Bu konuyu aşamıyoruz...eşim beni anlamıyor...

sen kadini resmen evde hizmetli ve bakici gibi görüyorsun kadinda diyor ben gderim nere istersem ama anne olarak gelirim
belirli yastan sonra cocuk bakmasi zor torunlarim olsa severim öperim bakarimda ama tüm sorumlulugu almam ben cocugumu büyütmüsüm her kez cocuguna baksin sevmeside bana kalsinseviyim

nora2010 nora2010

aski, daha evvelden de konularini biliyorum; yazmak istedim.
mesai bitimin kac? oglunun okuldan eve gelme saati kac?
denk getirebiliyorsan hicbir destege gerek duymayabilirsin belki?
ayrica bu kadincagiza muhtac kalacagina farkli cozum yollarina gitsen daha iyi sanki, ne ugrasacaksin.

Canım 6 yı 10 geçe gibi evde oluyorum.okul muhtemelen yarım gün olacak.
sorun bende kalsın illa değilki
tamam gitmesini de kabul ettim.
ücretli birini buluruz dedim.

sorun benim kocam.
annesi geri gelmek isterse atamaz mış
sanki biz kovuyoruz evden.
gelmesin istiyorum.ve buyuzden de eşim bana karşı soğuk....hala bişeyleri görmüyor semurcan
benim ne kadar üzüldüğümü
nelere fedakarlık yaptığımı görmüyor.işten çıksam evimizi satmak zorunda kalırız okadar.

Ay
sen kadini resmen evde hizmetli ve bakici gibi görüyorsun kadinda diyor ben gderim nere istersem ama anne olarak gelirim
belirli yastan sonra cocuk bakmasi zor torunlarim olsa severim öperim bakarimda ama tüm sorumlulugu almam ben cocugumu büyütmüsüm her kez cocuguna baksin sevmeside bana kalsinseviyim
Ay ben onu çağırmadım.
Kaynım eltimle evliyken evine sokmadı.
geldi bize yerleşti....bana bile sormadan.
şimdi kaynım boşandı
hemen doğru oraya
kim kimi kullandı acaba

Bence de gitsin çünkü siz bu düşünce tarzıyla çocuk büyüyüp ona ihtiyacınız kalmayınca zaten evden gönderirsiniz nasılsa
Bunca zaman baktın,bakıcı tutmak zorunda kalmadık diye teşekkür edeceğinize hala yok giderse gelmesin yok beni beğenmiyor diyorsunuz.E baştan gelmeseydi de bakıcı bulacaktınız?neden hep kendi tarafınızdan bakıp olumsuza odaklanıyorsunuz?
O da çocuk bakmak zorunda değil ki.çocuk sizin çocuğunuz . Bak oğlun seni istemedi ben evime aldım o zaman çocuguma seve seve bakacaksın gibi bir düşünce olamaz ki.Tamam siz evinizi açmışsınız ama bunun bir karşılığı olmamalı illaki.

Bence bu zamana kadar baktığı için teşekkür edip bakıcı bulma yoluna gitmelisiniz,geri gelirse düşünürsünüz ne yapacağınızı şuan ona karar vermek yerine bakıcı problemine odaklanmanızı öneririm.Bir de kadına gidersen gelme falan demeyin ayıp yahu,ondan sonra kadın zaten kalmaz tehtit eder gibi ,çok itici.

Bence de gitsin çünkü siz bu düşünce tarzıyla çocuk büyüyüp ona ihtiyacınız kalmayınca zaten evden gönderirsiniz nasılsa
Bunca zaman baktın,bakıcı tutmak zorunda kalmadık diye teşekkür edeceğinize hala yok giderse gelmesin yok beni beğenmiyor diyorsunuz.E baştan gelmeseydi de bakıcı bulacaktınız?neden hep kendi tarafınızdan bakıp olumsuza odaklanıyorsunuz?
O da çocuk bakmak zorunda değil ki.çocuk sizin çocuğunuz . Bak oğlun seni istemedi ben evime aldım o zaman çocuguma seve seve bakacaksın gibi bir düşünce olamaz ki.Tamam siz evinizi açmışsınız ama bunun bir karşılığı olmamalı illaki.

