İyi geceler. Aklım o kadar karışık ki hiç mantıklı düşünemiyorum. Sizden fikir almak istiyorum. Nerden başlasam onuda bilemedim. Eşimin lokantası var iki ortaklar. Eşim bana orası için Instagram hesabı açmamı söyledi. Bende kendi telefonumdan açıp onunkindende giriş yaptım. Sonra hesaba girmedim bile. Bi gün bi baktım hesaptan çıkılmış ve şifre değişmiş. Eşime sordum sadece ortağıyla ikisinde olsun istemişler. Hayır dükkanda küçücük biyer ve hesapta paylaşım falanda yok. Ortağı kullanmayı bile bilmiyo. Saçma sapan bahaneler söyledi neymiş onun eşide hesaba girmek istermiş. Yani paylaşım olmayan takipçi olmayan saçma sapan bi hesap bu. Sonra neyse ben önemsemedim. Bugün eşim telefonu bırakıp içeri gitti. Bende niyeyse yerimde duramadım alıp instagrama baktım o hesaba. Beğenilen fotoğraflarda 3 5 tane yabancı açık saçık kadın fotoğrafı var. Hani böyle manken yada ünlü falan değil kadınlar. Gittim söyledim. Şimdi sorsam ben değil ortağım yapmış dersin söyle ona bu iş hesabı beğendiklerinizi herkes görebilir falan dedim. Benide neden hesaptan çıkarttığın belli oldu dedim. Ağzını bile açmadı ve saatlerdir benimle konuşmuyo. O kadar canımı acıttı ki. Kendimi çok yetersiz ve değersiz hissettim. Ben bunu abartıyomuyum yoksa bu kadar kırılmam normal mi