Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Davet garett tarzı birisi
Takıntı yapma adamı bence.Bataklık gibi olur yoksa.Şu konuyu açman bile takıntılaştırmana sebep.Yazıktır kocacağızına.Adamcağız hastane işleriyle uğraşırken sen elin doktoru evraklara adımı yazmış diye kelebeklenmişsin.

Hahahhaha çok neşeli bir yorumm. Çok tatlı olmuş haha Ama bence de narkozdan olabilir aksi takdirde durum vahim gibi.. Bence bi düşünüp kafanızı toparlayın. Eşiniz aynı durumu yaşasaydı neler hissedebilirdiniz empati kurun. Bu arada geçmiş olsun

1.5 yıllık ilişkimin sonlarına doğru ben de birine karşı böyle şeyler hissetmiştim. Sonradan fark ettim ki hislerim o kişiye karşı değilmiş,ilişkide olduğum kişiye olan hislerim bittiği için ilk gördüğüm yakışıklıya bir şeyler hissettiğimi sanmışım evliliğinizi gözden geçirin bence

Yani gencligi diyelim, simdi yaslandi zaten.
Keanu reeves'e ne diyorsun panpa

Ay yani tövbe tövbe o halde çekim yapıp doktora miribi dedirtmek de neyin kafasıysa... İnsan cok acayip bir varlık.
Adamla anlaşmış olabilirler artık daha tanınmıştır kadında artık bedavaya beyazlatır durur,o değilde biz diş beyazlatmak için gidemezken millet nerelerini beyazlatmaya gidiyor :)

Aynen, kokos sosyete teyzelerine yaranmak icin 'prezentabl' olmak lazim.
Bebeğim biliyorsun ürünü satabilmek için paketi olabildiğince gösterişli hazirlamalisin. Vahşi kapitalizm be. Ama yalan yok diş doktoruna gidince dişlerini inceliyor, göz doktorlarının hep gözlüklü olmasına hayret ediyorum.

Adamla anlaşmış olabilirler artık daha tanınmıştır kadında artık bedavaya beyazlatır durur,o değilde biz diş beyazlatmak için gidemezken millet nerelerini beyazlatmaya gidiyor :)
Ya oyle tanınmak da istemezdim ya. Ama tabi reklamın iyisi kötüsü yoktur. Kız ben bu videoyu ilk çıktığında izlemiştim. İlk o zaman bu operasyondan haberim oldu yüzüm şöyle kaldi

Yani gencligi diyelim, simdi yaslandi zaten.
Keanu reeves'e ne diyorsun panpa
Hıh yok eskidi yüzü
İlk zamanlar çok beğeniyordum yüzünü ben eskitmiş olabilirim
Ama bende eskimeyen bir tane var Andy Garcia
Hep beğeniyorum onu
Ve bir de Hannibal dizisindeki başrol oynayan Denmarklı oyuncu var adı tam aklımda Yok Mad miydi neydi :)) onu da beğeniyorum
Daha çok o tarz seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…