Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sekiz ay uzun bi süre degil kendinizi suclamayin.ayrıca fesatlık demek onda olmasın bende olsun demek. Ama siz onda olsun bende de olsun dusuncesindesiniz.boşuna uzulmeyin
O kadar küçük.şeyler ki.su kafaya taktiklariniz... Çocuğunuz olmaması evet buna uzulmek normal ama ilk torunu sizin verememeniz, teyzelerinin yorumları falan ne kadar küçük şeyler farkında misiniz?
Öncelikle evliliginizin tadini cikarmissiniz maddi acidan kendinizi hazirlamissiniz kendinize evliliginize değer katmissiniz.. Simdi bu güzel huzurlu eve bir bebek gelecek hayirlisiyla..
Ki saglik.sorununuz da yokmuş biliyorsunuz ki birgün bebek sahibi olacaksiniz... varsin ilk torun olmasin varsin millet hergun konussun ne değişir ki? Sizin doğacak yavrunuzun değeri eksilmez ki...
Böyle şeylerle huzurunuzu mutluluğumuzu bozmayin nolur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence sen paranoya yapiyorsun. 8 yil hic bir sekilde evlat sahibi olamayan insanlara haksizlik yaptiginin farkinda misin?
Rabbim dilerse korundugun halde bile evlat sahibi olabilirsin. Bu durumu yasamis olan bir cok kisi taniyorum.
Birde yillardir cocugu olamayanlar var, bence bir sure daha bekleyin sonra bir doktora gorunun,
belki bilmediginiz gozle gorunmeyen bir sorun vardir.
Bunda utanilacak ne var onu anlamadim.allah hayirlisini sagliklisini versin.gec versin.kuzeninizin onceden olmasini kiskanmiyorsunuz siz gec kaldinizi ve olmayacagindan korktugunuz icin ilk torun dusuncelerine girmissiniz.Merak etmeyin rabbim en kisa zamanda sizede nasip eder :)
siz dünyaya onla bunla yarışmak için mi evlat getirmeyi düşünüyorsunuz?
Ilk torunu siz vermeseniz ne olur, niye böyle bir yarış kuruyorsunuz kafanızda?
Insanları susturacak olan sizsiniz veya bırakın konuşsunlar.
Çok mu problem?
Korunmayı bırakınca 1 yıl çocuk olmaması normal diye biliyorum.
Panik olmayın, biraz daha gezin, biraz daha tadını çıkarın 2 kişilik yaşamın.
elimde olmadan(
Seni anlıyorum canım.benim çocukluk arkadasimda ayni durumdaydı. Ayni yil evlendik.ben iki sene senin gibi düşünmedim çocuk gezip tozduk.iyi ki de öyle olmuş.sonra çocuğumuz oldu ama arkadadimin olmadı çok üzüldü bi gün bana dedi ki boyle boyle seni çok kisksnyorum.ona hak verdim çünkü o da mutlu olmak istiyor.sonra tedavi gördü çocuğu oldu.sen de insanların seni kiyaslamasini istemiyorsun hakli olarak ama sana sunu derim eğer psikolojik olarak hazir değilsen sakin düşünme çocuk.hazir olmadan çocuk sahibi olup da depresyona giren cok arkadaşım var
ben tamamen hazırım dediğimde zaten bıraktım
çok istiyorum
ama benım istememle değil allahın istemesiyle oluyo( bilemedim
böyle bişey mümkün mü.. bu garip bi his.. yetmeme duygusu gibi..kadınlık gururu gibi bişey..
hani iktidarlık sorunu çeken erkekte olur ya erkekliğe laf getirme korkusu
öyle bişey kadınlıgına söz ettirme evlat vermek kutsal bişey işte..bende tarif edemıyorum yaşadıgım duyguyu
günaydn..
kızlar beni yanlış anlamayın kırıcı bi yorumda yapmayın..çünkü ağlıyarak yazıyorum elimden olmadan içimden gelen hisler...
3yıllık evliyim..korunmayı bırakalı 8 ay oldu..eşimde bende sıkıntısız gözüküyoruz ama olmuyor..
ben büyüklerin uyarılarına hiç kulak asmadım..muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için evlilik çok zevkli geldi.
kendıme araba aldım.
tatil şehrindeyim hergun akşam gece gündüz hafta sonu hep gezdik.gezmenın eglenmenın tadını çıkarcam diye bebek fikrini aklımdan geçirmemiştim.
sonra 8aydır olmayınca herkesin bi bildiği varmış dedim( ve çok pişmanım korunduguma..benım beraber büyüdüğüm hiç ayrılmadıgım kuzenım benden 2yıl sonra evlendı.. ve benımde bebek beklediğimi üzüldüğümü biliyor..dün akşam resmen benden müsade istedi korunmayı bırakcam diye.. :85:
ve ben çok üzüldüm çünkü biliyorum hemen olucak yenı evlı..ve ben hep sülalenin ilk torun çocugunu vericektim hep bunu istemiştim olmadı..
çok utanıyorum onu fesatlandıgım için.. yani biz kardeşten öte sıcaklıktayız.. benden once onun bebek yapması beni çok üzücek :85:
teyzemler felan yorumlar yapıcak.. o geç evlendı hızlı çıktı felan diye.. ve herkes bıyık altı gülücek..gezdi tozdu gördü gibisine ..yada ben şuan paronaya oluyorum.. bunları yazdıgıma bile utanıyorum..ama gozlrimden yaş süzülüyo..içim buruk