• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Konuya bakmadan geçerseniz aklınız burda kalır.

Selam kızlar;
Nişanlım arefe gününden beri böbrek taşı düşürüyor. Daha doğrusu düşüremiyor. Sancılar içinde sürekli. Doktor düşmezse ameliyatla alacaklarını söyledi. Bu sene içindeki 3. Ameliyatı olacak. Bunu ameliyatsız düşürmenin yolu yok mu? Bu durumu yaşayanlar lütfeeeeeennn yardımmmmm...!!

Not: gilaburu suyu, balık taşı, soğan suyu, ip atlamak, zıplamak, avakado çayı, yoğurt suyu, normal su, herşeyi denedik ama düşmüyor :(

Bira.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailecek taş ve kum döken bir bünyeye sahibiz. Bundan yıllar önce babam ameliyat olmak üzere hastaneye yatmıştıki ona tavsiye edilen bir ot sayesinde ameliyattan kurtuldu. Bahsedeceğim ot KIRK KİLİT OTU. Aktarlardan bulabilirsiniz. Özelliği taşı içerde parçalayarak dışarı atması. Bu otu kaynatacak suyunu her sabah aç karnına içebildiğiniz büyüklükte koca bir bardak içeceksiniz. İçimi hoş değil ancak etkisi çok. Sabırla bu otun suyunu için. Babam aşağı yukarı 2 hafta içinde taşını parça parça ağrısız düşürdü. Umarım şifasını görür, bize de dua edersiniz. Çok geçmiş olsun.

Dipnot: Ben küçüklüğümde kum döktüm, birkaç yıl önce de 1 gecede taş düşürdüm. Ancak ben taş düşürürken o ottan evde yoktu. Tam 5 saat sabaha kadar salonda turladım, ağladım. Eşim kekik suyu kaynattı, onu yudumladım. (Netten görmüş) Sabaha karşı yorgunluktan ve 3 aprol etkisiyle sızdım. Uyanıp wcye gittiğimde de taşı düşürdüm. Bu da aklınızda olsun)

Bakalım yarın doktor almazsa aklımızda bulunsun. Yine de Allah razı olsun canım.

En etkili çözüm bboollll bboollll ssuuuuuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimdede taş vardı düşürdü
kabuklu arpa alıp su ile düdüklüde
en az 1 saat pişirdikten sonra bunu elekten geçirip , sevdiğine içireceksin ,eşim taşı hep bununla düşürmüşdür bu tarifide akrabası olan ürologdan almıştı ,tavsiye ederim
Waouw hiç bilmediğim şeyler öğreniyorumm

Alkolsüz almadınız mı :53: Ay, gülünmez de adamın canı yakarken ama güldürdün beni :9:

Valla ben karşısına geçip gülüyorum artk napıym elimden bşy gelmiyo :) alkolsüz etki etmez almışken tam olsun dedi eski aşklarını anlattırsamıydım hiç aklıma gelmedi bak üzüldüm şimdi :D

Selam kızlar;
Nişanlım arefe gününden beri böbrek taşı düşürüyor. Daha doğrusu düşüremiyor. Sancılar içinde sürekli. Doktor düşmezse ameliyatla alacaklarını söyledi. Bu sene içindeki 3. Ameliyatı olacak. Bunu ameliyatsız düşürmenin yolu yok mu? Bu durumu yaşayanlar lütfeeeeeennn yardımmmmm...!!

Not: gilaburu suyu, balık taşı, soğan suyu, ip atlamak, zıplamak, avakado çayı, yoğurt suyu, normal su, herşeyi denedik ama düşmüyor :(

Arkadaşım iki litre suya bir kg salatalık doğrayıp ve bir kg limonu sıkıp iki hafta beklettikten sonra içip düşürgüğünü iddia ediyordu:)) deneyn istersen

Arkadaşım iki litre suya bir kg salatalık doğrayıp ve bir kg limonu sıkıp iki hafta beklettikten sonra içip düşürgüğünü iddia ediyordu:)) deneyn istersen

Kızlar çocuğun midesini bozmayalım iyileştiricem derken gıda zehirlenmesinden gidecek sevdiceğim :D

Dut gerçekten düşürüyor , kayınpederim her sene bahçemiz var oradan dut yer çok sever ama onu ne zaman yese fenalaşır hastanelik olur.
Dedim hastanelik oluyorsun niye yiyorsun ne güzel kızım düşüyor işte dedi.

Dut gerçekten düşürüyor , kayınpederim her sene bahçemiz var oradan dut yer çok sever ama onu ne zaman yese fenalaşır hastanelik olur.
Dedim hastanelik oluyorsun niye yiyorsun ne güzel kızım düşüyor işte dedi.

Şu ana kadar bilmediğim 3 yöntem öğrendim uyguluycam fırsat olursa

En başta geçmiş olsun bende düşürdüm bilirim ne demek olduğunu araştırmadigim yöntem kalmadı ama hepsi boş yazılanlarida okudum malesef hiç biri tutmadı bi keresinde bol su içmiştim minibüsün en arkasında yani en sarsılan bölümde oturdum hastahanelik oldum hepsi gitti tabi ben perişan oldum kalanlarıda lazerle yani elektrikli ışıkla içten kırıyorlar neden ameliyat demişki doktor pek yapmazlar onu eğer çok büyükse zaten bu yöntemlerin hiç biri olmaz

En başta geçmiş olsun bende düşürdüm bilirim ne demek olduğunu araştırmadigim yöntem kalmadı ama hepsi boş yazılanlarida okudum malesef hiç biri tutmadı bi keresinde bol su içmiştim minibüsün en arkasında yani en sarsılan bölümde oturdum hastahanelik oldum hepsi gitti tabi ben perişan oldum kalanlarıda lazerle yani elektrikli ışıkla içten kırıyorlar neden ameliyat demişki doktor pek yapmazlar onu eğer çok büyükse zaten bu yöntemlerin hiç biri olmaz

Ameliyat diye kastettiği acaba lazer fln mı ki bilemedim şimdi

Selam kızlar;

Yalnız başlık harika :1::1:
Ayaklarını filan sıcak tutun belki yararı olur geçmiş olsun.

Back
X