Bu konuda ne yapılabilir?

nazliusta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
126
91
48
Konya
Merhaba;
Kızlar konuyu aslında kardeşime destek için açıyorum, kendisinin nete girme fırsatı yok, tavsiyelerinize acil ihtiyacı var. Kardeşim 2 yıllık evli ve 2 bebeği var, bebekler 1 yaş arayla olduğu için çok zorlanıyor. Annem sağlık nedenlerinden dolayı kardeşime destek olamıyor, Kayınvalidesi ve kayınpederi destek oldu. Bir süredir onlarla kalıyordu ama şuan da yüzgöz olmuş durumdalar. Neden olduğunu anlamadım hep çok iyi anlaşırlardı aslında. Kardeşim atanamadı, çalışmadığı için maddi sıkıntılar artmış, onlarda bunu sürekli dile getirir olmuşlar, Kardeşimde çenesine çok hakim olamamış galiba birşeyler söylemiş, eşiyle de arası bozulmuş. En son kendi evlerine geçmişler ama kayınvalidesi oğluyla konuşurken oğlum sen sıkılırsan gel, onlar evde otursunlar demiş. Kardeşimi istemiyor yani artık.

Sanırım söyledikleri laflar çok ağırına gitmiş ve dayanamıyıor, ama umurunda değil olanlar. Çok sinirli, evliliğini riske atıyor, benim bebeğim yok bana sürekli sen anlamıyorsun diyor, daha kötü şeyler olmasından korkuyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Cnmm ya umarim duzelir tuhhh..resmen cikmazda yanii allahim guc versin..herseyi birakip esiyle arayi duzeltsinn..alttan alsinn biras..gerci soluoruz ama uygulayabilir miyiz

çok üzüldüm kardeşinizin duruma,
iki çocuk bakmak kolay değil, Allah yardımcısı olsun
hele bir de kimseden destek almıyorsa şimdi iyice bunalır.
maddi sıkıntılarda başlamış
siz yardımcı olamaz mısınız kardeşinize ?
çalışıyorsunuz sanırım en azından akşam iş çıkışı bir iki saat uğrayıp
çocukların bakımı konusunda yardımcı olsanız?

anlaşılan herşeyi gözden çıkarmış kardeşin, pek umursamıyor olanları..
çocukların stresi fazla gelmiş olabilir. annen yardımcı olamıyorsa sen biraz destek olsan bakım konusunda??

çok üzüldüm kardeşinizin duruma,
iki çocuk bakmak kolay değil, Allah yardımcısı olsun
hele bir de kimseden destek almıyorsa şimdi iyice bunalır.
maddi sıkıntılarda başlamış
siz yardımcı olamaz mısınız kardeşinize ?
çalışıyorsunuz sanırım en azından akşam iş çıkışı bir iki saat uğrayıp
çocukların bakımı konusunda yardımcı olsanız?

Görüşüyoruz ama 1-2 saat yetmiyor onada, ertesi gün gene aynı durumda buluyoruz. Daha kesin bi çözüm olması lazım, kendini toplaması için.

Back
X