Bu konuyu açacağım hiç aklıma gelmezdi

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Merhabalar. 2 yıllık evliyim. Gayet güzel giden bir evliliğim var arada sorunlar tabi ki oluyor ama genel anlamda iyi diyelim. Son zamanlarda eşimin benden uzaklaştığını fark ediyorum. Hem cinsel anlamda hem normal davranış olarak. Ve bu beni aşırı rahatsız etti. Çünkü eşim çok üzerime düşerdi her zaman.
İlgiye çok alışkın biriyim. Ve bu durum beni çok düşündürmeye başladı
Cinsel anlamda beni kesinlikle mutlu edemiyor ve bunu artık yüzüne vurur oldum bahane buluyor. Bişeyler sunuyor sebep olarak ama kesinlikle tatmin olmuyorm cevaplarından.
Fiziki anlamda gerçekten güzel biriyim. Anlayamıyorum ne olabilir diye düşünüyorum aklıma kötü bişey getirmek de istemiyorum ama beynimi kemiriyor yanaştığmda reddedilebiliyorm ve bu benim için çok ağır bişey. Mesela şuan çok yoruldm bugün dedi kızmıyorsun dimi bana dedi bende yok dedim sırtımı döndüm trip attığımı anlasın diye ve o resmen uyudu.
Anlatırken daha da sinirleniyorum. Bu nasıl bir yorgunluk anlamıyorum. Ben tüm gün bebeğimzle uğraştğm halde ona karşı hep heyecanımı belli ediyorum.
Geçici bir durum mudur acaba çok canımı sıktı gece gece ya :KK43:((

Buradaki konuların genelinde cinsel hayat bebekten sonra hep bir sekteye uğramış.

Evli değilim bebeğim de yok. Nedir ne değildir bilemeyeceğim ama üstelemeyin bence. Biraz akışına bırakın. Baktınız olmuyor terapiye falan başlarsınız.

Onceden hic oldu mu boyle isiyle ilgili bi sorunu mu var acaba

Ara ara sıkıntılardan bahsediyor hatta cinsel anlamda neden böyle olduğunu da sordum bir ara o da kan değerlerini ölçtürmütü bazı değerleri düşük çıktı onları dedi bu yüzden de olabilir diye ama çok da çaba sarf ediyor gibi gelmiyor bana kıçını dönüp uyuyabiliyor resmen ben yapamam bunu mesela

Evet öyle. Beni baştan beri ilgiye alakaya alıştrdığı için şuan bunu kabullenemiyorum maalesef

Yani bana esim "beni tatmin etmiyorsun" dese sanirim iyice geri cekilirdim. Cünkü sizin aslinda istedikleriniz yüze bu sekilde vurunca ortaya cikmiyor ki? Herhangi bir stres yasiyor mu?

insanları kırmayınız ve anlayışlı olunuz. normal bir durum olabilir.

Olayları büyütmek gibi bir yapım da var ama bu konuyu artık ciddi anlamda düşünür oldum çünkü belli zamandır bekliyorum ne zaman düzelecek diye ama yok çaba göremiyorum salmış gibi bazı şeyleri

Yani bana esim "beni tatmin etmiyorsun" dese sanirim iyice geri cekilirdim. Cünkü sizin aslinda istedikleriniz yüze bu sekilde vurunca ortaya cikmiyor ki? Herhangi bir stres yasiyor mu?
Evet maddi olarak sıkıntısı var işi iyi ama borcu olduğu için bir türlü toparlanamıyor ama şuanlık bir durum değil bu evlendiğimizden beri borcumuz var bilmiyorum son zamanlarda bazı huylarımdan yorulduğunu da söyledi. :(

Bu ilgisizlik ne süredir var? 1 ay 2 ay vs. bir düşünün o arada ne oldu acaba da sizden soğudu?

