Takıntı yapma adamı bence.Bataklık gibi olur yoksa.Şu konuyu açman bile takıntılaştırmana sebep.Yazıktır kocacağızına.Adamcağız hastane işleriyle uğraşırken sen elin doktoru evraklara adımı yazmış diye kelebeklenmişsin.Davet garett tarzı birisi
okadar narkoz aldım hıc gozlerımden kalp cıkmadıEvliyim
Eeeeeee ne var ki bunda TV acip Chris Hemsworth gorunce insanin dini imani sasiyor ........adam yakisikliysa begenmissiniz, dunyanin sonu degil ya.
Saka saka, anestezinin etkisiyle olabilir, anestezi altinda kafaniz guzelken gayet cirkin bir sey de olsa gonlunuz kayabilirdi. Cirkin erkek yoktur, az narkotik vardir
Ee Nisantasinda tutunmak için kaportanin da sağlam olması lazım demek kiBunların hepsi nişantaşında mevcut attığım vidyodaki nasıl :)
Gayet ankaranın göbeğindeBunların hepsi nişantaşında mevcut attığım vidyodaki nasıl :)
Onlarınkini doğal deterjan boron ile yıkasan da beyazlamaz.Ee Nisantasinda tutunmak için kaportanin da sağlam olması lazım demek ki
İşte bunlar hep narkozYa ben geçen yıl iki kez gitmiştim kendisine ama hiç bşy yoktu
Adı A ile başlıyor demeGayet ankaranın göbeğinde
Ay yani tövbe tövbe o halde çekim yapıp doktora miribi dedirtmek de neyin kafasıysa... İnsan cok acayip bir varlık.Onlarınkini doğal deterjan boron ile yıkasan da beyazlamaz.
Ee Nisantasinda tutunmak için kaportanin da sağlam olması lazım demek ki
HayırAdı A ile başlıyor deme
Brad Pitt kesinlikle
Hem şeker,hem çekici,hem sempatik,hem uysal hem hırçın
Yok yok
Rabbim özenmiş yaratmış
Ama son yıllarda hızlı bir çöküş yaşadı
Tamamen yüzünde bir yıpranma var
yaşlılık yıllar oturdu resmen adamın yüzüne
Adı A ile başlıyor deme
Adamla anlaşmış olabilirler artık daha tanınmıştır kadında artık bedavaya beyazlatır durur,o değilde biz diş beyazlatmak için gidemezken millet nerelerini beyazlatmaya gidiyor :)Ay yani tövbe tövbe o halde çekim yapıp doktora miribi dedirtmek de neyin kafasıysa... İnsan cok acayip bir varlık.
Yani onlar için ha dişini açıp çektirmişsin ha başka yeriniAy yani tövbe tövbe o halde çekim yapıp doktora miribi dedirtmek de neyin kafasıysa... İnsan cok acayip bir varlık.
Yok kız ben kadın doğumcuyla evlenmemYoksa senin herif mi kizzzzzzzzz
Bebeğim biliyorsun ürünü satabilmek için paketi olabildiğince gösterişli hazirlamalisin. Vahşi kapitalizm be. Ama yalan yok diş doktoruna gidince dişlerini inceliyor, göz doktorlarının hep gözlüklü olmasına hayret ediyorum.Aynen, kokos sosyete teyzelerine yaranmak icin 'prezentabl' olmak lazim.
Ya oyle tanınmak da istemezdim ya. Ama tabi reklamın iyisi kötüsü yoktur. Kız ben bu videoyu ilk çıktığında izlemiştim. İlk o zaman bu operasyondan haberim oldu yüzüm şöyle kaldiAdamla anlaşmış olabilirler artık daha tanınmıştır kadında artık bedavaya beyazlatır durur,o değilde biz diş beyazlatmak için gidemezken millet nerelerini beyazlatmaya gidiyor :)
Hıh yok eskidi yüzüYani gencligi diyelim, simdi yaslandi zaten.
Keanu reeves'e ne diyorsun panpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?