Bu konuyu aşamıyoruz...eşim beni anlamıyor...

Senin saygısızlığın tavrın vs de olmasa orası senin evin kadın da bunu biliyor

Oğlunun evinde gerekirse çemkirecek burası benim diyecek

Gitsin bırak geleceği zaman edersin kavganı şimdi neden canını sıkarsın ki doğmamış çocuğa don biçilmez derler ya o hesap daha gitmemiş gitse bile gelmemiş birisi ya gelirse diye kavga edilir mi

Sorun şuki kaynıma güvenmiyoruz ailece.buna kayınValide de dahil.korkuları var.ilk eşi varken eşikten eve adım atamadı.gene aynısı olacak potansiyel var kaynımda..çç
Haklısın.boşuna yiyip bitiriyorm kendimi.

Konuştum cnm
Okul kapanışta gidecekmiş.
O zmn birini bulurum artık.
Aynen çiz yolunu ,şimdiden niye içini karartıyorsun ki canına yazık madem kocan kv düşünmüyor seni ,sen kendini düşün , şu akar yolunu bulur o zamana neler olur kim bilir. Eşinle boş yere kötü olma.

Biraz Kemerleri sıkıp, bakıcı tutun. Ama kv ye de kötü birşey demeyin. Anne biz cok mutluyuz bu şekilde ama sen ne istiyorsan kabulümüz.

Gitsen de kapımız sana hep açık deyin. İnanın ki biraz kalıp geri dönecektir. Uzun süredir sizdeyse başka yerde rahat edemez.

Evet kv çocuğuna bakmak zorunda değil normal şartlarda ama zaten sizin üzerinizde kaldığına göre göz kulak olmalı. İlla gidecem diye tutturan kadına da bi daha geri gelme denilmez eşin bunu annesine söyleyemez ki. Kimse söyleyemez. Kadının kendisinin akıl etmesi lazım

Back
X