Şu da bir gerçek siz de yazmışsınız ilgiye alıştım diye. Belki de yorulmuştur ve kendisinin sorunları vardır. Siz ilgi, anlayış gösterin. Evlilik böyle bir şey değil mi? Beni tatmin edemiyorsun, bana ilgi göstermiyorsun deyip kızmayın. Biraz idare etmeye, sabırlı olmaya çalışın. Belki kafasını daha da karıştırmışsınızdır tepkinizle. Bilemiyorum bunlar benim düşüncem..

Buradaki konuların genelinde cinsel hayat bebekten sonra hep bir sekteye uğramış.

Evli değilim bebeğim de yok. Nedir ne değildir bilemeyeceğim ama üstelemeyin bence. Biraz akışına bırakın. Baktınız olmuyor terapiye falan başlarsınız.

Aslında bebek olduktan sonra fena da değildik bence bu sefer farklı gibi. Bilmiyorum inşallah ben büyütüyorumdr ama bana göre heyecan bu kadar çabuk bitmemeli

Bu ilgisizlik ne süredir var? 1 ay 2 ay vs. bir düşünün o arada ne oldu acaba da sizden soğudu?

Şu da bir gerçek siz de yazmışsınız ilgiye alıştım diye. Belki de yorulmuştur ve kendisinin sorunları vardır. Siz ilgi, anlayış gösterin. Evlilik böyle bir şey değil mi? Beni tatmin edemiyorsun, bana ilgi göstermiyorsun deyip kızmayın. Biraz idare etmeye, sabırlı olmaya çalışın. Belki kafasını daha da karıştırmışsınızdır tepkinizle. Bilemiyorum bunlar benim düşüncem..
Öyle bir yapım var ki biraz bencilim bu konuda çünkü hep böyle alıştım o sevsin o öpüsn o nazlasın beni. Ve bu ara bundan yorulduğunu seziyorum

telefonunu karıştırdınız mı? aklınıza kötü şeyler sokmak istemiyorum ama çaktırmadan eşinizi takibe almanızı salık veririm.önce herhangi bir aldatma olup olmadıgıyla alakalı emin olursanız diğer olasılıkları sonra da düşünebilirsiniz.

Öyle bir yapım var ki biraz bencilim bu konuda çünkü hep böyle alıştım o sevsin o öpüsn o nazlasın beni. Ve bu ara bundan yorulduğunu seziyorum

Bunun farkinda iseniz biraz kendinizi değiştirmeye çalışın. Zor olduğunu biliyorum ama siz de karşınızdaki kişi mutlu olsa mutlu olursunuz eminim. Eşinizin huzursuz ve mutsuz olduğunu düşündüm açıkçası. Belki de elinizi taşın altına koyma vakti gelmiştir. Sizin ilgi ve desteğiniz ile düzelecektir diye düşünüyorum. Siz çaba verdiniz ama olmadi o zaman bir uzman desteği de alabilirsiniz.

Bunun farkinda iseniz biraz kendinizi değiştirmeye çalışın. Zor olduğunu biliyorum ama siz de karşınızdaki kişi mutlu olsa mutlu olursunuz eminim. Eşinizin huzursuz ve mutsuz olduğunu düşündüm açıkçası. Belki de elinizi taşın altına koyma vakti gelmiştir. Sizin ilgi ve desteğiniz ile düzelecektir diye düşünüyorum. Siz çaba verdiniz ama olmadi o zaman bir uzman desteği de alabilirsiniz.
Kaç kez değişmeyi denedim. Olmuyor bana ilgi göstermediği zaman acayip sinirlenip hıtçınlaşıyorm ve canını yakmak istiyorum resmen.
Hep beni sevsin bana ilgi göstersin . ama o da suçlu çünkü bunu o alıştrdı bana. Baştan beri ilgiye boğup da sonradan çekilirse tökezlerm tabi. Haksız mıyım

telefonunu karıştırdınız mı? aklınıza kötü şeyler sokmak istemiyorum ama çaktırmadan eşinizi takibe almanızı salık veririm.önce herhangi bir aldatma olup olmadıgıyla alakalı emin olursanız diğer olasılıkları sonra da düşünebilirsiniz.

Telefonuna arada alır bakarım hiç bu tarz bir şeye rastlamadım. Bilemiyorum.

Back
X