Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

dacci

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
277
382
18
Kızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan

Eeeeeee ne var ki bunda TV acip Chris Hemsworth gorunce insanin dini imani sasiyor ........adam yakisikliysa begenmissiniz, dunyanin sonu degil ya.
Saka saka, anestezinin etkisiyle olabilir, anestezi altinda kafaniz guzelken gayet cirkin bir sey de olsa gonlunuz kayabilirdi. Cirkin erkek yoktur, az narkotik vardir

İşte bunlar hep Narkozdan

Ah kızlar güldürdünüz sağolsun. Ama ben anesteziden önce oldu ne olduysa

Vala yazdım yazdım sildim maşallah adam bi anestezi 2 imza etkiledi sizi bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…