İşte bunlar hep NarkozdanKızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan
Vala yazdım yazdım sildim maşallah adam bi anestezi 2 imza etkiledi sizi bravoKızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan
Nickini sevdimDeli gibi onu stalklıyorum tüm fotolarına baktım
Görsen bana hak vereceğine eminim cherryHangi hastane ne doktoru bana ozelden yazin geliyorum
Ben buldum galiba :Hangi hastane ne doktoru bana ozelden yazin geliyorum
Hınzırca ben de sevdim demek istiyorum.Tuhaf kokular geliyor sankiNickini sevdim
Bir kaç zaman sonra geçerDeli gibi onu stalklıyorum tüm fotolarına baktım
Görsen bana hak vereceğine eminim cherry
Evet duygularından değil davranışlarından sorumluyum evli de olsam bu böyle.Yani insaniz neticede...olabiliyor...geçer bir kac güne
Gecmezse sıkıntı :)
Ben buldum galiba :
Birazdan anlarızHınzırca ben de sevdim demek istiyorum.Tuhaf kokular geliyor sanki
Yaaa yine denk geldik zvjezdanNickini sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?