bu konuyu bilenler bana iyi biseyler soylesin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi birx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence drun iyi falan degil arkadasim. Oncelikle sakin ol. Tup bebek ile hamile kald8 m sormakbistedikleriini sorabilirsin. Drunu degistirmekle baslamalisin. Tup bebek kinusunda iyi bir dr a gitmelisin. Esin de bazi testler yaptirmali.

Sana aklıma gelen her soruyu sormak isterim çünkü sinirden ve stresten bu konuyu hiç arastirmadim hiçbir fikrim yok çünkü

Prolaktin için ufak bir ilaç veriyorlar takılma ona değerler iner çıkar ama ilaçla düzeliyor kuru incir dengeliyormuş arada ye ondan da çok üstüne durursan da olmaz psikolojik olarak etkilenirsin

Dahiliyeye git guatirina bi baksinlar ilaç versin doktor değerlerinin düşmesi lazım dedi. Birde haftada bir ilaç verdi iki hafta kullan dedi ama ismini bilmiyorum daha almadim ilaci

Sana aklıma gelen her soruyu sormak isterim çünkü sinirden ve stresten bu konuyu hiç arastirmadim hiçbir fikrim yok çünkü
Sakin bilip bilmeden duyduklarinla bitkisel seyler yeme. Biri kuru oncir demis prolaktin arttirabilir o da adet olmana engelboli yumurta uretilmez.
Neyse diledigini sor. Hatta subat 2015 tup bebek yaptiranlar konusu var tup bebek bolumunde orada da konusuriz.

Back
X