- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Yalanla iş olmaz.Nerden tanıştınız kısmını babanız sorar mi bilmiyorum ama sorarsa, dersane,okul o şekilde birşey uydurursunuz. Tabi bunu söylerken anne, sevgili ve siz ortak olarak birbirinizden haberiniz olarak söyleyin ki enseyi ele vermeyin.
Ama internetten tanıma falan ne kadar tanıdınız birbirinizi aynı şehirde misiniz? Yüz yüze görüşmeler sıklıkla oldu mu?
Annenizin yerinde ben olsam önce ben kendim tanırdım. İnternet ortamlari bana çok güvenli gelmiyor.
İnternetten tanismak ayıp olmamalı.Tamam güven acisindan daha sıkıntılı.Ben nasıl tanistiysam olduğum gibi anlattım.10 yıllık evliyim internette tanıştık ve hala kimse bilmiyorAynı yalanı o kadar çok anlattım ki tanışma hikayemize ben de inandım artık Bence bu detayı siz de paylaşmayın, gerek yok. Bizde annem babama söyledi. Eşim bir aksam yemeğinde evimize geldi, ailemle tanıştı. Sonra ailesi geldi, aileler tanıştı. Babam hic istemedi cünkü benim turşumu kurmak istiyordu ama ben istediğim için engel olmadı. Babamın benim evlenip gidecek olmam dışında eşimle ilgili sebepleri ve itirazları olsaydi onu dinlerdim kesinlikle. Ama neyse ki evli mutlu 2 cocuklu hayatım ailemi de mutlu etti
Sizin süreç çok iyi ilerlemiş. Bazı aileler böyle değil ne yazikki. Çok şanslısınız10 yıllık evliyim internette tanıştık ve hala kimse bilmiyorAynı yalanı o kadar çok anlattım ki tanışma hikayemize ben de inandım artık Bence bu detayı siz de paylaşmayın, gerek yok. Bizde annem babama söyledi. Eşim bir aksam yemeğinde evimize geldi, ailemle tanıştı. Sonra ailesi geldi, aileler tanıştı. Babam hic istemedi cünkü benim turşumu kurmak istiyordu ama ben istediğim için engel olmadı. Babamın benim evlenip gidecek olmam dışında eşimle ilgili sebepleri ve itirazları olsaydi onu dinlerdim kesinlikle. Ama neyse ki evli mutlu 2 cocuklu hayatım ailemi de mutlu etti
İlk baslarda babamla eşimin arası da iyiydi.Karakedi girdi aralarına.Eşimle sevgili iken babama söylediğimizde bir şey demedi. Tanıştıklarında da efendi biri olduğu için babamın hoşuna gitti aksi bir davranışı olmadı babamın. Ki babam Karadeniz erkeği huysuz sinirli biridir.
Kimse size müneccim demedi önyargıya getirip direk o yanıtı siz verdiniz
Öncelikle teşekkürler çok güzel sorular , küsme sebebimiz onun yüzündendi abartılacak bir şey değildi ama ben hatasını anlayıp ders çıkarsın istedim bu sebepleydi, geçen yıldan bu yana yüz yüze görüştük kendisini annem ile de görüştürdüm belki benim göremediğim bir şeyi annem farkeder diye , evlilik planı evet var ama henüz düşünmüyoruz yani ailem için de en az 1-2 yıl uygun değil bunu kendisine de belirttim , şu anlık tanışma isteği babamın bizi bilmesini istemekBu 4 yıl içinde, 2 yıl küsmüşsünüz. Bundan 5 yıl önceki konuşmanızın üzerine, 2 yıllık küslük girme sebebi neydi ?
Son 1 yılı dikkate almak daha doğru olacaktır bu durumda. Geçen yıldan bu yana yüz yüze görüştünüz mü; uzak mesafe ilişkisi yaşayıp, internet üzerinden mi devam etti ilişkiniz ?
Bunları sizi sorgulamak amacıyla sormuyorum. Erkek arkadaşınızı, babanızla tanıştırmadan önce; kendisini yeterince tanıdığınızdan emin misiniz ? Babanız tanışma sonrası, kısa sürede evlenmenizi bekleyebilir. Erkek arkadaşınızla yakın zamanda evlilik planınız var mı ?
Hazır cevaplılık? Çevremde bir büyüğüm varmış gibi bana hal tavır takınamazsınız ama bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum zira tanımadığım birine karşı hazır cevap olacak kadar değerleştirmiyorumBu hazırcevaplığı bababıza karşı da gösterirseniz ortada korkup çekinilecek bir şey kalmaz.
İnternetten tanışanlar neden hep aynı yalanı söylüyorBiz de internetten tanıştık ancak orta arkadaş vasıtasıyla diyoruz. İnanın sonra o konular açılmıyor bile. Neyseki onun arkadaşının eşi benim şehrimde oturuyor o ortak arkadaşımız gibi.
Farklı şehirler,farklı işler olumca başka bir şey gelmiyor sanırım akla.İnternetten tanışanlar neden hep aynı yalanı söylüyorbizde arkadal vasıtasıyla tanıştık diyoruz ama internetten tanışmıştık
Tanımadığın insanlar olduğumuz için değerleştirmiyorsun maden, ozaman burada tanımadığın insanlardan da akıl isteme.Hazır cevaplılık? Çevremde bir büyüğüm varmış gibi bana hal tavır takınamazsınız ama bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum zira tanımadığım birine karşı hazır cevap olacak kadar değerleştirmiyorum
Herkese iyi geceler yakında annem ve ben babama bir erkek arkadaşım olduğunu ve tanışmaya gelmek isteyeceğini söyleyeceğiz tabi benden önce annem söyleyecek, babam internetten tanışmalara çok karşı birisi ve biz internette tanıştık , babam sert yapılı bir insan tepkileri ne olur İnan’ın bilmiyorum , erkek arkadaşım asker , şimdi bu tanışma işi nasıl oluyor babam tanışalım derse evimize mi gelecek ? Ne yapmalı , ve içimde korkular var bu işler ne kadar zor , tecrübe edenler tecrübelerini babalarının erkek arkadaşlarına davranışlarını yazabilirler mi ?
Şimdiden teşekkürler
Hem konu açmış, hem de tanımadığım insanların fikirlerine neden değer vereyim diyorTanımadığın insanlar olduğumuz için değerleştirmiyorsun maden, ozaman burada tanımadığın insanlardan da akıl isteme.
Yaş kaç senin?
Hazır cevaplılık? Çevremde bir büyüğüm varmış gibi bana hal tavır takınamazsınız ama bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum zira tanımadığım birine karşı hazır cevap olacak kadar değerleştirmiyorum
Valla anlamıyorum bu insanlardaki tuhaf aşağılama hallerini akılları sıra altta kalmamış olacaklar.Hem konu açmış, hem de tanımadığım insanların fikirlerine neden değer vereyim diyorbunu diyen arkadaş bir de internetten koca bulmuş
Herkese iyi geceler yakında annem ve ben babama bir erkek arkadaşım olduğunu ve tanışmaya gelmek isteyeceğini söyleyeceğiz tabi benden önce annem söyleyecek, babam internetten tanışmalara çok karşı birisi ve biz internette tanıştık , babam sert yapılı bir insan tepkileri ne olur İnan’ın bilmiyorum , erkek arkadaşım asker , şimdi bu tanışma işi nasıl oluyor babam tanışalım derse evimize mi gelecek ? Ne yapmalı , ve içimde korkular var bu işler ne kadar zor , tecrübe edenler tecrübelerini babalarının erkek arkadaşlarına davranışlarını yazabilirler mi ?
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?