdığı veya arkadaşı olduğunu düşünmüyorm dedim neyse fazla uzatmayacağım zira siz işinize geldiği şekilde algılıyorsunz belli

Özgüven probleminiz var.
Bir erkeğin hiç kız arkadaşı olamaz mı ya? Neden takipten çıkarsın. Onların bir özelliği olsaydı onlardan biriyle olurdu, sizinle değil. Ama siz bunu anlayamamışsınız. Bence böyle bir istek talep edin ve yol yakınken ayrılın.
Yanlıs anlattım ben kendimi galiba sayfasındaki kızlara baktığımda hiçbir bağı olduğunu düşünmüyorum farklı şehirlerden alakasız insanlar tanıdığı iş yerinden okuldan aileden tabiki olabilir benimde en yakın arkadaşlarım karşı cinsten

Yanlıs anlattım ben kendimi galiba sayfasındaki kızlara baktığımda hiçbir bağı olduğunu düşünmüyorum farklı şehirlerden alakasız insanlar tanıdığı iş yerinden okuldan aileden tabiki olabilir benimde en yakın arkadaşlarım karşı cinsten
Tamam da o rahatsız değilse siz neden oluyorsunuz?
O kızlar sizin sevgilinizi kapıp götürmeyecek sonuçta. Profillerini falan beğenmiştir mesela.

Konuyu saptırmayn karşı cinsten hiç arkadaşı olmasın demedim tanıdığı veya arkadaşı olduğunu düşünmüyorm dedim neyse fazla uzatmayacağım zira siz işinize geldiği şekilde algılıyorsunz belli
Siz de işinize geldiği gibi erkek arkadaşınızı darlayın. O da işine geldiği gibi size davranacaktır zaten :KK14: mutluluklar

Back
X