- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
+1Ya da isteseydi konuşmayı devam ettirir miydi?
Zaten dün konuşmuşsunuz en son, günler geçmemiş ki üstünden. Ama en son 162yim dedikten sonra bir şey yazmadı ise yani konuşma böyle yarım kaldıysa siz yazmayın, ondan bekleyin. Uzun kızları beğeniyor belki de.
Çok şekilci bi tip ya sevgili olsanız bile mutlu olamazsın eliştirir durur bu
Basından savıp yatmıs resmenHayır yazdı hatta kendi konu açtı sakallarımı uzatamıyorum öyle faha byüğk gösteriyorum , spor yapıyomusun fln . Ama ben yapmıyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo dedim oda bana hıım boşver takıl ozaman ben yatıyorum hayırlı geceler dedi geç bi saatti ama bilemedin
Yani evet spor yapmaman hoşuna gitmemiş gibi davranmış. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, çok şekilci. O yazana kadar yazma sakın bir şey.Hayır yazdı hatta kendi konu açtı sakallarımı uzatamıyorum öyle faha byüğk gösteriyorum , spor yapıyomusun fln . Ama ben yapmıyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo dedim oda bana hıım boşver takıl ozaman ben yatıyorum hayırlı geceler dedi geç bi saatti ama bilemedin
Çok bakımlı erkekten korkarım ve tercih etmem:)Bana da öyle geldi çünkü kendisi baya bakımlı . Kendimi tuhaf hissettim spor yapmamak suçmuş gibi :))
Sporu görsellik için yapan çoğu erkeğin ortak cümlesi “sende spor yap harika birşey yeaaa”dır.
Burda şair vücudun kütür kütür olsun çünkü ben iklimi değil vitrini beğenirim demek ister.
Seni olduğun gibi kabul etmeyen kusurlarını örtmeyenden yar da olmaz koca da olmaz. Frida ablamızın bazı yazıları var oku ve koşarak uzaklaş.
Kaldı ki sen kaçtığında ilgi çekici olursun bu da başka bir konu başlığı.
Ilk konuşmada kaslarından bahseden erkek mi
Havalı kendini beğenmiş görüntüye Önem veren bir tipse boşverin.
Zaten onlar egoları yüksek oluyor.
Merhaba aylaar önce yaşadığım ilçede bi çocuğu görüp çok beğenmiştim neyae biraz zaman geçtikten sonra instagramda onun profili denk geldi ve ben ara sıra bakıyodum içimden hep beni eklemesini umut ediyodum ve bir gün konuşacağımızı sanki biliyodum . Geçen gün hikayesini izledim ve baktım beni eklemiş daha sonrada dün mesaj attı mesleğinden bahsetti kendi hayatından bende öyle . Kaslı biri spor yapıyomuş biraz kasıntı ve havalı gibi bana sende spor yapıyomusun yapsann iyi olur dedi sağlık için iyi ve herşeyi unutturur dedi . Biraz konuştuk dan sonra uyuduk . Ve bidaha yazmadı bugun acaba spor yapmam ve boyumu sormuştu uzunsun galiba diye bende 162 yim dedim onu mu sorun etti de bidaha konuşmadık kafam karıştı . Ben yazsam mı acaba? Ya da isteseydi konuşmayı devam ettirir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?