Bu konuda hiç fikrim yok

meliketrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
32
15
3
25
Herkese iyi geceler yakında annem ve ben babama bir erkek arkadaşım olduğunu ve tanışmaya gelmek isteyeceğini söyleyeceğiz tabi benden önce annem söyleyecek, babam internetten tanışmalara çok karşı birisi ve biz internette tanıştık , babam sert yapılı bir insan tepkileri ne olur İnan’ın bilmiyorum , erkek arkadaşım asker , şimdi bu tanışma işi nasıl oluyor babam tanışalım derse evimize mi gelecek ? Ne yapmalı , ve içimde korkular var bu işler ne kadar zor , tecrübe edenler tecrübelerini babalarının erkek arkadaşlarına davranışlarını yazabilirler mi ?
Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Ben çok önceden anneme söylemiştim evlenmeye karar verdiğimizde de babama söyledik. Eve geldi ailemle tanıştı. Biz de sevgiliyken tanışma zor o tanışmadan sonra iş ciddiyete binmesi gerekiyordu. Kendi gibi olsun tanışırken tabi ki. Babanlar da iyice tanımış olurlar.

Babanıza internetten tanıştık demenize gerek yok, ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık dersiniz ancak hem internetten hem de şu an asker olan bu arkadaş acaba doğru aday mı biraz hızlı mı gitmişsiniz?
Mesleği asker kendisini 4 Yıldır falan tanıyorum aslında , hızlı mı ? Sizce 😁

Ben çok önceden anneme söylemiştim evlenmeye karar verdiğimizde de babama söyledik. Eve geldi ailemle tanıştı. Biz de sevgiliyken tanışma zor o tanışmadan sonra iş ciddiyete binmesi gerekiyordu. Kendi gibi olsun tanışırken tabi ki. Babanlar da iyice tanımış olurlar.
Haklısınız sizde mi internetten tanıştınız ?

Cok dusunme, annen halleder ☺️

Hizliya getirmeyin isleri kafi. Adama biraz haberleri sindirmek icin zaman verin, bugun haberi verip yarin oglani eve cagirmayin 😅

Internetten tanistiginizi soylemeye gerek yok zaten nerde tanismis diye sormaz gorustugu biri varmis meslegi asker hemen verecek halimiz yok bi tanisalim bakalim daha yerinde bi konusma olur

Cok dusunme, annen halleder ☺️

Hizliya getirmeyin isleri kafi. Adama biraz haberleri sindirmek icin zaman verin, bugun haberi verip yarin oglani eve cagirmayin 😅
Çok doğru😁 bi de şunu belirtiyim biz 2018-2019 da konuşuyorduk 20-21 de iki sene küs kaldık kendisi mesajları falan atıyordu ben bakmıyordum sonra 22 de geri barıştık şu an devam ediyor tanıma sürem böyle küs olduğumuz zamanlarda da hafif hafif konuşuyorduk bazen

Herkese iyi geceler yakında annem ve ben babama bir erkek arkadaşım olduğunu ve tanışmaya gelmek isteyeceğini söyleyeceğiz tabi benden önce annem söyleyecek, babam internetten tanışmalara çok karşı birisi ve biz internette tanıştık , babam sert yapılı bir insan tepkileri ne olur İnan’ın bilmiyorum , erkek arkadaşım asker , şimdi bu tanışma işi nasıl oluyor babam tanışalım derse evimize mi gelecek ? Ne yapmalı , ve içimde korkular var bu işler ne kadar zor , tecrübe edenler tecrübelerini babalarının erkek arkadaşlarına davranışlarını yazabilirler mi ?
Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Eşimle sevgili iken babama söylediğimizde bir şey demedi. Tanıştıklarında da efendi biri olduğu için babamın hoşuna gitti aksi bir davranışı olmadı babamın. Ki babam Karadeniz erkeği huysuz sinirli biridir. 😅

