Bu konuda hiç fikrim yok

Yalanla iş olmaz.

İnternetten tanismak ayıp olmamalı.Tamam güven acisindan daha sıkıntılı.Ben nasıl tanistiysam olduğum gibi anlattım.

Sizin süreç çok iyi ilerlemiş. Bazı aileler böyle değil ne yazikki. Çok şanslısınız

İlk baslarda babamla eşimin arası da iyiydi.Karakedi girdi aralarına.

Öncelikle teşekkürler çok güzel sorular , küsme sebebimiz onun yüzündendi abartılacak bir şey değildi ama ben hatasını anlayıp ders çıkarsın istedim bu sebepleydi, geçen yıldan bu yana yüz yüze görüştük kendisini annem ile de görüştürdüm belki benim göremediğim bir şeyi annem farkeder diye , evlilik planı evet var ama henüz düşünmüyoruz yani ailem için de en az 1-2 yıl uygun değil bunu kendisine de belirttim , şu anlık tanışma isteği babamın bizi bilmesini istemek

Bu hazırcevaplığı bababıza karşı da gösterirseniz ortada korkup çekinilecek bir şey kalmaz.
Hazır cevaplılık? Çevremde bir büyüğüm varmış gibi bana hal tavır takınamazsınız ama bunun farkındasınızdır diye düşünüyorum zira tanımadığım birine karşı hazır cevap olacak kadar değerleştirmiyorum

Biz de internetten tanıştık ancak orta arkadaş vasıtasıyla diyoruz. İnanın sonra o konular açılmıyor bile. Neyseki onun arkadaşının eşi benim şehrimde oturuyor o ortak arkadaşımız gibi.

Biz de internetten tanıştık ancak orta arkadaş vasıtasıyla diyoruz. İnanın sonra o konular açılmıyor bile. Neyseki onun arkadaşının eşi benim şehrimde oturuyor o ortak arkadaşımız gibi.
İnternetten tanışanlar neden hep aynı yalanı söylüyor bizde arkadal vasıtasıyla tanıştık diyoruz ama internetten tanışmıştık

Tanımadığın insanlar olduğumuz için değerleştirmiyorsun maden, ozaman burada tanımadığın insanlardan da akıl isteme.

Yaş kaç senin?

Babaya yalan söylenmez
Kızsa da söylenmez, kızar söylenir eser gürler ama sonra kabullenir
Sizi bu boya getiren adama dolap çevirmeyin günahtır
İnternetten tanışıp ilişki yaşama cesaretiniz varsa babanıza doğruyu söylemek bunun yanında devede kulak kalır

Tanımadığın insanlar olduğumuz için değerleştirmiyorsun maden, ozaman burada tanımadığın insanlardan da akıl isteme.

Yaş kaç senin?
Hem konu açmış, hem de tanımadığım insanların fikirlerine neden değer vereyim diyor bunu diyen arkadaş bir de internetten koca bulmuş

Değerleştirmek? Cümleyi anlayamadım ama tavrınıza bakınca size kafa yormaya da gerek olmadığı görülüyor. Babanızla bol şans.

E söylemeyin internetten tanıştık diye. Ne önemi var ki nerden tanıştığınız? Herkes için değişir bu tanışma işleri. Annesiyle oğlu birlikte gelip anneniz ve sizinle görüşebilir, evde görüşen var dışarıda görüşen var, aileleri evde buluşturan var, sadece erkek arkadaşınız size gelebilir. Var da var yani çeşit çeşit. Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz kaç yaşındasınız? Babalara kız vermek zor geldiğinden ilk bir huysuzluk yapıyorlar ama yaşınız küçük değilse ne yapsın alışıyorlar zamanda. Ben tek çocuğum babam evliliğin konusu açıldığında daha ortada aday yokken bile bozulurdu. İş ciddileşince her gün anneme istiyorsa vazgeçsin daha yaşı küçük diyordu küçük dediği yaş 28...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…