Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi

Onu daha çok borca sok. Kafasını borçtan çıkartma. Nacizane tavsiyemdir. Sor istersen büyüklerine bu fikri ..

Tatlim herkesin yapisi farklidir bi sure kendi haline birak usteleme cok

Bir de beni düşündüren şu.benim tatmin olmadığımı biliyor ve bunun için çok büyük bir çaba harcamıyor salmış gibi asıl beni üzen bu. Sadece cinsellik anlamında da değil tatminlik olayı. Genel davranış itibarı ile

off ne zor evlilik evlenememek de zor Allah yardım etsin inşaallah düzelir erkekler de ettem kemikten kusurları olan insan. ilgi ve cinsellikle ilgili cok beklenti üstünde daha da baskıya sebep olabilir fazla dillendirmeyin isterseniz pozitif olmaya onu rahatlatmaya calısın rol yapabilen biriyseniz tanbiii

Bu konuda değişemiyorsanız yardıma ihtiyacınız var. Sağlıklı bir durum değil.
Alıştırmak kötü elbette. Öfke duymanıza sebep oluyor. Sanırım bu yüzden de kırıcı konuşuyorsunuz. Ortada bir mecburiyet olmadığını bilin. Sürekli verici taraf olmak yorucudur eminim ki. Bu geçici bir dönem de olabilir. İleriye dönük kalıcı bir değişim de olabilir. Zamanla anlaşılır.

Yorulduğunu fark ediyorum bu huyundan kaç kez tartıştık zaten bu konu yüzünden. Zaten benden uzaklaşıyorsa da benim yüzümdedir ama baştan alıştrmasaydı oda. Neyse bende kendme çeki düzen vermem gerektiğini anlamş oldum

Maalesef rol kesinlikle yapamam. Geçende beni tatmin edemiyorsun dedim bu ayrılık sebebi resmen dedi çok ağır konuştğmu söyledi

Maalesef rol kesinlikle yapamam. Geçende beni tatmin edemiyorsun dedim bu ayrılık sebebi resmen dedi çok ağır konuştğmu söyledi
işte onu diyorum keşke biraz rol yapıp sinirinizi yansıtmasanız o daha da üstünde baskı oluşturmasin diye inşalalah düzelir üzülme

İnşallah düzelir aranızdaki sorun. Eskisinden daha mutlu olursunuz. İyi bayramlar diliyorum

Şu yazdıklarınızdan oldukça yorucu biri olduğunuz sonucunu çıkarıyorum doğrusu. ‘Beni böyle alıştırdı, ben bencilim’ diyip işin içinden çıkamazsınız. Düşünsenize sürekli verici olduğunuz bir ilişki içinde olduğunuzu? Çok boğucu ve yorucu bence. Sürekli sevgi-ilgi dilenen bir kadın ya da erkek profili kimseye cazip gelmez bi zaman sonra. Biraz da siz eşinizin nazını çekin, sizin gururunuz ve egonuz varsa aynı şekilde onun da var bunu unutmayın lütfen. Bu şekilde devam ederseniz eşinizde öfke ve kızgınlık birikir. Bu şekilde uzak durarak da bu öfkesini açığa vuruyor olabilir.

Eşiniz bu durumu ona söyledikten sonra daha da kendini eksik hissedip uzaklaşmış olabilir.Belki o da tatmin olamıyor ama ayrılık sebebi gördüğü için bunu size diyemiyor.

Biraz kenara çekilip izlemenizde fayda var.

Cinsel anlamda beni kesinlikle mutlu edemiyor ve bunu artık yüzüne vurur oldum bahane buluyor. Bişeyler sunuyor sebep olarak ama kesinlikle tatmin olmuyorm cevaplarından.

Yüzüne böyle direkt söylediyseniz ya da memnuniyetsiz davrandıysanız geri çekilmesi normal. Bu arada şu "trip atma" olayından vazgeçin, siz liseli ergenler değilsiniz karı kocasınız. Doğru iletişim yöntemi bu değil. Trip atınca sanki karşı taraf sizin zihnini okuyabiliyor gibi düşünüyorsunuz. Oysa adamın gördüğü hayatından memnuniyetsiz bir kadın. Kendisini cinsel olarak yetersiz hissettirmesi de cabası. Sizin mutsuz olduğunuz kadar o da mutsuzdur. İyi cinselliğin yolu iyi iletişimden geçer, tek taraflı şekilde doğru ilişkiye ulaşılamaz. Öyle olsaydı kadınlar bir dildoyla mutluluğu yakalayabilirlerdi.

Cinsel hayatınız iyi gitmiyor olabilir ama bunu çözmenin yolu trip atmak ya da memnuniyetsiz bir yüz ifadesi takınmak değildir. Altında ne yattığını bilmiyorum, cinsel bir sorun varsa buna tanı konması için en az 6 ay düzenli olarak yaşanması gerekmektedir. Mesela sadece 3 gün ya da 1 ay süren bir sertleşme sorunu varsa bu adama sertleşme bozukluğu var denemez. Önce nerede sıkıntı yaşandığını bulmak gerekir, kadının orgazmı erkeğe kıyasla daha zordur. Erkeğin orgazmı iki basamaklı bir evreyken kadının üç basamaklıdır. İçinize atmayarak anlatmanız lazım eşinize. Bak eskiden şöyle şöyleydi ve bundan mutluydum şimdi ön sevişmeyi daha kısa tutuyorsun, daha şöyle şöylesin diyerek ona yol gösterebilirsiniz. Ya da gaza getirmek için "sahte orgazm taklidi" yolunu seçebilirsiniz ama bunun kadına haksızlık olduğunu düşündüğümden önermiyorum düzenli olarak yapılmasını. Ara sıra yapılabilir ama çünkü erkek bu şekilde zevk verdiğini düşünerek daha şevkli hareket eder. Kendinizi doğru ifade etmeden çözüme ulaşamazsınız. Trip atmak falan böyle şeyler olmaz, dediğim gibi lisede değilsiniz artık.

Yani bana esim "beni tatmin etmiyorsun" dese sanirim iyice geri cekilirdim. Cünkü sizin aslinda istedikleriniz yüze bu sekilde vurunca ortaya cikmiyor ki? Herhangi bir stres yasiyor mu?
Cok dogru soyluyorsunuz
Evlılıgımızın oşk zamanları vajınusmus gıbı bısey vardı korkuyırdum o iş olmuyordu .
Eşim sınırlendıkçe olması lazım dedıkçe ben daha cok kendımı gerıye cekmiştşm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…