Bence bu zamana kadar baktığı için teşekkür edip bakıcı bulma yoluna gitmelisiniz,geri gelirse düşünürsünüz ne yapacağınızı şuan ona karar vermek yerine bakıcı problemine odaklanmanızı öneririm.Bir de kadına gidersen gelme falan demeyin ayıp yahu,ondan sonra kadın zaten kalmaz tehtit eder gibi ,çok itici.

Merak etmeyin evden gönderecek kadar vicdanım körelmedi daha.
gitmek isteyen o.....illa git diye biz demiyoruz.
o gelmeseydi zaten tam gün okulu vardı çocuğumuzun.
bu saatten sonra tabiki geri istemem.
bakıcı zaten bulacağız sorun geri kabul etmek zorunda olmayışım

Merak etmeyin evden gönderecek kadar vicdanım körelmedi daha.
gitmek isteyen o.....illa git diye biz demiyoruz.
o gelmeseydi zaten tam gün okulu vardı çocuğumuzun.
bu saatten sonra tabiki geri istemem.
bakıcı zaten bulacağız sorun geri kabul etmek zorunda olmayışım
Görünen o ki,Senin eşinin annesi olduğu sürece her türlü zorundasın

Hep tü kaka benim düzensiz dağınık ama iyi insanım.....
ama herşeyi kabul etmek zorunda yım.
çünkü benim kocama ne yapsalar hak....

Ya bu kv neden hep birilerinde kalmak zorunda anlamadım?
Hasta değilse düşkün değilse neden bi evi yok bu kadının ben hiç anlamıyorum böyle insanları.
Önce siz şimdi diğer çocuğunun düzenini bozacak bu adam belki tekrar evlenmek isteyecek belki eve kız arkadaşını getirmek isteyecek.
Bilemiyorum ya ben eli ayağı tuttuğu müddetçe yaşlı insanların kendi evinde kalması taraftarıyım siz çok haklısınız boşverin gitsin tekrar gelirse de kavga kıyamet kabul etmeyin.
Keşke insanlar bi olayları adam akıllı okusa da ona göre yorum yapsa Kv torunuma bakayım gibi bi düşünceyle gelmemiş ki milletin düZenini bozmuş insanları kullanmış.

K. Valide cocugunuza bakmak zorunda degil. Baskasina guvenerek cocuk yapmiyoruz elbette. Kendi basimiza bakabileceksek dogurmaliyiz. Oğlunun evi. İster gelir ister gider. Bence anne oğul arasina girmeyin. Ha sizinle sorunlari varsa bunu guzel bi sekilde dillendirin sorun ama benim çocuğuma bakmayani ben evime almam demek cok yanlis. Kocaniz soguk davranmakla hakli. Yanlis yapmissiniz

K. Valide cocugunuza bakmak zorunda degil. Baskasina guvenerek cocuk yapmiyoruz elbette. Kendi basimiza bakabileceksek dogurmaliyiz. Oğlunun evi. İster gelir ister gider. Bence anne oğul arasina girmeyin. Ha sizinle sorunlari varsa bunu guzel bi sekilde dillendirin sorun ama benim çocuğuma bakmayani ben evime almam demek cok yanlis. Kocaniz soguk davranmakla hakli. Yanlis yapmissiniz
İstediği zaman gelip yıllarca kalamaz.
Oğlunun olduğu kadar benimde evim.ikimizin didinerek aldığı bir ev.hatırlatırım
Kimseye sormadan gelip oturdu zaten hayatımıza

Ya bu kv neden hep birilerinde kalmak zorunda anlamadım?
Hasta değilse düşkün değilse neden bi evi yok bu kadının ben hiç anlamıyorum böyle insanları.
Önce siz şimdi diğer çocuğunun düzenini bozacak bu adam belki tekrar evlenmek isteyecek belki eve kız arkadaşını getirmek isteyecek.
Bilemiyorum ya ben eli ayağı tuttuğu müddetçe yaşlı insanların kendi evinde kalması taraftarıyım siz çok haklısınız boşverin gitsin tekrar gelirse de kavga kıyamet kabul etmeyin.
Keşke insanlar bi olayları adam akıllı okusa da ona göre yorum yapsa Kv torunuma bakayım gibi bi düşünceyle gelmemiş ki milletin düZenini bozmuş insanları kullanmış.

