- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
-
telefonuna baktıgınızdan onun haberi var ama öyle değil mi?
olmamalı işte, tskipte olun bence
Telefonunu karıştrdığmdan haberi var ama o yokken de bakıyorum bilmiyorum düşünmek istemiyorum böyle bir şey
Onu daha çok borca sok. Kafasını borçtan çıkartma. Nacizane tavsiyemdir. Sor istersen büyüklerine bu fikri ..Evet maddi olarak sıkıntısı var işi iyi ama borcu olduğu için bir türlü toparlanamıyor ama şuanlık bir durum değil bu evlendiğimizden beri borcumuz var bilmiyorum son zamanlarda bazı huylarımdan yorulduğunu da söyledi.
Nasıl yani neden ki anlamadımOnu daha çok borca sok. Kafasını borçtan çıkartma. Nacizane tavsiyemdir. Sor istersen büyüklerine bu fikri ..
Tatlim herkesin yapisi farklidir bi sure kendi haline birak usteleme cokAra ara sıkıntılardan bahsediyor hatta cinsel anlamda neden böyle olduğunu da sordum bir ara o da kan değerlerini ölçtürmütü bazı değerleri düşük çıktı onları dedi bu yüzden de olabilir diye ama çok da çaba sarf ediyor gibi gelmiyor bana kıçını dönüp uyuyabiliyor resmen ben yapamam bunu mesela
Kaç kez değişmeyi denedim. Olmuyor bana ilgi göstermediği zaman acayip sinirlenip hıtçınlaşıyorm ve canını yakmak istiyorum resmen.
Hep beni sevsin bana ilgi göstersin . ama o da suçlu çünkü bunu o alıştrdı bana. Baştan beri ilgiye boğup da sonradan çekilirse tökezlerm tabi. Haksız mıyım
Bu konuda değişemiyorsanız yardıma ihtiyacınız var. Sağlıklı bir durum değil.
Alıştırmak kötü elbette. Öfke duymanıza sebep oluyor. Sanırım bu yüzden de kırıcı konuşuyorsunuz. Ortada bir mecburiyet olmadığını bilin. Sürekli verici taraf olmak yorucudur eminim ki. Bu geçici bir dönem de olabilir. İleriye dönük kalıcı bir değişim de olabilir. Zamanla anlaşılır.
off ne zor evlilik evlenememek de zor Allah yardım etsin inşaallah düzelir erkekler de ettem kemikten kusurları olan insan. ilgi ve cinsellikle ilgili cok beklenti üstünde daha da baskıya sebep olabilir fazla dillendirmeyin isterseniz pozitif olmaya onu rahatlatmaya calısın rol yapabilen biriyseniz tanbiii
işte onu diyorum keşke biraz rol yapıp sinirinizi yansıtmasanız o daha da üstünde baskı oluşturmasin diye inşalalah düzelir üzülmeMaalesef rol kesinlikle yapamam. Geçende beni tatmin edemiyorsun dedim bu ayrılık sebebi resmen dedi çok ağır konuştğmu söyledi
Yorulduğunu fark ediyorum bu huyundan kaç kez tartıştık zaten bu konu yüzünden. Zaten benden uzaklaşıyorsa da benim yüzümdedir ama baştan alıştrmasaydı oda. Neyse bende kendme çeki düzen vermem gerektiğini anlamş oldum
İnşallah ya. Hiç bu durumda olacağım aklıma gelmezdi. Evlilik yolu sabır yoluymşişte onu diyorum keşke biraz rol yapıp sinirinizi yansıtmasanız o daha da üstünde baskı oluşturmasin diye inşalalah düzelir üzülme
İnşallah düzelir aranızdaki sorun. Eskisinden daha mutlu olursunuz. İyi bayramlar diliyorum
Kaç kez değişmeyi denedim. Olmuyor bana ilgi göstermediği zaman acayip sinirlenip hıtçınlaşıyorm ve canını yakmak istiyorum resmen.
Hep beni sevsin bana ilgi göstersin . ama o da suçlu çünkü bunu o alıştrdı bana. Baştan beri ilgiye boğup da sonradan çekilirse tökezlerm tabi. Haksız mıyım
Cinsel anlamda beni kesinlikle mutlu edemiyor ve bunu artık yüzüne vurur oldum bahane buluyor. Bişeyler sunuyor sebep olarak ama kesinlikle tatmin olmuyorm cevaplarından.
Cok dogru soyluyorsunuzYani bana esim "beni tatmin etmiyorsun" dese sanirim iyice geri cekilirdim. Cünkü sizin aslinda istedikleriniz yüze bu sekilde vurunca ortaya cikmiyor ki? Herhangi bir stres yasiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?