10 yıllık evliyim internette tanıştık ve hala kimse bilmiyor 😂😂 Aynı yalanı o kadar çok anlattım ki tanışma hikayemize ben de inandım artık 😂😂 Bence bu detayı siz de paylaşmayın, gerek yok. Bizde annem babama söyledi. Eşim bir aksam yemeğinde evimize geldi, ailemle tanıştı. Sonra ailesi geldi, aileler tanıştı. Babam hic istemedi cünkü benim turşumu kurmak istiyordu 😂😂 ama ben istediğim için engel olmadı. Babamın benim evlenip gidecek olmam dışında eşimle ilgili sebepleri ve itirazları olsaydi onu dinlerdim kesinlikle. Ama neyse ki evli mutlu 2 cocuklu hayatım ailemi de mutlu etti🙏

10 yıllık evliyim internette tanıştık ve hala kimse bilmiyor 😂😂 Aynı yalanı o kadar çok anlattım ki tanışma hikayemize ben de inandım artık 😂😂 Bence bu detayı siz de paylaşmayın, gerek yok. Bizde annem babama söyledi. Eşim bir aksam yemeğinde evimize geldi, ailemle tanıştı. Sonra ailesi geldi, aileler tanıştı. Babam hic istemedi cünkü benim turşumu kurmak istiyordu 😂😂 ama ben istediğim için engel olmadı. Babamın benim evlenip gidecek olmam dışında eşimle ilgili sebepleri ve itirazları olsaydi onu dinlerdim kesinlikle. Ama neyse ki evli mutlu 2 cocuklu hayatım ailemi de mutlu etti🙏
😂😂 güzelmiş Allah bir ömür mutlu etsin

Mesleği asker kendisini 4 Yıldır falan tanıyorum aslında , hızlı mı ? Sizce 😁

Çok doğru😁 bi de şunu belirtiyim biz 2018-2019 da konuşuyorduk 20-21 de iki sene küs kaldık kendisi mesajları falan atıyordu ben bakmıyordum sonra 22 de geri barıştık şu an devam ediyor tanıma sürem böyle küs olduğumuz zamanlarda da hafif hafif konuşuyorduk bazen

Bu 4 yıl içinde, 2 yıl küsmüşsünüz. Bundan 5 yıl önceki konuşmanızın üzerine, 2 yıllık küslük girme sebebi neydi ?

Son 1 yılı dikkate almak daha doğru olacaktır bu durumda. Geçen yıldan bu yana yüz yüze görüştünüz mü; uzak mesafe ilişkisi yaşayıp, internet üzerinden mi devam etti ilişkiniz ?

Bunları sizi sorgulamak amacıyla sormuyorum. Erkek arkadaşınızı, babanızla tanıştırmadan önce; kendisini yeterince tanıdığınızdan emin misiniz ? Babanız tanışma sonrası, kısa sürede evlenmenizi bekleyebilir. Erkek arkadaşınızla yakın zamanda evlilik planınız var mı ?

Nerden tanıştınız kısmını babanız sorar mi bilmiyorum ama sorarsa, dersane,okul o şekilde birşey uydurursunuz. Tabi bunu söylerken anne, sevgili ve siz ortak olarak birbirinizden haberiniz olarak söyleyin ki enseyi ele vermeyin.

Ama internetten tanıma falan ne kadar tanıdınız birbirinizi aynı şehirde misiniz? Yüz yüze görüşmeler sıklıkla oldu mu?

Annenizin yerinde ben olsam önce ben kendim tanırdım. İnternet ortamlari bana çok güvenli gelmiyor.

Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Benim oldu.İlk aynı sehirdeydik.Onlar geldiler tanışmaya onlar geldi olmadı.Daha sonra 3 sene sonra şimdiki eşimle babam illa şehirlerine gidip görüp tanisicam dedi.Simdide söyleniyor yok internetten buldun bak şöyle böyle diye.Hayat bana zindan oldu.Sana tek tavsiyem evleneceğin kişi iyi niyetli bile olsa ailede arsız birisi varsa işin zor keske babana anlatmadan önce ailenin huyunu suyunu arastirsaydin.

Back
X