- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
Merhaba arkadaslar hayırlı cumalar hepinize ben geçenlerde yine konu açmıştım malum kişiden dolayı ondan sonra dikiş tutturamadik sürekli ayni şeyler üzerinden tartıştık zaten genel olarak hep bn alttan alır ilişkiyi yürütüyordm artk bnde yoruldum ve bitirme karari aldm uzun süreli bir ilişki bayağı da yormustu neyse şmdi yeni konuma gelecek olursam benim çok önceden de tanıdığım biriisi vardı benimle evlenmek istiyordu ve ben yıllar önce sevgilimden ayrıldığım da bi süre onunla konuşmuştuk lakin ben eski sevgilimi unutamadgm için onu sevdiğimden bu kişiyle flört aşamasında kaldık sonra kendisi evlendi çocuğu oldu 2 yıl önce de boşanmış geçenlerde sosyal medya da denk geldik ve konuşmaya başladık bnde sevgilimden ayrıldığımi söyledim o da beni halen istediğini eğer istersem evlenmek istediğini söyledi çok iyi sevgilimin tam tersi birisi her yönden mezhep farkımız da var ama bn sorun etmiyorum o konuları bnm sorun ettgim şey evlenmiş ayrılmış ve bi çocuğunun olması oysa bn hic evlenmedim bunlar ilerde bana büyük sorun olur mu başlamadan bitirmelimiyim yoksa daha iyi tanımaya mi çalışmaliyim bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlarn yorumlarını bekliyorm