Beni anladığınız için teşekkür ederim.
Kendi evi yok....
Kayınpederle boşanma aşamasında.
K.peder bir miktar para versi işte onu kük oğluna verdi evi birlikte aldılar.birlikte oturacaz diye.biran önce gideyim de gelin falan gelirse beni istememezlik yapmasın.ev benim
Mantık bu

Şurada yazilan bazi yorumları okuduktan sonra rabbime dua ediyorum gelinlerin evlatlarin eline birakmadan ruhumu teslim ederim insallah diye. Yorum beyan etmemin de mantigi yok sanirim çünkü siz herseyde kendinizi %100 haklı buluyorsunuz. Hayat sizin kardeşim allah işinizi ras getirsin.

Belli ki bir mecburiyet yüzünden sizinle yaşıyor kayınvalideniz. O da tek yaşamak isterdi demişsiniz çünkü bir mesajda.
Kişiliğini, sizi beğenmemesini bir yana bırakıp konuşuyorum. Bu birileriyle birlikte oturma zorunluluğu gerçekten çok kötü bir durum. Kendimi onun yerine koydum da kimsenin yaşamasını istemem, eminim psikolojisini etkilemiştir.
Ama onun dik durması, mağrur olması belki bu konudaki üzüntüsünü tam olarak anlamanıza engel oluyor.
Sizin ona nasıl davranacağınızı bilemem ama kayınvalide olarak değil, herhangi bir insan olarak düşündüğünüzde zor bir şey yaşadığını anlayabilirsiniz bence.

Kendi evi yok....
K.peder bir miktar para versi işte onu kük oğluna verdi evi birlikte aldılar.birlikte oturacaz diye.biran önce gideyim de gelin falan gelirse beni istememezlik yapmasın.ev benim
Mantık bu
canim sen kv giderse gule gule simdiye kadar baktin Allah razi olsun seninde hakkin kendi evinde oturmak kolay degil cocuk bakmak hakkini helal et de hicbi bakici senin kadar bakamaz he he de susle laflari.. evlenmis bosanmis kayni var gitsin oglunun yemegini temizligini yapsin.gelen gelin hanimda onu kabullenip gelsin.sen biran once bakiciyi bul.ama giderse bidaha gelmesin dersen esin sinirlenir tabi.yanimiza gezmeye beklerim de gec..okey..

Şurada yazilan bazi yorumları okuduktan sonra rabbime dua ediyorum gelinlerin evlatlarin eline birakmadan ruhumu teslim ederim insallah diye. Yorum beyan etmemin de mantigi yok sanirim çünkü siz herseyde kendinizi %100 haklı buluyorsunuz. Hayat sizin kardeşim allah işinizi ras getirsin.
Kardeşim 4 4 lük haklı değilim.benimde elbet hatalarım var.fakat konuda ezilenistenmeyen biri varsa o da benim.
Eşime arkamdan sürekli hatalarımı söylüyor validem.
Gitme sebebi ne imiş biliyor musun
Çok iyi insan mışım fakat dağınık düzensiz mişim :)yahu zaten 11 saat evde yokum
Akşamları da evde elimden geleni yapıyorum
Haftasonu da keza öyle.
Peki dedim gitsin
Ama geri gelmesini de istemiyorum.bu da en doğal hakkım....
Ve en önemli gitme sebebi gelin gelirse beni orda istemezler gideyim de kendime yer edeyim.anlatabildim mi

Kendi evi yok....
Mantık bu
Ama bu da doğru bi yol değil ki ilerde gelin istemeyebilir ki haklı da 2016yılında yaşıyoruz yahu kv oturmak mı kalmış.
Keşke o parayla kendine 1+1küçük bi ev alsaymış hem kendisi de tek yaşamak iistiyormuş ya rahat ederdi.

canim sen kv giderse gule gule simdiye kadar baktin Allah razi olsun seninde hakkin kendi evinde oturmak kolay degil cocuk bakmak hakkini helal et de hicbi bakici senin kadar bakamaz he he de susle laflari.. evlenmis bosanmis kayni var gitsin oglunun yemegini temizligini yapsin.gelen gelin hanimda onu kabullenip gelsin.sen biran once bakiciyi bul.ama giderse bidaha gelmesin dersen esin sinirlenir tabi.yanimiza gezmeye beklerim de gec..okey..
İnanın onun derdi ile oturup birlikte ağladığımız günler oldu.evet keşke herkesin kendi evi olsa.eminim o da isterdi

Back
X